Şimdi Ara

Güneş Panelli Maverick Rc Araba için lütfen yardım...(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben elimdeki Maverick marka rc arabama güneş paneli takmak istiyorum. Netde odukça fazla panel seçeği var araç 7.2 voltluk ve 1800mah niMh bir pille çalışmakta. Şarj aleti ise 9v 300mah ve 2.7w(Pili doldurması 3 4 saat sürüyor sanırım)

Bu aracı güneş paneliyle şarj ederek kullanmam için gerekli panel kaç volt kaç mah ve kaç watt olması gerek sizce? Fazla volt veya amperin ne gibi fayda ve zararları olabilir?
    Ayrıca güçlü bir güneş paneliyle pil olmadan kullanabilir miyim? Resimlerini de paylaşıyorum hepsinin...

Yardımcı olursanız çok sevinirim... Cevap veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim...

Güneş Panelli Maverick Rc Araba için lütfen yardım...(Resimli) Güneş Panelli Maverick Rc Araba için lütfen yardım...(Resimli) Güneş Panelli Maverick Rc Araba için lütfen yardım...(Resimli)

• Yardım edecek kimse yokmu?
  • şarj aletinle aynı voltaja sahip olmalı akıma gelince şarj aletin 300 miliamperle 3-4 saat sürüyorsa akımı artırarak şarjın hızını arttırabilirsin ama tahminen o boyutlarda bir panel
    epey büyük olur sanırım
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/gunes-paneli-solar-panel-6v-2-watt-2w-6-volt-114245065
    7 volt 300 miliamper
  • En az 7volt verebilecek bi panel lazım. 1.5volt 100ma panellerden 5-6 tanesini seri bağlayarak kullanabilirsin.Ama hem arabayı kaplayacak büyüklükte olur hem de yeterli gücü verebileceğini sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.