Şimdi Ara

Günde 4 saat uyku 1 öğün yemek yeterlidir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
9
Favori
11.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gene mi sen ya? ayrıca okurken uykum geldi.
  • Sen onu yatak odama anlat krdşm
  • Bu adam bu forumun paralı elemanı bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde çocuğun pusetini çaldılar pislikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında ana haberde ölüm haberini alırız fazla uğrasmayın beyler adamla.
  • Yazılanlara katılıyorum. Çoğu insan için yeter aslında. Ama ortalama bir insan için günde 2 öğün ve 5 saatlik bir uyku kesin olarak yeterlidir.

Günde bir öğün derviş işidir, iki öğün müslüman, üç öğün yiyeni gidin ahıra bağlayın derler. 2 öğün yeterli yani.

Uyku meselesine gelince, esas olan yatsıdan hemen sonra yatmak ve gece 3 gibi kalkmak yeterlidir. Uykunun en verimli olduğu zaman da bu kısımdır. Gerisi tembellik sadece.

• hocam affına sığınarak bişey sorcam. günde 4 saat uyku,1 öğün yemekle kaç dakika sevişebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

quote:

quote:

4 saat uyku bir öğün yemeği 40 yaşınızdan sonra görürsünüz. yok öyle birşey. hele spor yapan veya ağır fiziksel işte çalışan birini bi kaç ayda sakat bırakmak için müthiş bir yol

10 yıldır bir sorun yok efendim...

gençsin, metabolizman hızlı. şuanlık tolare edebiliyor vücudun ancak yinede zarar vermeye devam ediyorsun, hem zihnine hem vücuduna. ama gençlik baki değil, 10 15 sene sonra göreceksin etkilerini

20 Sene yapan da var, ilk mesajdaki videoya bakabilirsiniz?

Ben sana metabolizma diyorum, bilim diyorum, sen bana filanca yapmış bişey olmamış diyorsun. İstisnalar kaideyi bozmaz. Çokta umrumda değil açıkçası sağlığın ne yapıyorsan devam et, iyiliğini düşünmek hatamdı. Tekrar alıntılama

hocam arkadaş takıntılı herhalde çok iyi olmam lazım çok az uyuyup çok çalışmam lazım gibi bir takıntısı var, o yüzden fazla tartışmayın. superhero olmaya çalışıyor ama kendini kandırdığından kendi habersiz çünkü öyle adam olmak böyle olmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Leoric31 -- 23 Mart 2017; 20:13:40 >

• Her insan aynı yaşam tarzına sahip değil. Masabaşı günde 8 saat çalışan, haftasonu 2 gün tatil yapan bir insana belki 4 saat yetebilir ve sağlam bir kahvaltı yetebilir. Ama günde en az 10 saat çalışan, sabah minibüse binmek-inmek için eziyet çeken, işyerinde-fabrikada köpek gibi ''bütün ayakta'' yük taşıyan, sadece pazar günleri tatili olan bir insana bazen 8 saat bile az gelebilir. Sabah yediğini öğlene kadar eriten işçi, öğlen yediğini rahatlıkla akşama kadar eritiyor birde evde yiyor. Tüm bu işlemleri 1 gün içinde gerçekleştiren işçinin vucudu için 4 saat ''mola'' bile sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 23 Mart 2017; 20:18:31 >
  • Başlık sahibi kendinden yola çıktı herhalde. Geçen gün elemanın teki bunu kör testereyle kesecekti galiba , postu kaptırmıyım diye bu kadar uykusuz kalmış olabilir.

Yemek için dışarı da çıkamadıysa 1 öğün normal tabi.

Hepimiz bu ekşını yaşayamayız.
  • Dünya kadar param olcak 4 saat uyucam, 1 öğün yemek yicem sonrada sioyum die ortalıkta gezcem :D.Sio kardeşim sio..
  • 2-7 veya 3-7 yaşıyorum. Haftada 1 8 saat uyuyorum ihtiyacım varsa. Günde 2 öğün yiyorum. Öğlen ve akşam. 2 litre +-500 ml. kahve tüketiyorum. Bana pek sağlıklı gelmiyor ama insanların uyuduğunu bildiğin bir vakitte oturup bir şeyler yapmak o kadar keyif veriyor ki bana. Tarif dahi edemem.

• Başlığa uyarı, ilk cümleye koca koca DENEMEYIN yazmanizi öneririm. Yoksa etkilenen gençler sağlığından olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Leoric31

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 saat uyku bir öğün yemeği 40 yaşınızdan sonra görürsünüz. yok öyle birşey. hele spor yapan veya ağır fiziksel işte çalışan birini bi kaç ayda sakat bırakmak için müthiş bir yol

10 yıldır bir sorun yok efendim...

gençsin, metabolizman hızlı. şuanlık tolare edebiliyor vücudun ancak yinede zarar vermeye devam ediyorsun, hem zihnine hem vücuduna. ama gençlik baki değil, 10 15 sene sonra göreceksin etkilerini

20 Sene yapan da var, ilk mesajdaki videoya bakabilirsiniz?

Ben sana metabolizma diyorum, bilim diyorum, sen bana filanca yapmış bişey olmamış diyorsun. İstisnalar kaideyi bozmaz. Çokta umrumda değil açıkçası sağlığın ne yapıyorsan devam et, iyiliğini düşünmek hatamdı. Tekrar alıntılama

hocam arkadaş takıntılı herhalde çok iyi olmam lazım çok az uyuyup çok çalışmam lazım gibi bir takıntısı var, o yüzden fazla tartışmayın. superhero olmaya çalışıyor ama kendini kandırdığından kendi habersiz çünkü öyle adam olmak böyle olmaz :D

Superhero olacak adimin zaten konu disinda ne isi varsa

• Türk genci yatalaktır.
    Kırgızistanda 1 gün kaldım onda da götüme tekmeyi vurdular kaçtım.
    Tanımadığım birinin evinde kalmıştım arkadaş benim uyuduğumu görünce sınırdışına kadar kovaladı beni.
  • Genle alakalı olduğu doğrudur :)
    Genelde çok yorulmadıkça 6 saat civarı uyurum bazen dahada az bazen hiç.Ama babamı gel gör adamı 10 satten aşağısı kesmiyor.
  • Hocam tek öğün yemek yiyeceğinize hergün oruç tutun daha iyi. Sevap kazanma ihtimaliniz var
  • son birkaç yıldır 3.5 saat uyuyup tek öğün yiyorum

gande 20-25 fincan da kahve içiyorum. sigara ya da alkol kullanmıyorum

sağlıklıyım yetiyor. ama ne kadar yaşarım orasını bilemem bu düzenle fazla yaşamayacağımı söyleyen çok kişi var
  • bir köle için harika birşey bu ya da robotlaşmış bir insan
  • Bu hala burda mi yok mu sunu banlayacak admin.

Bunu dinleyip aptal aptal isler yapmayin 1 ogunde gunluk almaniz gereken seyleri alamazsiniz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.