Şimdi Ara

Güney Kore, 4.5’inci nesil savaş uçağı KF-21’in seri üretimine başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

savunma sanayinde bir halt yaptığınız yok, ithal et marka bas, geç bu işleri.

• doruhüso D kullanıcısına yanıt

İnsanlar aç kalmamak için 2 3 işte çalışmaya başladı hala senin gibi yaratıklar insanların çalışmadığından şikayet edip geri kalmamamızın sebebini çalışmamaya bağlıyorlar.

Analiz yoksunu 1000 yıl yaşasanda bazı şeyleri anlayamayacak kadar kıt akıllısın.Senin gibiler içinde bulunduğu sistemi sürekli olarak aşağı sürükler.Tam israfsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanayorumyapmakicinuyeoldum S kullanıcısına yanıt

G Kore ve Çin halkı kadar çalışıyor musun peki

Ya da bu iki ülkeden daha fazla baskılayıcı bir devletin altında olduğunu da iddia etmeyeceksin dimi

Ya da dur açlık sadece bizim ülkemize özgü galiba

Daha komiği ise ben az çalışmanızdan mı yakınmışım yoksa halk ne ki devlet ne olsun mu demişim

Kafalar bi milyon tabi :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

fe töcülerin askeri yapılanması ne tesadüftür ki 80 darbesi sonrası başlıyor

darbeciler zaten vatanhaini olmasa ülkeyi geriye götüren darbeleri yapmazlar

60 darbesini kim yaptı ,71 i , 80 i ,97 yi hangi vatanhainleri ?? 2007 de kim e-muhtıra verdi ??

ne güzel istanbul beeee .....

fetöcü darbecilerle diğer darbeciler aynıdır birbirlerinden farkları yoktur iki darbeci gurupta abd ye hizmet eden vatanhainleridir

rockefeller kendi itiraf ediyor Türkiyede yaptırdığı darbeleri o gün natoculara yaptırdı bugün fetöcülere ortak noktaları belli abd ye ve kendi ihtiraslarına hizmet eden vatanhainleri olmaları

bugün çok şükür iki vatanhaini gurupta bitmiştir ve Libya ,Somali , ermenistanın ezilmesi ,suriye ırak barış pınarı harekatları ,doğu akdeniz başarıları hep bundan sonra gelmiştir

Misak ı Milli sınırlarına bundan sonra ulaşılmıştır , o sınır tamamlanacaktır

is railin Türkiyenin güneyini alma planları için yaptıklarıda başlarına geçirelecektir ,kür distan haritası ile is railin vadedilmiş topraklar diyip istediği harita aynı , ordumuzu bu kadar son teknolojiye yatırım yapıp güçlendirmeseydik bugün neler olabileceğini herkes görüyor

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş nasıl tesadüfmüş ki , ordu içerisindeki şerefli subaylar : bu adamlar fetöcü, bunlara yetki ve rütbe verilmemesi lazım diye kaç defa rapor edilmesine rağmen o adamlar rütbe üstüne rütbe atlıyor sonra darbe geliyor. Hiç bunun izahatini yapamaz, lafı dolandıramaz bulandıramaz abd mabd uyduramazsın. Burada suçlular bellidir.

yine aynı kafalar , bahsettiğin yerlerdeki sınır mayınlarını kaldırtmış, oralardan 10 milyon civarında yecüc mecüc kalkıp türk şehirlerini işgal etmiştir. Hergün türk kadınlarına tecavüz edip kaçıp kurtuluyorlar. Mala mülke çöküp terör estiriyorlar. Misak ı milli bu değil, böyle değil. Türkiyenin güneyindeki kaçkınları türkiyenin içine çekip oraları pkkya bırakmaya çalışmak tam dahili bedbahtların yapacağı iştir.

utanma da yok ki.

• Saldırmadan önce sen neye göre nesil belirliyorsun onu söyle. proje sağlıklı bir şekilde tamamlanırsa eğer f-35 den daha iyi bir uçak olacak elimizde. içindeki gelişmiş radarlarıyla tespiti zorlaştıran düşük radar görünürlüğüyle bölgenin en gelişmiş uçağı olacak. Daha üretim aşamasındaki bir ürün için olmamış demenin mantığı yok. 6. nesil olması için pilotsuz olması da yeterli bir standart ve bu da mümkün yani 6. nesil değil ama olaiblitesi var.

• sanayorumyapmakicinuyeoldum S kullanıcısına yanıt

hiçbir işi yapılmayan işlerde çalışarak anca karnını doyurursun. iş gücünün fazlalığı değil kaliteli iş gücü lazım.tekstilden başka ne üretiyor bu ülke turizmle ekonomi döndürüyorlar. istersen 10 farklı yerde çalış faydasız.

