Şimdi Ara

Günde bir milyar kişi WhatsApp kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde bir milyar kişi WhatsApp kullanıyor

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın kulanım istatistikleri açıklandı. Uygulamayı her gün bir milyar aktif kullanıcı kullanıyor.

WhatsApp'ın yükselişi giderek devam ediyor. Geçen yıl uygulamayı aylık bir milyar kişi kullanırken şu anda her gün bir milyar kişi arkadaşlarıyla iletişim kurmak için WhatsApp'ı kullanıyor.

Ayrıca Bkz.WhatsApp'a nihayet gönderilen mesajı geri alma özelliği geliyor

Facebook, geçtiğimiz Şubat ayında WhatsApp'ı rekor fiyata satın almıştı. O tarihten itibaren WhatsApp'ın kullanım oranında ciddi artış yaşandı. Kullanım oranlarıyla ilgili istatistikler şöyle:

• Aylık 1.3 milyar aktif kullanıcı

• Günde 55 milyar mesaj gönderimi

• Günde 4.5 milyar fotoğraf paylaşımı

• Günde 1 milyar video paylaşımı

• Toplam 60 adet dil seçeneği

• 50 milyar mesajın %30 u bu ve türevi 👉😂😷

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sms kullanan yokki, ben devlet olsam whatsapp data hattini kullanandan vergi alirdim :)

• Japonyada 1000 kişi kullanmıyordur. Japonya pazarında silindiler veya hiç başarılı olamadılar. Japonyadaki insanların whatsappdan bile haberi yok. 140 yabancı çalışanlar ile 150 milyon nufuslu ülke whatsapp anlamında koca sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

sms kullanan yokki, ben devlet olsam whatsapp data hattini kullanandan vergi alirdim :)

Karpuz kabuğu düşürmeyin aman hocam.

• quote:

sms kullanan yokki, ben devlet olsam whatsapp data hattini kullanandan vergi alirdim :)

Aman hocam tövbe diyin
  • Ben WhatsApp kullanıyorum ama içim rahat değil benim için güvenlik ve gizlilik esastır söz konusu facebook gibi bir şirkete ait olan bu yazılım düşündürüyor adamlar bu çağda kullanıcı dataları arşivlemek için yarışıyor samsung facebook apple vs vs yani insnların özelini kişisel bilgilerini arşivlemek artık teknolojinin vazgeçilmezi

Telegram signal tercihimdir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

senin Allah balenı vermesin. sil o yorumu
  • Wechat in de yaklaşık 1 milyar kullanıcısı olduğunu düşündüğümüzde Çin in bir çok uygulamayi ve web sitesini yasaklama gereği duymasının finansal açıdan ne kadar gerekli olduğunu görüyoruz.

Çin de wechat olmasaydı şu an belki WhatsApp ile line uygulaması bu 1 milyar Çinli kullanıcıyı paylaşmış olacaktı. Gelirleri bir buçuk katına çıkacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Japonyada 1000 kişi kullanmıyordur. Japonya pazarında silindiler veya hiç başarılı olamadılar. Japonyadaki insanların whatsappdan bile haberi yok. 140 yabancı çalışanlar ile 150 milyon nufuslu ülke whatsapp anlamında koca sıfır.

Adamlar dırdıra meraklı değil çünkü, çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydvd

quote:

senin Allah balenı vermesin. sil o yorumu

Günde bir milyar kişi WhatsApp kullanıyor

bu bale mi hocam

• Bip varken kim kullanır whatsappı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.