Şimdi Ara

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
13
Favori
11.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sizden bugün tahmin bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_kacmaz

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Alkmaar-Paok maçına var dedim, alkmaar 82. dk.da paok ta tam 90 da gol attı vara giriyormu bu?Uzatma dk.larında olmamış gol.

kuponun tutmus ıkı takımda gol attıysa kardesım.dakıkanın onemı mac 90 dan sonra ekstra 15 dakıkadan sonra oynanan uzatma dakıkalarını kapsar.hayırlı olsun :)

Aydınlattığınız için teşekkür ederim

Senin yaş kaç genç?iddayı yeni oynuyora benziyorsun? Yaşın tutuyormu?

18 den büyüğüm seneyede askere gideceğim.Pek yeni de sayılmam.Paok sayesinde tuttu kupon.

• Takip dün görmedim konuyu bişeler kazanırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl lik kuponu alkmaar yatirdi

• ya maçları gece maç başlamadan önce koyuyosunuz yetişemiyoruz o günün maçlarını sabah erkenden koysanız daha çok kişi faydalanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

SHOW OLMUS 12 KUPONDAN 9 TANESI TUTTU , GECEN HAFTA SPOR TOTDA 13 BILDIK KAYSERI ATMASA SON DAKIKADA 22 BIN GELICEKTI 905 ALDIK BAYA BI ALDIK VAY VAY VAYYY AHHH PARA YAPAY KALPLIYKEN GELDİ :d

yapay kalp?

eski mesajlarında açıklamıştı bu arada geçmiş olsun acil şifalar dilerim , bu işte iyi olduğunu bir çok kuponda kanıtladın tebrik ederim takip ediyorum paylaşımlara devam

• öpücük banamı :D ahahahahaa sağol kardesım benım sağol ınsallah.

SORMAK ISTEYEN OZELDEN MESAJ ATSIN PMLERE CEVAP VEREBILIRIM TEK TEK MACLARA.

BUGUNDEN BUTUN MACLARI YAZICAM - SPOR TOTO -- SİSTEM I BANKO VE SUPRIZ KUPONLARI BUGUN DEN PAYLASICAM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_kacmaz -- 4 Ekim 2013; 13:53:18 >
  • quote:

öpücük banamı :D ahahahahaa sağol kardesım benım sağol ınsallah.

BUGUNDEN BUTUN MACLARI YAZICAM - SPOR TOTO -- SİSTEM I BANKO VE SUPRIZ KUPONLARI BUGUN DEN PAYLASICAM....

Bekliyoruz

• quote:

öpücük banamı :D ahahahahaa sağol kardesım benım sağol ınsallah.

Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam

• tahminleri bekliyoruz abi. :)
  • HAFTANIN TOTO KUPONU

NORMAL VE EKONOMIK OLARAK IKI KUPON PAYLASIYORUM
     GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN) GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

• Bursaspor handıkaplı 2 ile 1,45 oran ıle haftanın en cıddı bankosu dıyebılırım....
  • Bu da benim bu haftaki tutan kuponum

GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)

Haftasonuda;

FB-TS:1
    Leverkusen-B.Münih:2
    Juve-Milan:1

Diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 4 Ekim 2013; 19:41:26 >
  • oktay_kacmaz kullanıcısına yanıt
    en güvendiğiniz 4 maç nedir? banko oynarım dediğiniz...
  • ARKADASLAR IDDAA DENEN OYUN SIZI BIR GUNDE ZENGIN YAPMAZ AMA BIR OYUNLA HERSEYINIZI ALABILIR ELINIZDEN MUMKUN OLDUKCA KUPONLARINIZI GUNLERE YAYARAK OYNAYIN

HAFTANIN MACLARI ;

520 Bordeaux - Tottenham DUELLO MACINDA GULEN TARAF TOTTENHAM OLUCAKTIR.BORDEAUX TAKIMI CIDDEN BATMIS BIR GEMI GIBI 1,90

185 L. Moskova - Manchester City L.MOSCOW TAKIMININ BU HAFTA ISI CIDDEN COK ZOR CITY RAHAT BIR GALIBIYET ALICAKTIR EVERTON ONUNDE DUELLODA 02 ÇİFTE ŞANS 1,36 ORANI ILE COK IYI

