Şimdi Ara

Güney Üst Kombinem Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah arenadaki kombine ofisinden aradılar ve güney üstteki kombinemin olduğu bölgenin tampon bölge olarak değiştirildiğini ve orada güvenlik güçlerinin bulunacağını söylediler. Yerine de güney alt 7. sıradan verdiler ama ben o kadar alttan izlemek istemiyorum. Sizce nasıl bir iletişim kurabilirim klüple yani kombine konusundaki haklarım nelerdir böyle habersiz değiştirilebilir mi benim rızam olmadan ya da en azından benim rızamın olduğu bir yere aktarması lazım değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool_Drive

Bugün sabah arenadaki kombine ofisinden aradılar ve güney üstteki kombinemin olduğu bölgenin tampon bölge olarak değiştirildiğini ve orada güvenlik güçlerinin bulunacağını söylediler. Yerine de güney alt 7. sıradan verdiler ama ben o kadar alttan izlemek istemiyorum. Sizce nasıl bir iletişim kurabilirim klüple yani kombine konusundaki haklarım nelerdir böyle habersiz değiştirilebilir mi benim rızam olmadan ya da en azından benim rızamın olduğu bir yere aktarması lazım değil mi ?

Güney alt çok çok daha iyi üst taraftan. Güney üstte hangi bloktaydı kombine?
  • amam diyim güney üstden uzak dur kışın bi tarafın donar orda

not : tecrübeyle sabittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güney 422 idi ama şimdi güney 120 oldu arkadaşlar nasıl sizce ben sadece alttan bakış açısının kötü olmasından korkuyorum hani biraz daha üstten bakmak isterdim sahaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.