Şimdi Ara

Güneş Batıdan Doğacak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
11.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer dediği doğruysa ki manyetik alanlar her yüzbin yılda yer değiştiriyorsa kutuplarında yeri değişir yani ani olacak bir kutup değişimi bölgelerde oluşan canlıların çoğu adaptasyon sağlayamadan ölecektir bu birincisi. İkincisi manyetik alanların değişmesi demek dünyanın manyetik alanının zayıflaması demektir ki bu süre içerisinde olacak bir güneş dalgası dünyadaki canlılar için bir tehdittir ve onu geçtim dünyaya gelecek olan zararlı ışınlar canlılar üzerinde anlık zararlı veya anlık zararsız mutasyonlar ya anlık ölümlere sebep olacak ve canlıların çok azı (yaklaşık %1) ölecek ve kalanlarda ileriki nesillerde oluşacak gen bozukluluğundan yarısı ölecek. Onun dışında insanın evrimi yaklaşık 3 milyon yıl önce gerçekleşmiştir (ki bu tüm canlılar için geçerlidir ben insan için örnek veriyorum) eğerki her yüzbin yılda bu olaylar gerçekleştiyse insanlar bu hale gelemezlerdi, yaklaşık 1 milyon yıl önce soyumuz tükenirdi ki kaldıki fosillerle bu çürütülür. Fosil demişken denilen olay doğruysa eddiğim gibi yaşama tutunan canlılar arasında geçmiş nesillere oranla epey fenotip ve genotip farklılıklar olacaktir fakat bulunan fosiller bunun aksini iddia eder çünkü tüm olaylar evrimin kaidesine uygun bir şekilde ilermiştir. Umarım anlatabilmişimdir. Teori ya yanlış yada konu sahibi çok yanlış bilgiler vermiş. Bunlar benim düşüncem şimdi kimse çıkıp da bilimsel gerçek olarak algılamasın çünkü benimde hatalarım olabilir !

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainWerly

Eğer dediği doğruysa ki manyetik alanlar her yüzbin yılda yer değiştiriyorsa kutuplarında yeri değişir yani ani olacak bir kutup değişimi bölgelerde oluşan canlıların çoğu adaptasyon sağlayamadan ölecektir bu birincisi. İkincisi manyetik alanların değişmesi demek dünyanın manyetik alanının zayıflaması demektir ki bu süre içerisinde olacak bir güneş dalgası dünyadaki canlılar için bir tehdittir ve onu geçtim dünyaya gelecek olan zararlı ışınlar canlılar üzerinde anlık zararlı veya anlık zararsız mutasyonlar ya anlık ölümlere sebep olacak ve canlıların çok azı (yaklaşık %1) ölecek ve kalanlarda ileriki nesillerde oluşacak gen bozukluluğundan yarısı ölecek. Onun dışında insanın evrimi yaklaşık 3 milyon yıl önce gerçekleşmiştir (ki bu tüm canlılar için geçerlidir ben insan için örnek veriyorum) eğerki her yüzbin yılda bu olaylar gerçekleştiyse insanlar bu hale gelemezlerdi, yaklaşık 1 milyon yıl önce soyumuz tükenirdi ki kaldıki fosillerle bu çürütülür. Fosil demişken denilen olay doğruysa eddiğim gibi yaşama tutunan canlılar arasında geçmiş nesillere oranla epey fenotip ve genotip farklılıklar olacaktir fakat bulunan fosiller bunun aksini iddia eder çünkü tüm olaylar evrimin kaidesine uygun bir şekilde ilermiştir. Umarım anlatabilmişimdir. Teori ya yanlış yada konu sahibi çok yanlış bilgiler vermiş. Bunlar benim düşüncem şimdi kimse çıkıp da bilimsel gerçek olarak algılamasın çünkü benimde hatalarım olabilir !

Yaklaşımınız mantıklı ancak bu değişim bir gün bir sabah uyandığımızda çoktan gerçekleşmiş olmayacaktır sanıyorum ki. En azından belirli bir süreç içerisinde gerçekleşir. O nedenle canlılar bu değişim sürecinde göç edebilme ya da farklı şartlara uyum sağlayabilme yetisi geliştirebilirler, çok fazla canlı türünün olduğunu varsayarsak %20'lik bir kalanla bugünlere gelmiş olduğumuzu (tamamen örnek bir sayı) düşünürsek bu sadece geçmişten bugüne çok fazla canlı türünün adaptasyon sağlayamayıp öldüğünü gösterir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kskleeeda

kalkin da bi iki rekat namaz kilin.

namaz kılınca vahiy olarak iniyor zaten bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

namaz kılınca vahiy olarak iniyor zaten bilgi

Adam dogru soylemis cehalet cehalet konusuyorsun kalk namaz kil benimde kilmam lazim. !! Hz.isa gelicek haci kiricak Tum dunya musluman olucak sonra muslumanlar zayiflayacak ibadet vs. Gunes ansizin batidan dogacak zaten onu gorduklerinde toptan iman edecek insanlar ama tovbe kapilari kapanmis olacak diyor kuranda. Ama En Dogrusunu ALLAH bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sığ olan benim yaklaşımım değil senin anlayışın
  • quote:

Sakin ol şampuan
  • 1. bölüm
    http://www.youtube.com/watch?v=wDAlHQJ4u80

2. bölüm

http://www.youtube.com/watch?v=i5Wp_JXguxI

izleyin ve bilimsel açıklamalarını ve kanıtlarını görün.
  • However, humans were not around when the last reversal took place, so what does this mean for life?

aynen böyle diyor. son değişimde insanoğlu daha dünyada değildi. bu yüzden yaşam olarak ne olacağı bilinmiyor!
  • Arkadaşlar bugün HT'de böyle bi haber gördüm 2012'de öldürmediler şimdi mi öldürecekler?
  • Eğer şu an oluyorsa, bu kutup hareketi bittiğinde iklimimiz ne olur, hangi enlemlerde yer alırız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.