Şimdi Ara

GUNDE KAC SAAT UYUYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kendinizi derse verebiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatil günleri 8 saat normal 7 saat

• Bazen 3-4 saat, bazen 5-6 saat uyuyordum ama uzun zamandır 7 saat uyuyamadım. NBA devam ederken 2 saat bile uyumuşluğum vardı.

Şu anda çok farkım yok yalnız. Yine en fazla 6 saat uyuyorum.

• Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    zorlanıyorum sabah ilk kalktığımda, tabi her gün verimli geçmiyor illa ki. erken kalkmaya alıştırdım kendimi eskiden alarmı bile duymuyordum

• Bende çok uyuyorum ya ama bişey diyeyimmi bence gece uyanık kalmamaya dikkat et ne yapıyorsan gündüz çalış yap çünkü sınav günü uykusuz kalabilirsin . Benim tek korkum bu ben işe gidiyorum tam 20 saat uykusuz kalıyorum haftada iki kez. Bünyem alıştı sınav zamanı ne halt yicem bende bilmiyorum. Mesela şimdi uyucam bi yarım saat sonra sabahta 8 de kalkıp ders çalışmayı planlıyorum 8 de kalkarsam 24 saat uyanık kalmış olucam 😪😪😪😪 ne yapacağımı şaşırdım bende

• Ben de yarin 8 de kalkip spora gidicem. Bakalim canli donebilirsem editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogru Adam -- 3 Ağustos 2016; 0:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogru Adam

Ben de yarin 8 de kalkip spora gidicem. Bakalim canli donebilirsem editlerim.

Hadi bakalım kalkabilcezmi

• Sınav döneminde min 6,5 max 8 uyudum. Tatilde 9 uyuyorum, tercih döneminde stres bastığı için tekrar 7'ye düştü.

• mezun durumdayken ortalama 8-9 saat uyuyodum

• 9-10 saat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net 8 saat uyuyorum.alarmi bu sekilde kuruyorum.yoksa kafam calismiyor gozlerim yaniyor uykulu oluyorum gun cope gidiyor.ha 8 saat uyuyunca bile surunerek kalkiyorum alarm kurmasam 12 13 saati buluyor.bunye meselesi birazda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.