80 km git gel yapan halaoğlum en son tır yüzünden kaza yaptı daha toparlayamadı. Mümkünse işe yakın oturup haftasonu aile ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Bende hergün 80 gidiş 80 geliş yol yapıyorum hocam. Bu tırcıları Allah bildiği gibi yapsın. Aniden sola kırıp sollamaya çıkan mı dersin,yokuş yukarı sol şeride geçip 15 dk kamyonu sollayamayan mı. Kaç defa camı açıp küfür ettim dönüp bakmıyorlar bile. Kaç defa aniden fren yaptım zor durdum. Katil hepsi
Bizimki karşıdan gelen tırın kasasının arka tekerlerinin önüne girmiş. Muhtemelen kasa kaymış yağmurda. Herşey mümkün, Allah korusun.
hocam işi bırakmanız yararınıza olur bence. 160 km ne demek yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet-UA
quote:
Orijinalden alıntı: turkeril
80 km git gel yapan halaoğlum en son tır yüzünden kaza yaptı daha toparlayamadı. Mümkünse işe yakın oturup haftasonu aile ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Bende hergün 80 gidiş 80 geliş yol yapıyorum hocam. Bu tırcıları Allah bildiği gibi yapsın. Aniden sola kırıp sollamaya çıkan mı dersin,yokuş yukarı sol şeride geçip 15 dk kamyonu sollayamayan mı. Kaç defa camı açıp küfür ettim dönüp bakmıyorlar bile. Kaç defa aniden fren yaptım zor durdum. Katil hepsi
tırcılar ve kamyoncular hep öyle. motorculardan beter.
CR-Z tarzı araçlar bakabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ByBaterist
hocam işi bırakmanız yararınıza olur bence. 160 km ne demek yahu.
Hocam şöyle bir durum var bu sadece istanbul için geçerli gerçi. Ben Beylikdüzünde oturuyorum iş yerim çorluda ortalama 45-50 dk içinde evde veya işte olabiliyorum. İstanbulun daha içinde bir işyerim olsa bu sürede gidip gelmem mümkün değil. Böyle en azından trafiksiz yolda basıp gidiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: ercandrsn
4 yıl boyunca bu olaya katlandığım durum. Günde 160 km. Tempoya ayak uydurunca kolundaki saatten daha hızlı yaşıyorsun zamanı. Arkadaşlarım okul çıkışı gezip tozarken bende dönüş yoluna çıkıp evime dönerdim. Sabah iş, akşam okul... Sınavlara çalışırken ses kaydı yapar, giderken arabada bir daha dinlerdim Hayatıma kattığı en önemli şey zamanı doğru kullanmaktır. Benim için diplomamdan bile önemli şuan. Eski arkadaşlar biraraya gelince onlar okul anılarını anlatır bende iş anılarımı. Onlar iş bakmaya başladıklarında ise ben kendi işimde oldukça donanımlı bir durumdaydım Güzel tavsiyeler önerilmiş, hayat senin hayatın, kararlar sana ait. Doğru olanını bul kardeşim
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aynı durumdayım bende arkadaşlarım hala kız nasıl tavlanır, hangi cafeye gitsek ? mezunlarımız bile hala gezme tozma peşindeler..
Ben de 3.5 senedir iş için her gün 200 km git-gel yapıyorum. İşim İstanbul'da, ev Tekirdağ'da. Bu git-gele neden olan iş teklifini aldığımda evlenmeme 1 aydan az bir zaman kalmıştı. Dolayısı ile planlarımı hep evime yakın olan eski işime göre yapmıştım. Ama reddemeyeceğim bir teklifle geldiler. Aile apartmanında oturuyorum. İstanbul'a taşınsam kirada kalacaktım. Hesapladım, yakıt masrafı ile kiralar denk geliyor neredeyse. Anne-baba ile komşu olarak yaşamanın avantajları da var bana göre. Bu nedenle git-geli tercih ettim. Zaten garantisi bitmiş aracımın bakımlarını düzenli olarak kendim yapıyorum. Bakım masraflarını böylece düşürüyorum. Bakımlar düzenli yapılınca araç arıza da yapmadı şu ana kadar. Yollarda tehlike var ama sürekli dikkatli olursanız, emniyetli sürerseniz telafisi mümkün olmayan durumlarla karşılaşma ihtimaliniz düşer diye düşünüyorum. Sıfır aldığım araç 170000 km'yi devirdi. Sadece 1 kere kazaya karıştım. Onda da sadece tamponlar hasar aldı, şükür. Aracı alırken çok km yapacağımı bildiğimden satmak için değil ömürlük aldım. O yüzden kafam da rahat, km sayacını dert etmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme