Şimdi Ara

Güney Kıbrısa Geçme Şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben seneye kıbrıs da okicam ama çoğu yerde araştırdıgıma göre en güzel yanı kıbrısın güney kıbrısmış tüm eglence ordaymış yani

kuzey kıbrıstan güney kıbrısa geçmek için şartlar nelerdir bi tc vatandaşı için bilen varsa teşkrler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judine Rienrosir

merhaba arkadaslar ben seneye kıbrıs da okicam ama çoğu yerde araştırdıgıma göre en güzel yanı kıbrısın güney kıbrısmış tüm eglence ordaymış yani

kuzey kıbrıstan güney kıbrısa geçmek için şartlar nelerdir bi tc vatandaşı için bilen varsa teşkrler.

Tekten T.C vatandaşıysan kesinlikle geçemezsin, KKTC'den Güney Kıbrıs'a. Atina'ya gidip vize alman gerekli onda da red yeme olasılığın yüksek.
  • evet arkadaşa katılıyorum.askerliğimi kıbrısta yaptım. tc vatandaşı geçemiyor güney kıbrısa. kıbrıslılar çok gidip geliyodu manyak mekanlardan bahsediyorlardı.
  • Türk vatandaşlarının g.kıbrısa geçişi yasak ama ailende yani annende babanda veya karında kıbrıs vatandaşlığı varsa geçebilrsn.
  • 5 yıl kaldım orada bir kere oraya geçmek istemedim. Düşmanlar bize ne gidecem. Yunanlılardan farklıdır onlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.