Şimdi Ara

güneş yanığı vernik atması aşırı sıcaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden sıcak havalar için fk1000p önerirlerdi. Bir araştırın elle uygulanabilir.
  • Ben bu vernik atma yuzunden sattim araci passatti benim arac ve vw nin metalik renkleri ne yazik ki kiytirik ve hemen vernikte sorun cikariyor kus pisligine ozellikle dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelbro

öncelikle cevaplarınız için ilginiz için teşekkür ederim beyler

araç direkt ışığa maruz kalmıyor fotodaki gibi duruyor ancak ısı fazla olduğu için tedirgin oldum

aslında aklımda şu var bu sundurmadaki saç levhanın rengi kahverengi bunu beyaza boyasak güneşin verdiği ısıyı kırar mı diye?

araç tavanıyla levha arasında 1 metre falan var yaklaşık boşluk mesafesi

Akçakale değil hocam Şırnak Silopi

farlar ısıdan sararmaz diye düşünüyorum ama şeffaf film yine de koruma amaçlı iyi fikir haklısınız
    Beyaza boya hocam

Çok farkedecek emin ol. Aynı arabadan hem beyaz hemde siyah var bizde. İnan ikiside güneşte kalıyor

Binince dağlar kadar fark oluyor.

• İyi olmus imkaan olsa ben de yaparım

• fabrıkalar 5 yıl boya garantısı verır.10 yıldan sonra soyulmalar baslar
    sık sık pasta cılada boyayı ınceltır.
  • Merhaba.

Endişeleriniz bence yerinde. Güneş'in ısısı'nın nasıl yayıldığını düşünürsek (ışıma ve konveksiyon) resimdeki sundurmanın ısısının tamamını engellemediğini, sadece "ışıma" yı engellediğini fakat araca olan mesafesinden dolayı üzerindeki ısıyı tekrar araca (bir soba gibi) ilettiğini anlarız.

Burada dikkat edilmesi gereken sadece boya değil. Aracın içindeki sıcaklıklar üreticinin belirlediği azami limitleri aşıyor olabilir.
    Kısacası, boya sizi yolda bırakmaz ama onlarca plastik röle, sensör vs. yüksek sıcaklıklardan kötü anlamda etkilenebilir.
    Sonuç olarak, sizin şartlarınızda yapılabilecekler camları aralık bırakıp basit bir fan ile içerideki havanın sirkülasyonunu sağlamak ve mylar tarzı bir malzeme ile üzerini örtmek olabilir. Seçilen malzemenin yüksek sıcaklıklara elverişli olması gerekir.

İyi günler.
  • 2014 golf 1.2 tsi dsg comfortline ışık paketi aracımız var antalya da

4 senedir hiç boya vernik sorunu olmadı

beyaz renk

• Sac yerine sandvic panel koydurun.Sorunu cozun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Beyazlar isiyi ve gunesi depolamiyor isik geldigi gibi gidiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.