Arkadaşlar geçen gün Youtube'da bir videom patladı 2 günde 170.000 izlendi.
Sadece 1 günde 1.650 TL kazandım. Ertesi günde biraz olsun meyvesini topladık.
Durum böyle olunca kazancımda Adsenseye böyle yansıdı.
Eğer sizlerde bu işe yoğunlaşırsanız çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Allah herkese daha fazlasını nasip etsin
Ne tarz videolar yayınlıyosun? ve patlayan video ne videosuydu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam r10dan bu konuda baya bilgi edindim, çok şey denedim ama videolarım izlenmiyor. Sen ne tür bi yol izliyosun bari ondan da bahset.
helal olsun, tebrik ederim. video türünü ayarlamak kolay fakat bunları belirli bir platformda çok sayıda insana paylaşmak gerecek bir ortam olması gerek. sende de bunlar mevcut sanırsam.
para kazanmak zor iş arkadaşlar
Tebrikler. Link atarmısın pm merak ettim.
ne tür videolar koyuyosun biraz videolar konusudan yardımcı olabilirmisin dostum
Arkadaşlar videolar güncel olsun, yeni olsun, mümkünse Youtube' a atan ilk siz olun.
İçerik o kadar farketmez, patlayan bu video 1 dk lık araba videosu idi.
Yabancı videolar çok kolay patlıyor, google'dan çeşitli yabancı siteleri gezip bulabilirsiniz.
Tıklanma oranların çok yüksek hocam. O nasıl oldu? bir fikrin vardır sanırm.
Hocam Youtube'un adsense programı ''yeni içerik hazırlayan kişiler'' içindir esasında..Başka sitelerden video indirip yükleyenler için değildir..
Başka sitelerden yada youtube'dan video indirip yüklenen videolar, youtube algoritmaları tarafından algılanır. Bu tür videolarda hem para kazandırma oranı düşük olur, hem oldukça risk taşırlar telif, hak sahipliği,topluluk kuralları vs açısından hemde ilk yükleyen genelde siz olmazsınız..
Yüklediğiniz bir videonun ispanyolca versiyonunun dahi youtube'a önceden yüklenmiş olması, siz videonuzun hit gelirini baltalar..
Gene birşeyler kazanırsınız ama hem kazancınızda kesintiler olur, hem daha zor para kazanırsınız hemde kanalınızın geleceği tehlikeye girer..
Benim ayda 1700 lira kazanç görünen bir kanalım vardı..Aylar önceden yüklenmiş bir videoya anlamsız şekilde telif ihtarı geldiği için para kazanma özelliğim bloke oldu..
Kazanç olarak 1700 lira gözüküyor hesapta ama ödenen çok daha düşük oluyor genelde..Bir çek gönderiyorlar ve o çeki de birçok banka bozmuyor..Bozacak yerler de ciddi kesinti yapıyorlar..
Hesabınıza EFT alsanız ondan da kesinti oluyor..
Özetle bu işten para kazanmak istiyorsanız;
1-) İngilizce içerik hazırlayın
2-) İçeriği kendiniz orjinal olarak hazırlayın, böylece telifti, hak talebiydi, riskti falan uğraşmazsınız
3-) Kanalınız bir değere ulaşınca onu satın...Çünkü bu tür işlerde bir kesinlik bir istikrar olmuyor..Herzaman risk oluyor ister istemez..Yabancı popüler kanallarda bile 5 sene boyunca aynı sahiple devam edeni bulmak zordur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme