Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
80
Favori
66.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkse merhaba, bu aralar kaliteli bir güneş gözlüğü almayı düşünüyorum. Ama nereyi araştırsam çakma satıyor vs gibi şikayetler, yorumlar görüyorum boyner hariçi orada da indirmlere aksesuarlar dahil olmuyor ve kaliteli bir güneş gözlüğü 400-450 liraya geliyor. Kaliteli, orjinal, güneş gözlüğünü nereden alabilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Güneş gözlüğü arıyorum. Bu aralar ciddi indirim var gibi. Aviator RB3025 / 58 ekartmanlı orta boy polarize gözlük 319 liraya n11'de mevcut. Satıcıda vs hiç sorun olmamış. Uygun geldi bayağı. Herhalde bu fiyata başka bulamam.
  • n11 newseason'dan (canoptik) rayban gözlük alan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

bu neyin nesidir ?
    urun.n11.com
    2020 Unisex Güneş Gözlük Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/swing-polarize-cam-unisex-gunes-gozlugu-ozel-kampanya-P159756457

• Birebir imitasyon urun sattiğı kanitlanmiş bir yer. Bu forumda da bunhnla ilgili konular acilmisti bir bakin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray ban nereden alınır arkadaşlar ben klasik tek renk olanından alacağım güvendiğim bir Atasun var orada da yok istediğim.

Boyner falan güvenilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 1 Nisan 2017; 23:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Ray ban nereden alınır arkadaşlar ben klasik tek renk olanından alacağım güvendiğim bir Atasun var orada da yok istediğim.

Boyner falan güvenilir mi?
    http://www.ray-ban.com/turkey/gunesgozlukleri/RB3025%20UNISEX%20007-aviator%20classic-altın%20rengi/805289178323?category_Id=331237

Boyner güvenilir alabilirsin.

Benim de siyah bir raybanım var.

Farklı bir tane daha alayım diyorum karar veremedim.

Ne tavsiye edersiniz?

• 100tl civari bayan gozlugu tavsiye edermisiniz

• Yaklaşık 2 ay önce trendyol dan aldığım; sadece 3-4 kez deneme maksatlı taktığım Ray-Ban Unisex Güneş Gözlüğü RB4231 601/71 65 gözlüğü isteyen olursa 300 tl ye verebilirim.

https://www.trendyol.com/Unisex-Gunes-Gozlugu-RB4231-601-71-65/UrunDetay/162585/29851692?gclid=CKql_pCKg9QCFUg6Gwod6C0H6g&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uozkan -- 23 Mayıs 2017; 23:40:0 >

• beyler bu trendyol dan alınan gözlükleri kim veriyor? bilen var mı. orjinal midir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

beyler bu trendyol dan alınan gözlükleri kim veriyor? bilen var mı. orjinal midir.

+1
  • Gucci 1622'yi en uygun nereden alabilirim arkadaşlar? (Ankara)
  • bu trendyol dan 2 adet biri polarize gözlük aldım. birini atasunda kıyasladım. ikiside bence sıkıntılı arkadaşlar. sitede yüzde yüz orjinal ibaresi var. fakat ürünler içime sinmedi

• sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam kac gozluk oldu toplamda
  • trendyoldan iki aldım. ikisi de ray ban. kendime almadım onları da. burda bir arkadaş ray ban in sadece sunglass hut a birde atasun a mal verdiğini yazmıştı.

gelen fatura trendyol adına kesilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 27 Mayıs 2017; 18:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

trendyoldan iki aldım. ikisi de ray ban. kendime almadım onları da. burda bir arkadaş ray ban in sadece sunglass hut a birde atasun a mal verdiğini yazmıştı.

gelen fatura trendyol adına kesilmiş.

Trendyol adına kesilmiş derken?
  • Konu durgunlaşmış, yaz geldi, var mı uygun fiyatlı(100-150) bay güneş gözlüğü önerebilecek olan? :)

• Arkadaşlar merhaba bu eminönü gözlükçüler çarşısı var doğubank iş hanının yan sokağında buradaki gözlükler atasun optik gibi yerlere göre bayağı uygun acaba imitasyon mu orjinal mi bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaycees -- 23 Haziran 2017; 4:56:17 >
  • Jaycees kullanıcısına yanıt
    Ray-Ban ise büyük ihtimalle imitasyon olabilir.

• Hocam bilmiyorum birkaç yere sorduk orjinal dediler ama genede insan kuşkulanıyor tabi.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.