Şimdi Ara

Günlük Kiralık Ev Tutan Oldu Mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otelde dikkat etmesine neden gerek var ki? Ben de kız arkadaşımla kalmıştım otelde, gittiğimizde adam kendi dedi, kağıt üstünde iki ayrı odada olmak zorundasınız ama isterseniz tek bir anahtar vereyim tek bir odayı kullanın. Hiçbir otelcinin bunu dert edeceğini sanmıyorum, etse bile yan odadaki kişi sizin odanıza gelemez mi yani bir suç değil bir kayıt durumu da yok.
    Konuya gelirsem hormonlarınızı tutun saçma saçma hareketler yapmayın. Kiralık evlerden her türlü pislik çıkar, bazılarını arkadaşlar üstte açıklamış zaten. kalitelisine de paranız yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 3 Kasım 2019; 18:14:8 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    18yaş altı. gıcıklık yapabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok tuttumda biraz resmi yerlerde tuttum hep yani otel gibi tüm apartmanı günlük kiralığa veriyolar felan girişte kimlik vs vs.. Normal sahibinden günlük kiralık ev bakabilirsin orda yaş sıkıntın olmaz ama ne kadar güvenilir tartışılır.
  • 18 yaş altı olduğun için direk offsidedasın. Ev kiralayamazsın.

İzmirdeyken bucada yakın bir kız arkadaşımla kiralamıştım günlüğü 80 liraya. 4 yıl oldu temizinden.

Aklın varsa kızdan uzak dur. Reşit olunmayan yaşlarda bela aramaya gerek yok.
  • Yasin 18 den kucuk oldugu icin ev sahibi kiralamaz ya da daha yuksek meblalar ister.Sansliymisim ki dayim arkadasim gibiydi boyle olaylar oldugunda bana evinin anahtarini vermekten cekinmezdi
  • Hocam bende bucada oturuyorum siz hangi mahallesinden tutmuştunuz

• Hocalarım Daha Önce 6 Ay Çıktığım Kızla Onun evinde ilişkiye girmiştik böyle bi sıkıntım yoktu işin komik yanı ben değil kız ilişkiye girmeyi teklif etti açıkçası reddetmek lügatımda yok

• kardeşim o evlerde gizli kamera oluyor, veren adam senin küçük olduğunu görünce ilerde sevgilinle birlikte görüntülerini ifşa eder sizi de tehdit eder başın belaya girer o yüzden hiç bulaşma zaten yaşın küçük.

belli ki kan beynine değil şeyine gidiyor sana tavsiyem kendi evinizin boşaldığı bir günü beklemek veya 18 yaşını doldurmayı beklemek. 18 yaşını doldurduktan sonra rahatça 1 geceliğine otele gidersin kafanız rahat olur.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam Bugün Okuldan Kaçtık Kızın Annesi yokmuş evde yengelerine gitmis evi boştu 1.yılımız malum kızda yapmak istedi yaptık sorun çözülmüştür

• berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Korunsaydınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Hee yemek para sevgilimi arıyon tek gecelik ilişkimi :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kosünüs mü o kullanıcısına yanıt
    Hocam Kız Bakireydi Vajinadan İlişkiye girmedik biraz da korktum gerçi kızı bozmaya

• Yaşından belki yırtartsın onu bilemem ama evi tutarken iyice bi heryeri kontrol et duvar saati varsa onun arkasına bile bak gizli bir kamera varsa malum sitede 16 yasındakı cocuk kız arkadasını eve atıyor dıye video ızleyebılırız
  • ekran görüntüleri alıp cimere şikayet ettim bakalım..
  • Hele çocuk istismarcısı ergene bak, bu yaşta gelmiş bide napacağını anlatıyor ergen konusu değilmiş ulan varya hepiniz dayaklıksınız yeni nesilin yüz karaları

• 18'den küçük olduğun için evi vermezler

• Şimdiki neslin, aklı değil şeyi çalışıyor
    Sonraki nesil daha beter olur
    Vah ki halimize vah

• Hayırdır yeğenim sen ne ayaksınız.. Alooo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.