Şimdi Ara

kuzey kıbrıs gözlemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-11:30 da şortla balkonlarına çıkıp 1 fincan kahve içerler al sana kahvaltı.

-13:30 da 4x4 aracına biner gider.

-çooooook relaaaaaaaxx bir ortam, trafik yok,aşırı insan yok, gördüğüne selam verirsin,

-adamlarda çalışma derdi geçim derdi yok zaten her aileden biri ingiltere gibi dünyadaki en sağlam ülkeye gidip sterlin kazanıyorlar

- her köşe başında gece kulüpleri oralarda 19luk ruslar sıra sıra beklemede,seç beğen naparsan yap şapkasız içine boşal sorun yok o kadar rahat bir ortam

- heryer portakal ağacı yeşillik güneş deniz

- herkes iyi durumda kıskançlar yok, çekememezler yok, sen A jipine bin öbürü biner B ye banane kim naparsa yapsın diyorlar,öyle türkler gibi değiller avrupa kafası var adamlarda.kendi hayatlarına bakarlar.başkalarının mallarını kıskanmazlar, birisi süper lüks arabayla gezse rengi güzelmiş, içimizden birisinin bu arabaya binmesi ne güzel derler bizim türkiyede ormancı çocukları gibi kıskanmazlar. süper bir ortam hacı,ben diyordum ilerde kesin gelirim buraya diyordum ama fırsat olmadı

• 10 yıl önce ağustos ayında tatile gitmiştim Magusa' ya.

Çok güzel yerler, keşke oradan mülk alıp yerleşebilseydim ama T.C. vatandaşlarına yasakmış...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güney-batıda görülen yıldız
    11 yıl önce açıldı
    Kuzey Irak'ta Teknolojik Ürünler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.