Şimdi Ara

GÜNLÜK 2$ GARANTİ PARA KAZANMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --> İyi günler. Size tanıtacağım sitede günlük MİNİMUM 2$ kazanabilirsiniz. Gerçekten çok basit. Sitenin facebook sayfasında ödeme kanıtlarıda var.
    Ödeme Paypal ile yapılıyor. Sitede o kadar çok para kazanma yöntemi var ki 2 $ çok basit yapılıyor. Ve gerçekten en fazla yarım saatinizi alır 2 $ yapmak.

Sitenin içeriği;
    Para kazanma yöntemleri oldukça fazla ve oranlarıda oldukça yüksek.
    -- Facebook Beğenme, Paylaşma, Sayfa Beğenme, Takip
    -- Youtube Beğenme, Google +1 paylaşma,
    -- Twitter Takip, RT..
    -- Myspace, İnstagram, sharein, vb tüm sosyal ağlarda geçerlidir.

Siteye referansımla başladığınz zaman;
    --0,50 $ para
    --1000 adet coins.
    veriliyor...

--->Yaklaşık 10 dk bir süreyle 500 - 1000 coins kazanabiliyorsunuz.
    --->En az 1500 coins olduğunda 1500 Coins ----> 1 $ çeviri yapabiliyorsunuz. Hiçbirşey yapmasanız bile günlük 200 coins bedava alabiliyorsunuz. Daily Bonus bölümünden...
    Referans toplayabilirseniz üyelik başına 2$ kazanıyorsunuz. Ve üye ettiğiniz kişinin kazancının %50 kadar oranı size hediye ediliyor.

BAZILARIMIZ MADEM BU KADAR KOLAY, GÜNLÜK 100 DOLAR BİLE YAPARIZ O ZAMAN DİYE DÜŞÜNEBİLİR. BENDE ÖYLE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL. FAKAT GÜNLÜK LİMİTİNİZ 110 HAREKET. 110 KEZ İŞLEM YAPTIKTAN SONRA O GÜN BAŞKA PARA KAZANACAK İŞLEM YAPAMIYORSUNUZ.

**EĞER REFERANSIMDAN ÜYE OLURSANIZ SADECE O GÜNLÜĞÜNE 1000 HAREKET KAZANMIŞ OLURSUNUZ.**

Alt ödeme limit : 1 $

SİZDEN RİCAM , REFERANSLI LİNKİMDEN ÜYE OLURSANIZ SEVİNİRİM. GERÇEKTEN KAYDA DEĞER BİR SİSTEM. VE ÇOK KOLAY KAZANDIRIYOR.

Refaranslı Linkim : http://etrafficlane.com/?ref=9314

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweesen -- 2 Kasım 2014; 16:58:35 >

• Clixsensede başladım bende şu anda çok mantıklı uygun görünüyor güvenilirde bir site ödemelerini yapıyor öyle çok uçuk şeyler vaadetmiyorum ama bi harçlık yapılacak kadar para kazanırsınız en azından şu anda onu gördüm bu konuda bayağı araştırdım neobux ile clixsense en iyileri olduğu söyleniyor ama benim incelememe göre clixsense çok daha iyi ilk günlerde pek iyi görünmüyordu ama şu anda gayet sağlam gidiyor bi bakınhttp://www.clixsense.com/?6887887

Sizin siteye gelince pek incelemedim ama günde 2$ verip alt limiti 1$ olan bir site olacağını sanmıyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.