Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
80
Favori
66.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 20 yıllık gözlükçümüz orada. Çoğu yer orijinal satıyor orda. Zaten aslında avmlerdeki optiklerde de iyi bir pazarlık yeteğiniz varsa o fiyatlara alabiliyorsunuz. Gözlüklerde kar marjları çok yüksek olduğu için liste fiyatı üzerinden baya bir indirim yapılabiliyor.
  • dinseller optik den ray ban almıştım nadir modellerden biriydi yüzde yüz orjinal belki denk gelirsiniz aklınızda olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mustang güneş gözlüğü aldım. Üründe antirefle kaplama olmadığı söyleniyor. Belki onunla alakalı değildir tam bilmiyorum ama gözlük camı füme degrade olduğu halde iç cami mavi. Bu antirefle olduğunu mu gösterir yoksa başka bir faydası var mi?

Gözlük bu arkadaşlar.

Bilgilendirirseniz sevinirim.

• fast556. F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Bu gözlük kabının birebir aynısı Atasun Optik de var.
  • 200tl ye rayban bulunur mu beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotinberq

15 20 yıllık gözlükçümüz orada. Çoğu yer orijinal satıyor orda. Zaten aslında avmlerdeki optiklerde de iyi bir pazarlık yeteğiniz varsa o fiyatlara alabiliyorsunuz. Gözlüklerde kar marjları çok yüksek olduğu için liste fiyatı üzerinden baya bir indirim yapılabiliyor.

Hocam ama aradaki fark gerçekten şaşırtıcı ce ben ataaun optik sunglass gibi yerlerde pazarlık yok diye biliyorum ama gözlükçüler pasajındada bu denli uygun olması bende bir şüphe uyandırdı.

• Rb 4232 (polarize ya da degil) su an icin en uygun nereden alabilirim??

• Oakley kampanyası bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polarize, uygun ve şık bı gözlük arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

• n11 de 200 tl ye satılan ray ban ler orijinal mi arkadaşlar wayfarer olanlar?

Aslında ben new wayfarer istiyorum orijinal bulsam paraya kıyacağım 200 tl

• Jaycees kullanıcısına yanıt
    Hocam kar marjlariyla alakali bir durum. Avmlerdeki kiralara ragmen dedigim gibi pazarliklar bile yapiliyor. Ona ragmen hem kar edip hem de kira, calisan vs diger masraflarini cikariyorlar. Mesela bizim dostumuz aile dukkaninda, baba-ogul beraberler. 2. dukkanlarini da actilar 2 yan taraflarina. Kesinlikle indirimsiz almayin.

• Merhaba QarekTyphon,

n11.com olarak sizlere 11 konuda güvence veriyoruz. Detaylarahttp://****/1VjIaDg sayfasından ulaşabilirsiniz.

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba QarekTyphon,

n11.com olarak sizlere 11 konuda güvence veriyoruz. Detaylarahttp://****/1VjIaDg sayfasından ulaşabilirsiniz.

n11.com

n11 de en düşük fiyat 300 tl iken rahip siteniz gittigidiyor da 225 tl ye alabilirmiyorum bu fiyat farkı neden? Ürünler hep n11 de daha pahalı gittigidiyora göre

GittiGidiyor
    RAYBAN NEW WAYFARER RB2132 901 52-18 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/rayban-new-wayfarer-rb2132-901-52-18-gunes-gozlugu-282368342

• Merhaba QarekTyphon,

n11.com da Türkiye'nin bir çok farklı noktasında bulunan mağazalar ürünlerini sergilemektedir.
    Ürün fiyatlarındaki farklılıklar, mağazaların ücretlendirme politikası ve kampanya dönemleri ile ilgilidir.
    Farklı platformlar arasında fiyat farklılığı görülebilmektedir.

n11.com
  • atasundaki seen marka gözlüklerden kullanan var mı? bu aralar gözlüğe 300 400 verecek durumum yok. bu isten de hiç anlamam. yani bu gözlüğü kullanacağıma hiç mi kullanmayayım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

atasundaki seen marka gözlüklerden kullanan var mı? bu aralar gözlüğe 300 400 verecek durumum yok. bu isten de hiç anlamam. yani bu gözlüğü kullanacağıma hiç mi kullanmayayım acaba

Uygun fiyatli ama kaliteli gozluk icin decathlona bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BestSniper

Polarize, uygun ve şık bı gözlük arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Veithdia marka bakin. 15-20 gun vaktim var derseniz aliexpresste 12 dolar civari (kendi magazasi var orda, ordan almaya dikkat edin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 3 Temmuz 2017; 21:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

atasundaki seen marka gözlüklerden kullanan var mı? bu aralar gözlüğe 300 400 verecek durumum yok. bu isten de hiç anlamam. yani bu gözlüğü kullanacağıma hiç mi kullanmayayım acaba

Decathlon da günlük gözlük var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: QarekTyphon

n11 de 200 tl ye satılan ray ban ler orijinal mi arkadaşlar wayfarer olanlar?

Aslında ben new wayfarer istiyorum orijinal bulsam paraya kıyacağım 200 tl

n11, gg, hepsiburada 200 civari olan butun raybanler sahte... kendim aldim sonra youtube a baktim sahteler boyle dedikleri hersey var... saticiyi aradim o bile yok ayni fabrika yok bilmem ne falan diyor... utanmadan ilanlarinda da distributor yok luxotica garantili diyorlar... neyse geri gondermede sorun cikarmadi.. 1 hafta kullandim geri gonderdim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Decathlon da günlük gözlük var mı

Evet var.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.