Şimdi Ara

Günde yarım saatinizi ayırarak ayda 30 TL kazanmak ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim için günde yarım saatinizi ayırarak yazılım, donanım, cep telefonu, bilişim gibi konularda 2 özgün makale yazarsanız ayda 30 TL kazanacaksınız.
    Yazacağınız makaleler, yazılar, konular isterseniz bizim tarafımızdan size verilecek, isterseniz kendiniz bulup yazacaksınız.
    İletişim için e-mail adresi:
    cosmovote at gmail.com

• Ptc Zannettim şikayet edicektim.
  • siz kimsiniz ?
  • Ayda 15 saat için 30 TL az bence.
  • 30 lira? Hem de ay da?
  • saati 2 tl yani?
  • Kim olduğumu burdan söyleyemem Ayda 15 saat için 30 TL saat başına 2 TL demek. O kadar az olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca ne kadar hızlı yazarsanız ayırmanız gereken zaman da azalacaktır. (Baştan savma olsun demiyorum tabii ki) Turgut Bey yorumunuzu dalga geçmek amacı ile mi yaptınız yoksa ciddi misiniz

Parayı az bulanlara şunu belirteyim. Sonuçta bu ana iş olarak yapılmayacak. Bu alana ilgisi olanlar hem bilgisini paylaşıp hem de para kazanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerbas52 -- 10 Ocak 2010; 12:19:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm at o zaman
  • ayda 30 TL iyi para :D günde sandım ya :))
  • Günde 30 dakikaya günde 30 TL'yi kimse vermez
  • Hocanız kim?
  • Her gün, her gün uğraşamam. :D
  • Aslında belirtmek istediğim her gün 2 yazı değil. Yayınlanan her 50 yazı üzerinden para alacaksınız. Eğer içerikte warez, crack daha doğrusu yasa dışı bir şey yoksa yazınızın yayınlanma ihtimali %99.9
  • hem kafa yoracam hemde sadece 30 tl
  • Kafa yoracak pek bir şey yok. Zaten bu alana ilgisi olanların yazı/makale yazarken sıkılacaklarını zannetmiyorum.
  • Kimin adına çalışıyorsunuz.
    Arkanızda kim var.
    İlk başta bunları açıklayın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
    Kimin adına çalışıyorsunuz.
    Arkanızda kim var.
    İlk başta bunları açıklayın ?

Amerika, israil ve ingiltere olmalı. :d
  • Site ismini buradan vermek istemiyorum. Sadece reklamlardan gelen geliri yazarlarla paylaşmayı düşünüyoruz.
  • Konunun amacına hizmet edebilmesi için kim olduğunuzu, hangi sıfatla üyelerle görüştüğünüzü belirtmeniz gerekiyor.
    Bunlarla birlikte burada şu an bir ilan veriyorsunuz. İlan bölümümüz burası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 10 Ocak 2010; 13:45:37 >
  • Ben bu konuyu bir iş ilanı olarak görmüyorum, çünkü aylık 30 TL'ye kimse çalışmaz. Ben sadece bu alana meraklı olan arkadaşların hem merakı doğrultusunda makale/yazı yazıp hem de bundan gelir elde edebileceğini belirttim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.