Şimdi Ara

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
13
Favori
11.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaLGacI

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

Besiktas maci patliycak yarin dalgaci kardes o kadar kazandim olurum tabi kardesimm

Oktay abi dedi patlayacak diye

Bende ona uydum bugün maç yapmadım demekki bildiği varmış şLigi için saklıyalım parayı

Bu arada Oktay abiye güvenip kayseri maçını kupona ekledim.Şuan 0-1kayserispor lehine..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abicim dün senin maçlarından yaptığım sistem 1-9 da bankolardan 2 si geldi tek kayseri maçı kaldı onada 02 çifte vermiştim oda geldi gibi sürprizlerden de sadece 13.00 oranlık geldi oda yeter zaten 40 tl falan alıcam gibi şimdiden tutsada tutmasada teşekkürler abi

• 492 Gençlerbirliği - Fenerbahçe USTUNE BASARAK SOYLUYORUM BU MACI FENERBAHCE 100/100 DEGIL 100/ 1000 KAZANIR !!!!!! 1,55
    479 Braunschweig - Stuttgart KONUK EKIP EVINE GALIBIYETLE DONUCEKTIR IHTIYACI LAN GALIBIYETE COK YAKIN 1.80
    442 Trabzonspor - Konyaspor COK TEHLIKELI VE HERKESI YATIRABILECEK BIR MAC MACIN BERABERE BITEBILIR DIKKAT !!!!!
    561 Kayseri Erciyesspor - Kayserispor USTUNE BASARAK SOYLUYORUM MAC KAYSERISPORUN 2.4 ORANI ILE HERKES MUTLU OLUCAK
    564 Atvidaberg - Norrkoping BU MACIN UST OLMASINADA 100/100 BAKIYORUM 1.50
    390 Sandhausen - Bochum EV SAHIBINDE 3 ONEMLI EKSIK VAR BOCHUM'A BOYLE ORAN CIKMAZ KOLAY KOLAY ORAN :2,00
    323 NUMARALI SWENSA - ARSENAL MACININDA 1.95 ORANLI ARSENALIN COK SAKAT OYUNCUSU OLMASINA KARSIN MACI KAZANACAGINI TAHMIN EDIYORUM
    294 NUMARALI ZENIT SPARTAK MOSKOVA MACINDA ISE GULEN TARAFIN ZENIT OLACAGINI DUSUNUYORUM CUNKU SPARTAK MOSKOVADA LUCAS BARRİOS VE MONTERİO OYNAMAYACAK SAKATLIGINDAN DOLAYI.DEFANSTA COK CIDDI EKSIKLERI OLAN MOSCOW EVINE BOS GIDER ORAN 1:75

Galatasaray Rıze 2/0 VE 507 NUMARALI MACA YORUM YAPARKEN 2/0 DEMISTIK.TABIKI YATAN MACIMIZDA OLDU BURSA GIBI AUSBURG GIBI AMA BEN YINE USTUNE BASARAK SOYLUYORUM ŞAMPŞYONLAR LIGI VE UEFA KUPASINA KRTMA KUPON YAPAN KAZANIR BEYLER.

TAHMINLERE DEVAM..... ADIMI KULLANAN ARKADASLARADA TESEKKUR EDERIM ....

• Beşiktaşlı olmama rağmen bende güvenmedim iyice garanti olsun diye ilk 10 dakika sonucu 0 oynadım. Konumda diğer banko maçlar var arkadaşlar benim konuyu da yorumsuz bırakmayın.
  • oktay_kacmaz kullanıcısına yanıt
    şamp. ligi ve uefa maçları tahminlerini bekliyoruz hocam...
  • Kayseri olmadı..
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

• yazık olmuş hep tek maç zaten benimde öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

Kayseri olmadı..

NELERI NELERI ATMADILAR !!!!! BAKIN USTUNE BASARAK SOYLUYORUM ATMADILAR.SON MACTI BUTUN HAFTA SUPRIZ SONUCLAR CIKINCA TOTOYU YATIRMAK ICIN YAPILDI BU BILIYORDUK SON DAKIKADA 13 TE KALDIK YAZIKLAR OLSUN SANA KAYSERISPOR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

Kayseri olmadı..