• Hadi teslim alamadığımız F35'lere milyarlarca dolar ödediğimizde "yine" kandırıldık(!) Yıllardır bize ambargo uygulayan, terörist sevici Finlandiya ve bu koltukta oturduğum sürece NATO'ya giremez dediği isveçi de NATOya aldıranlar, yıllarca alamayacağımız eski nesil F16 lar için neden 20 küsür milyar dolar ödetiyor bize anlamadım. O parayı yerli mühimmata ve KAAN'a harcasak olmaz mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 11 Ağustos 2024; 14:12:07 >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Levent Seda Özgülyoutube
    F-22 mi, F-35 mi? Hangisi daha üstündür?
    https://www.youtube.com/watch?si=jkgp9mSvMoPEhBno&v=fkEwDgFmXFc&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

Bunlara yetki verilmemesi lazım diyenlerde darbeci tayfaydı ,1997 -2007 e-muhtıra , o zaman güç diğer gurubun elindeydi ve e-muhtıraları , 1997 de ismi post modern darbe koydukları darbeyide ,80 darbesini de bunlar yaptı sonrada kalkmış rapor vermişlermişmiş

iki gurupta abd ye hizmet eden vatanhainleriydi , devlet aklıyla iki tarafında abd ye hizmet eden hainlerin işleri bitirildi Elhamdülillah ,ve sonra Türkiyemizin yurtdışı başarıları da gelmeye başladı bir anda Libya Somali Azerbaycan ,diğer Afrika ülkeleri başarıları ,Kosava da bile sırplar ağzını açamıyorlar halbuki 90 larda Azeri kardeşlerimiz gibi onlara da yardım edememiştik

90 larda neredeydi o komutanlar neden yardım etmediler kardaşlarımıza , yardım istediler edemedik o zamanlar soykırım yapıldı onlara ,o sırada darbeciler şeriat diyordu ,üniversiteye başörtülü kızlar giremez okuyamaz diyordu ,bunlarla uğraşıyorlardı ,temizlendi Elhamdülillah , kızlarımız özgürlüğüne kavuştu aklın bilimin kıyafette değil kafada olduğunu bu geri kalmışlara gösterdiler

sınır mayınları artık eski sınırımızın 30 km ilerisine kuruldu , misak ı milli sınırına ,vizyon gerek tabii  

• alfa-x kullanıcısına yanıt

en kötüsü de dostum, ak parti iktidarına kadar derme çatma karakollarda askerlerimizi yaşattılar her saldırıda bir sürü şehit verdik, yıl olmuş 2000 ama bizim askerlerimiz derme çatma karakolarda şehit düşüyordu taaa ki akp iktidarı iktidara gelene kadar.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Maalesef çok şehit verdik :(

Kalekollar yapıldıda çok şükür kurtulduk , sınırlarımız içinde karakollarımız basılıyordu

Kirpiler hizmete girdi , Atak helikopterlerini yaptık , Obüslerin yeni nesli yapıldı , TB2 ,Anka-S ,Akıncı ,Aksungur , teröristlerin hepsini suriyede ırakta yok ediyoruz ,artık kafasını çıkaran her teröriste bir bomba nereden nereye

20 yıl hazırlık yapmış ermenileri 40 günde ezdik geçtik abd nin fransanın yardımına rağmen ..

• Niye flood yapıyorsun forum kullanmayı mı bilmiyorsun? Konuyu çalışmayan link çöplüğüne çevirmişsin. şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 11 Ağustos 2024; 20:48:53 >
  • ayavas kullanıcısına yanıt
    aynen alım gücünden, eğitim seviyesinden, yaşam kalitesinden, vatandaşın yüzündeki mutluluktan belli oluyor 20 yıllık gelişim

• Bir zamanlar daha iyi durumda olduğumuz bugün ise inanılmaz atılımlarıyla G.kore örnek alınacak yegane ülkelerden, açıkçası samsung, hyundai, LG,kia gibi dünya çapında markalarıyla kıskamamak elde değil, şimdide yerli savaş jetini üretti. G.korenin siz hiçbir ülke ile didiştiğini, hiçbir ülkeler arası probleme müdahil olup ona buna kurusıkı posta koyduğunu gördünüz mü? Atatürk'ün "Yurtta sulh cihanda sulh" sözünü en iyi şekilde uygulayan ülkelerden ve çalışarak milli geliriyle, ihracatı dünya çapında ülke

• Uçağın 5. nesil olması için nesi eksik acaba? Radar görünürlüğü mü? Sensör füzyon yetenekleri mi? Bilen var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.