Şimdi Ara

Güney Kore'de Sıkı yönetim ilan edildi, Ordu meclisi kuşattı..Halk sokaklara indi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demokrasiyi askıya almaya çalışan bir başkandan fazlası değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

LG, Hyundai, KIA, Samsung gibi firmaların olsun demokrasiye ihtiyaç kalmaz.

• 1) Güney Kore devlet başkanı boğazına kadar YOLSUZLUĞA karışmış bir MUHAFAZAKAR

2) Devlet başkanının ailesi RÜŞVETE girecek derecede pahalı hediyeler alıp vermişler, hatta bu hediyelerin denetlenmesi için bir kurul oluşturulmuş

3) MUHAFAZAKAR devlet başkanı ülkedeki muhalefeti kriminalleştirmiş, ‘’ BUNLAR KUZEY KORECİ !! ‘’ tarzı siyaset yaparak muhafeleti şeytanlaştırmaya çalışmış

4) MUHAFAZAKAR devlet başkanının görev onayı kendi partisinde bile düştü, %17 seviyelerine geriledi

5) MUHAFAZAKAR devlet başkanı son çırpınışı orduyu sokağa çıkartarak sıkıyönetim ilan etmek oldu ama anında geri tepti ve çok büyük ihtimalle görevden alınıp YARGILANACAK

Darısı .........  

• Radikal dinci, yobaz, faşist siyonist İsrail'in ve Netenyahu'nun, mezhepçi Esed'in fanatik destekçileri, G.Kore lideri için "muhafazakar" muhabbeti yapmış. Zor olmuyor mu acaba sürekli ortamına göre maske değiştirmek? Sorsan solcu ama siyonist dinci Netenyahu'nun azılı destekçisi, sorsan Atatürkçü ama "Hatay Suriye toprağıdır" diyen Esed rejiminin fanatiği. Bu garip tipler kimsenin dikkatini çekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 4 Aralık 2024; 17:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaby Hanyoutube
    kore’de sıkıyönetim mi vol 1
    https://www.youtube.com/shorts/-k3u-EC6Hhc
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.