Şimdi Ara

Kuzey Irak'ta Teknolojik Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burdaki telefon bilgisayar filan gibi ürünlerin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

• Orda olan sensin biz nerden bilelim?
  • günümüzün 10 yıl gerisindeki aletleri tezgahlarda görürsün.
  • Ordan ürün felan almazdım şahsen bit böcek sonu olmayan hastalık felan kaparım mazzalah
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

günümüzün 10 yıl gerisindeki aletleri tezgahlarda görürsün.

bu mesajı neye dayanarak attınız burda ciddi bi konuyu sorduk Allah bilir siz orda hala savaş felanda var sanıyorsunuzdur kuzey ırak bölgesinin ne kadar hızlı geliştiğinden haberiniz yok heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Buğra.

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

günümüzün 10 yıl gerisindeki aletleri tezgahlarda görürsün.

bu mesajı neye dayanarak attınız burda ciddi bi konuyu sorduk Allah bilir siz orda hala savaş felanda var sanıyorsunuzdur kuzey ırak bölgesinin ne kadar hızlı geliştiğinden haberiniz yok heralde?

Gelişim var evet ABD'nin istediği bir gelişim var. Halka istediği gibi demokrasi getirdi zaten. Bu konulara girmiyeyim.
    Oradaki gelişme diğer alanlar da. Teknolojik yönden değil, en azından elektronik yönünden değil.

• up cidden hiç gidip gören bilen yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazın imzamdaki telefonu 600 dolara aldım.Ayrıca bir tane de babam kendine HTC Desire HD aldı.Ikisinde de sorun yok .Halbuki benim telefonu Türkiyeden alanların bazılarında ekrana toz kaçma problemi var.Daha öncede Sony kamera almıştık.Fiyatlar genellikle buraya göre ucuz.Bazı telefonların içine Arapça dili yüklenmemis oluyor.Bunlar daha da ucuz oluyor.Aklında bulunsun.

Teknolojide 10 yıl geriden geliyor diyen arkadaş saçmalamamış.Her alet var.
  • kuzey ırak bilmiyorum ama suriye lübnan taraflarındaki teknolojik ürünlerin ucuz olduğunu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.