arkadaşlar daha önce de forum bazı bilgiler vermiştim afrika ülkeleri ile bazı fotolar koymuştum (http://forum.donanimhaber.com/m_47846474/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47892157)
etiyopya-sudan-tanzanya--gana-uganda derken bu hafta güney afrika yolcusuyum..5 gün çekebildiğim kadar fotoğraf çekip foruma koyacağım.
İyi geziler takipteyim , Etiyopyadaki danakil çöküntüsü çok merak ediyorum bende , geziliyorsa oraya git bence
Benin e gitme.. Amcam gitmişti iş için tatilde yaparım diyodu ama 2gun sonra800euro zararla dondu.. Bikac gun kalsa bisey olabilirmis. Her yerde motorcular varmis kaldirim denen sey umursanmiyomus bocekler varmis. Hic begenmedi benin i tavsiye etmiyorum, sen nereye gideceksin?
cape town da geçiricem ne yazikki gezme amaçlı değil iş odaklı.. o bakımdan fırsat buldukça gezmeye çalışacam
Cape Town'a gideceksen, birkaç Wilbur Smith kitabı oku, Courtney serisinden. Gitme hevesinin ikiye katlanacağına eminim
Bu arada iyi yolculuklar dilerim. SS'leri bekliyorum.
tşkler..kitapları yarın gözden geçireceğim merak ettim..ipad,mp3 çalar ve nikon dışında hiç bir hazırlık yapmadım henüz :D