NELERI NELERI ATMADILAR !!!!! BAKIN USTUNE BASARAK SOYLUYORUM ATMADILAR.SON MACTI BUTUN HAFTA SUPRIZ SONUCLAR CIKINCA TOTOYU YATIRMAK ICIN YAPILDI BU BILIYORDUK SON DAKIKADA 13 TE KALDIK YAZIKLAR OLSUN SANA KAYSERISPOR

Şampiyonlarligi uefa dan acısını çıkarırız

Ama spor toto kadar olamaz:(

Spor toto ya iddaa ya devam

• yeovil - leicester ms 2 1.55

arsenal - napoli ms1 1.85 ya da 1/1 2.95

porto - atl. madrid ms 2 2.10

ek maçınız varsa alayım. Sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasa -- 30 Eylül 2013; 23:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

yeovil - leicester ms 2 1.55

arsenal - napoli ms2 1.85 ya da 1/1 2.95

Sakin bu kuponu oynama kardesim arsenal kesinlikle yenilmez , portoda sahasinda asla yenilmez ! Farkli bir oyun anlayisi var portonun. Oyunu bir anda cok yavaslatip bir anda vites yukseltip rakibi ciddi bi karmasanin icine sokabiliyorlar...madrid gercekten cok iyi takim oyunu oynuyor tipik bir beraberlik maci gibi geliyor bana ama porto yenilmez diye dusunuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

yeovil - leicester ms 2 1.55

arsenal - napoli ms2 1.85 ya da 1/1 2.95

Sakin bu kuponu oynama kardesim arsenal kesinlikle yenilmez , portoda sahasinda asla yenilmez ! Farkli bir oyun anlayisi var portonun. Oyunu bir anda cok yavaslatip bir anda vites yukseltip rakibi ciddi bi karmasanin icine sokabiliyorlar...madrid gercekten cok iyi takim oyunu oynuyor tipik bir beraberlik maci gibi geliyor bana ama porto yenilmez diye dusunuyorum

Yanlış yazmışım abi, ms1 olacaktı arsenal maçı. Peki porto maçına ÇŞ x2 oynasam ?

• Unutma madrid ne kadar guclu olursa olsun karsisina ekol olmus bir takim porto cikicak ! Formda madrid maci kaybedebilir.bu mac cok tehlikeli kardesim

• quote:

Unutma madrid ne kadar guclu olursa olsun karsisina ekol olmus bir takim porto cikicak ! Formda madrid maci kaybedebilir.bu mac cok tehlikeli kardesim

Hocam ne zaman geliyor maçlar 1 haftadır bekliyoruz çok etkili konuştunuz parayı alcaz diye bekliyoruz bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: noook

quote:

Unutma madrid ne kadar guclu olursa olsun karsisina ekol olmus bir takim porto cikicak ! Formda madrid maci kaybedebilir.bu mac cok tehlikeli kardesim

Hocam ne zaman geliyor maçlar 1 haftadır bekliyoruz çok etkili konuştunuz parayı alcaz diye bekliyoruz bak

Aynen :)

• Tutarmı
    Dortmund kalecisi cezalı...marsilya gol bulur.

Chelsea çıkış arama peşinde bu maç4-6gol arası bitebilir.
    Barnsley bütün maçlarınk kaybediyor çoğunlukla fark yiyor.Reading son 3maçını kazanmış ve bu ivmeyle ezer ggeçer ve handikaplı oran müthiş.
    Waftord da son 3maçını kazanmış olarak geliyor deplasmana ama galil gelexeklerine inanıyorum 2olmazsa da KG VAR da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyalcn -- 1 Ekim 2013; 17:57:37 >

• benim kuponlarda şu şekilde biraz aceleye geldi bakalım hayırlısı...

• Zenit-A.Viyana iy0 tuttu
    celtic-barça h(2) 21:45
    basel-Schalke 0/1 21:45
    steau-chelsea 2/2 21:45

max kazanç 3 misliye 190 lira
  • ...F.E.A.R... kullanıcısına yanıt
    güzel ama basel ciddi iyi takım o maç hiç belli olmaz, schalkede de eksik var baya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

güzel ama basel ciddi iyi takım o maç hiç belli olmaz, schalkede de eksik var baya..

3 kupon yaptım birine 40 lira veriyor biri az önceki yazdığım bir tanede sistem 3-4 fantastik kuponum var tutması aşırı şans ama 4,250 tl tutarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 1 Ekim 2013; 20:17:24 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.