Şimdi Ara

Günde 500 - 1000 soru nasıl çözüyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli bahsediyorlar fen lisesi öğrencileri günde 1000 soru çözemezse üzülüyormuş. Günde 500 soru çözmeden uyumayanlar oluyormuş vs. Zaten fazla işlem gerektiren yoğun derslerde ne kadar zorlarsam zorlayayım 300'ü geçemiyorum. Hatta hafta içi okul ve dershane olduğu zaman en fazla 100 çözebiliyorum. Tabi sözel dersleride araya kattığım zaman boş bir günümde belki en fazla 500 çözebilirim ama insanın beyninin dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Haydi 1 gün 500 çözdüm diyelim. 2. gün de biraz zorlasam belki çözerim ama 3. gün mümkün değil o kadar çözemem. Sizce günde ne kadar çözmeliyim ortalama? Birde bu aralar çok deneme satın aldım yetişmeyecek diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25k dan mezuna kalan arkadaşım var 100soru bile çözdüğünü sanmıyorum 12de de mezunken de
  • Önemli olan soru sayısı değil. Eğer çok soru çözen sınavı kazansaydı alırdım birey A yı günde bin soru ben de çözerdim.
  • Sadece soru çözmeye odaklanan tipler öyle benim çevremdeki. Konuları doğru düzgün bildiklerini düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konulara cok hakim olmak lazim yoksa gunluk 400 soruyu gecmek sıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çoğu kendini kandırarak çözüyor.

Birde üst tayfa var önüne geleni paramparça eden tarzda onlara lafım yok, saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.