selamlar.Çanakkale'de bozcaadanın tam karşısında bir yazlığım var. Güneş enerjisi taktıracam ama bazı kriterlerim var.Öncelikle bana tamir vb.. çıkarmasın.Fiyatı ne kadar tutarsa tutsun ne gerekiyorsa takılsın ama bana sonradan yok delindi yok su kaçırdı zart zurt masraf çıkarmasın.Bilmiyorum artık kaynaksız mı olur titanyum mu olur başka bir ince ayrıntısı mı var onu bilenler daha iyi bilir diye düşünüyorum.Yani kaliteli bişey istiyorum anlayacağınız. Ama kışın o eve gitmeyeceğim için don,antifriz vb.. korkusu yok.Yaz bitimi eve dönerken içindeki suyu boşaltıveririm olur biter. Ayrıca verimlilik de yaz döneminde çok da önemli olmaz sanırım.Zaten yazın hepsi ısıtıyo.Maliyeti bu 2 yönden düşürelim ama sağlamlık akıntı sızıntı tamirat vb.. şeylerde asla. Sıcak ve soğuk su depoları ayrı ayrı olsun istiyorum.Su çok fazla kesiliyo ve susuzluk için bir soğuk su deposuna ihtiyacım da var zaten. Deposunda 200-250 lt sıcak su biriktirsin bana yeter. Sizce bu özelliklerde en uygun fiyatlı güneş enerji sistemini nerden bulabilirim ya da başka eklemek istediğiniz bilgi varsa rica edeyim. Saygılar...