347 Lille - Real Madrid BU DUELLODA LILLE EV SAHIBI LARAK AJACIOTAKIMINI AGIRLIYOR.SAĞLAM DEFANSI ILE GUVEN VEREN KONUK EKIP 1 YADA DAHA FAZLA YEMEDEN BITIRIP 02ÇİFTE SANSCILARI SEVINDIRCEKTIR

281 Dundee Utd - Kilmarnock BUI MACIN 1 BITECEGINI TAHMIN EDIYORUM KONUK EKIPTE COK FAZLA SAKAT VAR

358 Barcelona - Valladolid BU MACINDA 4-6 BITECEGINI DUSUNUYORUM + 7 CILER HAYAL GORMESIN O SKORLA BITMESI ICIN RAKIBIN 2 GOL ATMASI GEREK VE BU TEORIK OLARAK MUMKUN DEGILB :)

391 Kahramanmarasspor - Manisaspor ÇOK GUZEL ORANI ILE 1-0 CIFTE SANS COK IYI 1,54

439 Helsinki - Rovaniemi IKI IDDASI OLMAYAN EKIP BU MAC 4-6 GOL BITER 2,00 ORANI VAR

459 Rizespor - Antalyaspor ANTALYA ALDIGI GALIBIYETIN HAVASIYLA OYNARSA RIZE DUMAN EDER BU MAC RIZENIN 1,70

551 Fenrbahçe Trabzonspoor Stadyum : FB Şükrü Saracoğlu Hakem : Hüseyin Göçek SONUC FENERBAHCE KAZANIR

584 Midtjylland - Vestsjaelland ÜST BITER

536 Sivasspor - Genclerbirligi MAC UST BITER

182 Istanbul B.S. Bld.Spor - Karsiyaka 02 ÇİFTE ŞANS DIYORUM VE HAFTAYI KAPATIYORUM

HERKESE BOL SANSLAR

SISTEM ICIN ILK YARI IKINCI YARI MACLARI

198 Lahti - Mariehamn BU MACIN 1/0 YADA 2/0 BITECEGINI DUSUNUYORUM

221 Wolfsburg - Braunschweig 0/1 KONUK ZORLAYACAKTIR AMA DAYANAMAZ

314 Eskisehirspor - Beşiktaş BU MAC 2/2 BITER DEMEDI DEMEYIN

316 Gaziantep B.S. Bld.Spor - Bucaspor 0/1

458 Akhisar Bld.G.Spor - Galatasaray BU MACIN 0/2 BITECEGINI DUSUNUYORUM AKHISAR ZORLAR AMA MAGLUBIYETTEN KURTULAMAZ

473 Fc Kopenhag - Sonderjyske YORGUN KOPENHAG BERABERLIGI KURTARIR 2/0 DIYORUMM

567 Athletic Bilbao - Valencia YORGUN VALENCİA KAYBEDER 0/1

284 St Johnstone - Inverness Ct 1/0 BITER COK KISI PATLAR 2 OYNAYANLAR

TOPLAM GOL TAHMINLERI

337 Roda - Zwolle +7
    331 Go Ahead Eagles - Nijmegen 4-6
    350 Breda - Heracles 4-6
    531 Odds Bk - Sogndal +7

• soyle bır kupon yaptım ısteyen degerlendırsın.....

http://o1310.hizliresim.com/1g/5/t99uw.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_kacmaz -- 5 Ekim 2013; 14:25:07 >
  • quote:

soyle bır kupon yaptım ısteyen degerlendırsın.....

Lille değilde ud levante gozukuyor bende anlamadım onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte®

quote:

soyle bır kupon yaptım ısteyen degerlendırsın.....

Lille değilde ud levante gozukuyor bende anlamadım onu

Düello o maç dostum. Tempoda yok.
  •  GÜNLÜK İDDAA KUPONLARI PAYLASIMI(YORUMSUZ BIRAKMAYIN)
  • Hocam şahsen Lille-Real Madrid düellosunu banko şekliyle benimde içimden geçen şekliyle yorumlamışsınız.Yazmıştım kupona ama İnter-Roma maçına bir ihtimalle İY 0 oynadım ne yazıkki maç ilk yarıdan '2' olarak bitmiş.Kalan sahalar bizimdir sağlık olsun.Yarına aşırı oransız tutabilitesi yüksek olan 2-3 misli 2 şer farklı kupon oynayabileceğimiz eğer denk gelirsen yorumlayabilirmisin saygılar?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.