Bildirim
GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
TAHMINLER GELIYOR...... -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz
TAHMINLER GELIYOR......
10 maçlarından 1-2 tane tahmin bekliyorum. -
EVET ARKADASLAR TEKRAR GELDIM :) YUKARIDAKI MESAJLARDA BU HAFTA SAMPIYONLAR LIGINDE HANGI MACLARI TUTTURMUSUZ GOREBILIRSINIZ.... BU HAFTA HERKES GS KAYBEDECEK DESEDE MACIN İY 2 MS 0 OLACAGINI APOLLON MACININ TEHLIKESOINI SOYLEYIP KAZANABILECEGINI FALAN DEMISTIK NEYSE
AKSAM KUPONU ICIN MACLAR.....
Apoel - Eintracht Frankfurt BU MACIN 2 OLACAGINI DUSUNUYORUM
Chernomorets - Psv Eindhoven BU MACINDA 2 OLACAGINI DUSUNUYORUM
Ludogorets - Dinamo Zagreb BU MACIN 2-3 GOLLE BITECEGINI DUSUNUYORUM
Dnjepr - Fiorentina SON OLARAK BU MACINDA İLK YARISININ 0 OLACAGINI TAHMIN EDIYORUM -
4 10 2013 için 8 oranlı banko kupona ihtiyacım var arkadaslar. yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
EVET ARKADASLAR TEKRAR GELDIM :) YUKARIDAKI MESAJLARDA BU HAFTA SAMPIYONLAR LIGINDE HANGI MACLARI TUTTURMUSUZ GOREBILIRSINIZ.... BU HAFTA HERKES GS KAYBEDECEK DESEDE MACIN İY 2 MS 0 OLACAGINI APOLLON MACININ TEHLIKESOINI SOYLEYIP KAZANABILECEGINI FALAN DEMISTIK NEYSE
Dnjepr - Fiorentina SON OLARAK BU MACINDA İLK YARISININ 0 OLACAGINI TAHMIN EDIYORUM
4 de 4 bravo
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12
quote:
Dnjepr - Fiorentina SON OLARAK BU MACINDA İLK YARISININ 0 OLACAGINI TAHMIN EDIYORUM
4 de 4 bravo
Oynayamadım şuan moralim bozuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim ve tebrik ederim :) 4 maçtan üne oynamıştım kupon tuttu. -
SHOW OLMUS 12 KUPONDAN 9 TANESI TUTTU , GECEN HAFTA SPOR TOTDA 13 BILDIK KAYSERI ATMASA SON DAKIKADA 22 BIN GELICEKTI 905 ALDIK BAYA BI ALDIK VAY VAY VAYYY AHHH PARA YAPAY KALPLIYKEN GELDİ :d -
quote:
SHOW OLMUS 12 KUPONDAN 9 TANESI TUTTU , GECEN HAFTA SPOR TOTDA 13 BILDIK KAYSERI ATMASA SON DAKIKADA 22 BIN GELICEKTI 905 ALDIK BAYA BI ALDIK VAY VAY VAYYY AHHH PARA YAPAY KALPLIYKEN GELDİ :d
yapay kalp? -
hocam yarın için kupon yok mu -
-
Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol. -
quote:
Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...
Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol.
kuponun tutmus ıkı takımda gol attıysa kardesım.dakıkanın onemı mac 90 dan sonra ekstra 15 dakıkadan sonra oynanan uzatma dakıkalarını kapsar.hayırlı olsun :) -
quote:
quote:
Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol.
kuponun tutmus ıkı takımda gol attıysa kardesım.dakıkanın onemı mac 90 dan sonra ekstra 15 dakıkadan sonra oynanan uzatma dakıkalarını kapsar.hayırlı olsun :)
Aydınlattığınız için teşekkür ederim -
hocam spor toto tahmini de yapsana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispartalı sezai -- 4 Ekim 2013; 0:42:22 > -
oynuyom oynuyom tutmuyo bugun oynamadık deliler gibi kupon tutmus valla ayıptır demekki bizde şans yok şans -
quote:
Orijinalden alıntı: noook
oynuyom oynuyom tutmuyo bugun oynamadık deliler gibi kupon tutmus valla ayıptır demekki bizde şans yok şans
Verdigim maclardan sistemkuponu yapin kesin kazanirsiniz.kafaniza yatan maclari secin iclerinden...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
kuponun tutmus ıkı takımda gol attıysa kardesım.dakıkanın onemı mac 90 dan sonra ekstra 15 dakıkadan sonra oynanan uzatma dakıkalarını kapsar.hayırlı olsun :)
Aydınlattığınız için teşekkür ederim
Senin yaş kaç genç?iddayı yeni oynuyora benziyorsun? Yaşın tutuyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X