Şimdi Ara

Güney Afrika'dan ithal edilen 1.6 motor otomobillere zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ki resmi gazete ile Güney Afrika'dan ithal edilen 1.6 motor otomobillere tüm vergilere ek olarak %10 TOKİ fonu ilave edilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guney Afrika'da araç mı uretiliyormuş. Toki fonu ne la biri beni aydınlatsın

• Akaryakıta gelen indirimi nereden çıkaracaklar
  • Sadece Güney Afrika ve Toki vergisinin otomobil ile ilgisini açıklayacak biri var mı?

“Yol yabti”lar hariç.

• Bmw bile üretiliyor afrika kıtasında. Ayrıca güney afrikanın milli geliri türkiyeyi 5 ile çarpar.

• Mercedes C180

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Guney Afrika'da araç mı uretiliyormuş. Toki fonu ne la biri beni aydınlatsın

Toki fonu somalide felan toki tarafindan yapilan konutlar icin sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya gelen bazı BMW'ler güney afrikada üretildi de, şuan afrikadan gelen araç varmı acaba.
  • :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim. İyice gözleri döndü şaşırdılar sapıttılar neye nasıl vergi koyacaklarını bilemez hale geldiler. Kontrolsüz bi şekilde bayır aşağı gidiyorlar.

Kardeşim ek vergi koyma,aldığın verginin %10'unu oraya aktar.

Eskiden bi laf vardi "her şeyi devletten beklemeyin" diye. Simdi o lafi degistiriyorum "her şeyi milletten beklemeyin@

• Başlığı daha vurucu açmalıydın. Güney Afrika'dan ithal araçlara %10 TOKİ VERGİSİ gibi. Evet otomobile TOKİ vergisi

Kaynak diye ağlayanlara ve ağlayacaklara amme hizmeti http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/06/20170601-19.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 1 Haziran 2017; 13:36:50 >
  • arabadan emlak vergisi almak.

hem penaltı hem gol.

• Ne alaka ya Bu domatese özel iletişim vergisi konulması gibi bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Guney Afrika'da araç mı uretiliyormuş. Toki fonu ne la biri beni aydınlatsın

Güney afrika'da üretim yapan bazı firmalar ise şunlar:

" bmw south africa, daimler chrysler, delta motor corporation, toyota, ford motor company, nissan, volkswagen ve fiat gibi üreticiler pazarda yer almakta ve sağ-elli sürüş platformları, yedek parçalar ve destek sistemleri üretmekte ve ihraç etmektedirler. ağır araç üreticileri arasında ise ıveco south africa, man truck & bus s.a.; scania south africa (pty) ltd; erf south africa ve tyco truck gibi firmalar mevcuttur."

• neden güney afrika neden toki aklımda deli sorular
    benim haberim olmadan güney afrika ile filan da mı kavga ettik ne oldu da özellikle güney afrika

şöyle de bir şey var :

https://i.hizliresim.com/BAmaJM.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut467 -- 1 Haziran 2017; 13:40:23 >
  • Aynen baslık daha vurucu olsun bu konu hit olur

Ayrıntı daha dikkat çekici. 1500 cc yi gecen ama 1600 cc yi aşmayan otomobillere %10 zam. Afrikadan buraya gelen bircok araç var yanlıs bilmiyorsam. Sırf bmw degil.

Su ülkede otomobilden emlak vergisi alınacagını söyleseler inanmazdık. Nerden nereye. Bari %10 almayın vicdansızlar.

100 000 tl lik arabaya 10 bin tl zam geldi. Bilmeyenler için yazalım da.

• mercedes c180 olması lazım. onlar güney afrika'dan geliyordu. direkt nokta atışı vergi olmuş.
  • Otomobilden TOKi vergisi almak????

Ülke iyiye gidiyor elhamdülillah.Terör yok,hayat ucuz.Yaşa Baba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

mercedes c180 olması lazım. onlar güney afrika'dan geliyordu. direkt nokta atışı vergi olmuş.

Özellikle hedef alınmış sanırım
  • nerede bir zam ve vergi konusu olsa , gözü kör savunucu troller ortalarda olmuyor. Ama ramazanda adam dövdüler konusu olunca hepsi orada. Neymiş ulu orta yemek yenmezmiş. Allah haksızlıklar karşısında susan herkesi bildiği gibi yapsın şu mübarek ramazan gününde.

• Kesin bir bildikleri vardır, geçmiş olsun şimdiden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.