|
Bildirim
4.6G çıkarırız bizde
|
Adamlarda nasıl bir liyakat sistemli bilim adamları alt yapısı var ise, sadece 482 milyon dolar a 6G ye geçebiliyorlar. Biz onun yaklaşık 40 katını liyakatsiz, rüşvetli, imar aflı sistemimiz yüzünden yıkılan binalarımızı, yollarımızı yenilemeye harcayacağız sırf. Yani 20 Milyar doları çöpe atacağız, on binlerce cansız beden ile beraber.
Tabi ithalat da cabası. O evlerde kaç televizyon, bulaşık, çamaşır makineleri, telefonlar, bilgisayarlar, laptoplarda telef olmuştur. Hepsi ithal edilecek tekrar. O yüzden bireysel düşünmeyi bırakmayıp, toplumsal düşünemediğimiz sürece yükselemeyiz. O yüzden bir hücre tek başına bir işe yaramıyor, bir kaçı bir araya gelince bir organ yapıyor. O tek başına bir işe yarayamıyor, bir kaçı bir araya gelince beden yapıyor. İnsan olarak da, sadece bana, sadece aileme, gerisinden çalalım, çırpalım hak yiyelim derseniz, dönüp dolaşıp size geliyor. Sana gelmese çocuğuna, ona gelmese torununa denk gelecek o başkalarına verdiğin zarar. Şu an sana fayda gibi gelecek ama uzun vadede sana girecek yine. İnsanlık bir iq testi sınırında gibi. Eğer bireyselliği değil, globalliği benimseyebilirsek yükselir gideriz. Hala daha, sırf onun bunun toprağını ele geçirip, oradaki kaynaklara konarız diye ülkelerin askeri alanda ayırdığı bütçeler en büyük payı kapıyor. Birbirimizi öldürmek için ayrılan o kaynaklar, kansere, uzaya falan harcansa, zaten oradan sınırsız kaynak edinebilirdik. |
:D o değilde komplo teorisyenleri şimdiden 6g için saçmalıklar üretmeye başlar. Ben yardımcı olayım onlara; 6 Şeytanın sayısı, bir haftada 7 gün var pazar gününü yazmıyorlar kendilerince kutsal olduğu için ve geriye 6 gün kalıyor. 6G= G ile 6'nın yerini değiştirn ne yapar G6- yani g7 ülkelerindeki ilk 6 ülke kim var bunların içinde? amarika, engiltara... Tek başına G ise = Ground yer yani deprem yapackalar. Oyun çoook böyük yeğenn
|
Güney Kore geleceğin Amerikası olma yolunda ilerliyor. Koreliler uçan arabayı yaptı hatta seri üretim altyapısını kurdu. Şartların olgunlaşması için 2030 yılını bekleniyor. Otomotivden, elektroniğe, teknolojiden, sanayiye, eğitim durumuna vb. konularda kısacası her konuda Türkiye'nin çok gerisinde olan bir ülkeden bahsediyoruz. Bir zamanlar yardım ettiğimiz asker gönderdiğimiz Güney Kore nerde biz nerdeyiz helal olsun size Güney Kore ve Koreli kardeşlerimiz!
|
Dünyada bir ülkenin iyi olup olmadığına adaletine bakarak anlaşılabilir. Kişiye kuruma göre adalet olmazsa yükselir gidersin. Sanayi de teknoloji de para da adalete göredir.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Şu 5G bantların ihalesi bir an önce yapılmalı. Hem paket kapasiteleri hem de hızlar artmalı. Hala 8-10-15 GB kotalardan bahsediyoruz. Yıl oldu 2023. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eyyyyyyy güney kore sen kimsin ya ? |
GÜney kore bizi kıskanıyor. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hükümet devlet değildir. Hükümet geçici devlet kalıcı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |