Şimdi Ara

GUNDE KAC SAAT UYUYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalan yok ben yıl içinde haftanın 6 günü yaklaşık beş buçuk saat uyudum.Pazar günü 11 saati buluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yz_Hakan -- 2 Ağustos 2016; 23:29:21 >
  • Yz_Hakan Y kullanıcısına yanıt
    Basiniz agirmiyor mu?

• Çok zor oldu dersane 8 de olunca mecbur 715 gibi kalkıyordum ama 2 3 hafta içinde alıştım başım değil de gözüm agriyordu.Kalktığımda fena bir yanma hissi oluyordu 2 ay damla kullandım

Kendinizi derse verebiliyor muydunz?

• Hocam sabah ilk saat sıkıntı oluyor ama eve geldiğimde sıkıntı olmuyor sadece yemekten sonra üstüne bir yorgunluk çöküyor 1 kahve içip hemen kendime geliyordum çok sıkı bir yıl oldu dene hocam ınan alisiyorsun 5 saat bünye için yeterli çok az dersen 6 olsun 7 olsun ama 8 saatten fazla uyumamaya calis

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler

• Üniversite hazırlanma döneminde 6-7 saat şu aralar 8-9 oluyor baya lüks yaşıyorum
  • Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    Rica ederim başarılar hocam

• Ya bu uyku sorunundan bende sıkıntılıyım konu bile açtım bugün ama pek umursayan olmadı 6 saat uyumayı denedim yarım saat durdum durduğum yerde fena oldum geri yattım bende mi anormallik var bir sıkıntımı var bilemedim.

buda açtığım konu
  • executioner 58 E kullanıcısına yanıt
    Nornalde bana yetiyor ama bugun 8 saat uyudum yetmedi. Su an basim agiriyor mesela. Moralim bozuk yatmistim etkisi olabilir mi acaba

• Ne sınav için ne başka bir şey için uykumdan feragat edemem. O 8 saat uyunacak

• kesinizmirliksk K kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Boyle bilimsel bir sey mi var?

• Sabah 6da uyuyorum 11 gibi kalkıyorum. Yazınca gözüme daha bi sağlıksız gözüktü.

• Okul varken 6 tatilde 8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinizmirliksk K kullanıcısına yanıt
    tesekkurler bi arastirayim ben o olayi

• 9-10 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogru Adam

Nornalde bana yetiyor ama bugun 8 saat uyudum yetmedi. Su an basim agiriyor mesela. Moralim bozuk yatmistim etkisi olabilir mi acaba

Hocam valla bilemiyorum kansızlık uykusuzluk yapar diyorlar bir doktora mı gitsem etrafımdakiler 6 saat uyuyorum diyor birde sadece aptallar 8 saat uyur meselesi var ki hiç girmiyim
  • Dogru Adam kullanıcısına yanıt
    Benim ilk başlarda catliyordu resmen ramazan da 12 de kalkip gece 3 e kadar 5-6 çalışıyordum. Sonra ramazandan sonra normal moda döneyim dedim çok zorlandım ilk hafta 11-12 gibi kalktım sonra 10 a çektim sonra 9 da takıldı şimdi 7 ile 8:30 arasında değişiyor. Eğer ilk başta geç uyanıyorsan be direk 7 gibi kalkarsan o gün çöp bence hep basın ağrır. Yavaş yavaş düşür saatleri o zaman sıkıntı olmaz. Yani yine 6 saatten aşağı uyumuyorum

• 5 buçuk saat uyuyorum ben. gün içinde de uyukluyorum maalesef

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.