Şimdi Ara

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
13
Favori
11.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemocekko

Bende handikaptan ve marsilyadan yattım..
    Watford a güvvenip goş atar diye Var verdik kısaca kupon olmadı.d
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

Kuponu oynamadan önce neye dayanarak Derby Ipswich maçına 0 2 dedin hocam merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

Bende handikaptan ve marsilyadan yattım..
    Watford a güvvenip goş atar diye Var verdik kısaca kupon olmadı.d
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

Kuponu oynamadan önce neye dayanarak Derby Ipswich maçına 0 2 dedin hocam merak ettim ?

Derby nin galibiyeti yoktu ipwich de çıkış yapan bi takım aslında direkt verecektim ama deplasman diye yatmasın diye kupon 02 oynadım çifteşansız
    İlk 10 dk 2.0öne geçti şaşırdım sonra 4-2den maçı 4-4ile bitirdiler birazda yavşak bi takımmış güvenmemekde haklıymışım:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TAHMINLER GELIYOR......
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

TAHMINLER GELIYOR......

10 maçlarından 1-2 tane tahmin bekliyorum.
  • EVET ARKADASLAR TEKRAR GELDIM :) YUKARIDAKI MESAJLARDA BU HAFTA SAMPIYONLAR LIGINDE HANGI MACLARI TUTTURMUSUZ GOREBILIRSINIZ.... BU HAFTA HERKES GS KAYBEDECEK DESEDE MACIN İY 2 MS 0 OLACAGINI APOLLON MACININ TEHLIKESOINI SOYLEYIP KAZANABILECEGINI FALAN DEMISTIK NEYSE
    AKSAM KUPONU ICIN MACLAR.....

Apoel - Eintracht Frankfurt BU MACIN 2 OLACAGINI DUSUNUYORUM

Chernomorets - Psv Eindhoven BU MACINDA 2 OLACAGINI DUSUNUYORUM

Ludogorets - Dinamo Zagreb BU MACIN 2-3 GOLLE BITECEGINI DUSUNUYORUM

Dnjepr - Fiorentina SON OLARAK BU MACINDA İLK YARISININ 0 OLACAGINI TAHMIN EDIYORUM
  • 4 10 2013 için 8 oranlı banko kupona ihtiyacım var arkadaslar. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

EVET ARKADASLAR TEKRAR GELDIM :) YUKARIDAKI MESAJLARDA BU HAFTA SAMPIYONLAR LIGINDE HANGI MACLARI TUTTURMUSUZ GOREBILIRSINIZ.... BU HAFTA HERKES GS KAYBEDECEK DESEDE MACIN İY 2 MS 0 OLACAGINI APOLLON MACININ TEHLIKESOINI SOYLEYIP KAZANABILECEGINI FALAN DEMISTIK NEYSE

Dnjepr - Fiorentina SON OLARAK BU MACINDA İLK YARISININ 0 OLACAGINI TAHMIN EDIYORUM

4 de 4 bravo

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

EVET ARKADASLAR TEKRAR GELDIM :) YUKARIDAKI MESAJLARDA BU HAFTA SAMPIYONLAR LIGINDE HANGI MACLARI TUTTURMUSUZ GOREBILIRSINIZ.... BU HAFTA HERKES GS KAYBEDECEK DESEDE MACIN İY 2 MS 0 OLACAGINI APOLLON MACININ TEHLIKESOINI SOYLEYIP KAZANABILECEGINI FALAN DEMISTIK NEYSE

4 de 4 bravo

Oynayamadım şuan moralim bozuk

• teşekkür ederim ve tebrik ederim :) 4 maçtan üne oynamıştım kupon tuttu.
  • SHOW OLMUS 12 KUPONDAN 9 TANESI TUTTU , GECEN HAFTA SPOR TOTDA 13 BILDIK KAYSERI ATMASA SON DAKIKADA 22 BIN GELICEKTI 905 ALDIK BAYA BI ALDIK VAY VAY VAYYY AHHH PARA YAPAY KALPLIYKEN GELDİ :d
  • quote:

SHOW OLMUS 12 KUPONDAN 9 TANESI TUTTU , GECEN HAFTA SPOR TOTDA 13 BILDIK KAYSERI ATMASA SON DAKIKADA 22 BIN GELICEKTI 905 ALDIK BAYA BI ALDIK VAY VAY VAYYY AHHH PARA YAPAY KALPLIYKEN GELDİ :d

yapay kalp?
  • hocam yarın için kupon yok mu
  • sıze oynadıgım kuponların capslerını paylasıyorum
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

• Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol.

kuponun tutmus ıkı takımda gol attıysa kardesım.dakıkanın onemı mac 90 dan sonra ekstra 15 dakıkadan sonra oynanan uzatma dakıkalarını kapsar.hayırlı olsun :)
  • quote:

quote:

Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol.

kuponun tutmus ıkı takımda gol attıysa kardesım.dakıkanın onemı mac 90 dan sonra ekstra 15 dakıkadan sonra oynanan uzatma dakıkalarını kapsar.hayırlı olsun :)

Aydınlattığınız için teşekkür ederim
  • hocam spor toto tahmini de yapsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispartalı sezai -- 4 Ekim 2013; 0:42:22 >
  • oynuyom oynuyom tutmuyo bugun oynamadık deliler gibi kupon tutmus valla ayıptır demekki bizde şans yok şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: noook

oynuyom oynuyom tutmuyo bugun oynamadık deliler gibi kupon tutmus valla ayıptır demekki bizde şans yok şans

Verdigim maclardan sistemkuponu yapin kesin kazanirsiniz.kafaniza yatan maclari secin iclerinden...

• quote:

quote:

quote:

Aydınlattığınız için teşekkür ederim

Senin yaş kaç genç?iddayı yeni oynuyora benziyorsun? Yaşın tutuyormu?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.