Şimdi Ara

Günlük 160 Km yol mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abiler, üniversite bitimine mütakiben işe başlıyorum ortalama 2500 3000 arası bir paraya anlaşacağım. başka bir şehirde çalışacağım. Ay içerisinde ek işlerde yapacağım yazılım uzmanıyım. Ortalama 500 tl de ordan gelir.

İş yerim otoban girişine - evim otobana girişine yakın.

80 km gidiş 80 km geliş yapacağım

Aylık 3520 Km yapıyor.

1-) Sizce nasıl bir araba almalıyım ? Marka ve dizel / tüplü ? Bütçem : Maximum 30.000 TL olacak

2-) Alacağım Arabada otobanda 90 km hızı geçmezsem tek emilsiyondan yakıt gidiyormuş az yakar diyorlar doğru mu ? bu 90 nı geçince çok yakma mevzusunu açıklarmısınız ?
    3-) Arabayla gidip gelmek mantıklı mı ? Ortalama 950 TL para gidecek gibi görünüyor. Kuzenim de o şehirde ama evlenecek evlendiğinde yanında kalamam. Orda ev tutmak mantıklı mı olur ? Özel sektörde olduğum için şüpheye düşüyorum Birde evimde sıcak yemek hazır ailemle kalmak varken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CouldServer -- 10 Şubat 2017; 23:53:25 >

• Yeni mezun olarak nasil bu seviyelerde maasli is bulabiliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Yeni mezun olarak nasil bu seviyelerde maasli is bulabiliyorsunuz?

6 Yıldır çalışıyorum liseden beri, yazılım sektöründe. Şu an da da çaışıyorum..
  • 80 km git gel yapan halaoğlum en son tır yüzünden kaza yaptı daha toparlayamadı. Mümkünse işe yakın oturup haftasonu aile ile görüşmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kolaylık versin ne alırsan al kazancını yakıta harcıcaksın gibi geliyo ben olsam servis filan bçbulurum ya da özek aracıyla giden bşrine ortak olurdum

• sureklu yollarda olmak cani kelle koltukta olmak demek sen ise yakin ucuz yollu bir ev bak kardesim

• Yol dert degilde butce sikinti yoksa 80km bos otobanda 25 dk falan surer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Yol dert degilde butce sikinti yoksa 80km bos otobanda 25 dk falan surer

Yolun durumunu biliyorum ortalama 80 km 50 dakika sürer benim için. Birde araba kullanırken 110 nu geçmem kolay kolay. Sakin sürüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Allah kolaylık versin ne alırsan al kazancını yakıta harcıcaksın gibi geliyo ben olsam servis filan bçbulurum ya da özek aracıyla giden bşrine ortak olurdum

Ortak olayıda biraz sıkıntı olmaz mı ? mesela gitmediği gün olur sabah aniden işi çıkar v.b
  • O iş olmaz bunye kaldirmaz biryerden sonra arabanin koltuguna oturmak istemezsiniz. Mecbur kalınırsa insanoğlu herşey yapar fakat sizin durumunuzdabsecim şansınız var.

Git gel 3 saat yılda geçecek. Nerdeyse 3 ayda bir yağ bakımı olacak. Hayat kısa ve zaman değerli. 600, 700 TL'ye kendinize küçük bir yer bakın keyfinize bakın. 80 km ne zaman canınız isterse başar gidersiniz.

• Şoförü sen olmazsan sıkıntı yok. Hatta bu durumu lehime döndürüyordum, kitaplarımı yolculuk esnasında okuyup, geceleri daha fazla film izleyebiliyordum. 70 km gidip 70 km geliyordum.

Herşey cok güzeldi.. taakii iş saatim degisinceye kadar.

Kendim şoför olmak zorunda kaldim. 3-4 ayda bir rutin bakimlar, her ay illa ki bi ariza, yipranma. Lastikler de cabasi ...

İlla ki şoför olup araba alacaksan kara duzen tavsiye ederim, atmosfsrik fazla elektroniği olmayan ilkel japon motorları

• Hocam akıl vermek gibi olmasın ama her gün çekilcek iş kesinlikle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

O iş olmaz bunye kaldirmaz biryerden sonra arabanin koltuguna oturmak istemezsiniz. Mecbur kalınırsa insanoğlu herşey yapar fakat sizin durumunuzdabsecim şansınız var.

Git gel 3 saat yılda geçecek. Nerdeyse 3 ayda bir yağ bakımı olacak. Hayat kısa ve zaman değerli. 600, 700 TL'ye kendinize küçük bir yer bakın keyfinize bakın. 80 km ne zaman canınız isterse başar gidersiniz.

Haklisiniz kazasini da dusunuyorum, soforlugum de 100 uzerinden 60 seviyelerde

• Benim dayım 30 küsür yıldır günlük 200 ile 300 km arası yol yapıyor(gittiği şehre göre değişiyor). Ekmek parası işte. Siz de bu işe girerseniz çalışırken kendi şehrinizde olan bir iş aramayı ihmal etmeyin.

• Yol yorar ev kirala

• Yılda yaklaşık 35-40bin km yol demek

• Ben 10 km otobandan bıktım sen 80 kmden bahsediyosun.

Tavsiyem mesafeye çözüm bul.

• basit bit hesapla yakıt artı diğer giderler araç sana aylık 1500
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Benim dayım 30 küsür yıldır günlük 200 ile 300 km arası yol yapıyor(gittiği şehre göre değişiyor). Ekmek parası işte. Siz de bu işe girerseniz çalışırken kendi şehrinizde olan bir iş aramayı ihmal etmeyin.

Dayiniz sofor heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Ben 10 km otobandan bıktım sen 80 kmden bahsediyosun.

Tavsiyem mesafeye çözüm bul.

Ev tutmak lazim o halde..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.