Şimdi Ara

Günlük Kiralık Ev Tutan Oldu Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ergen konusu değildir ciddi olmayanlar dışarı 👌

Günlük Kiralık ev tutanlar varmı? Malum Bizimkiler evden 1 sn bile ayrılmıyor
    Kız Arkadaşımı eve götürmeyi planlıyorum malum film falan izleyip yakınlaşacagiz

Bu Yaşta Ev Tutabilir Miyim Yani verirler mi Daha once 16 17 yaşında ev tutan var mı tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

• Normalde mümkün değil, ancak evrensel dil para olduğu için para her kapıyı açar.Evi bulabildiğini varsayalım:
    1)Herhangi bir tecavüz/taciz suçlamasında (kızın yapacağı) sen dahil bütün kiralayan elemanların başı yanar.Kızın yaşı 18 den küçük olduğu için daha karmaşık hal alır.Senin yaşının 18 den küçük olması pek bişey ifade etmez.Çocuk istismarı kapsamında sana cezalar verilebilir.(Böyle yerler giriş çıkışları 7/24 kamerayla kayıt altındadır.İnkar etmen bir işe yaramaz)
    2)Herşey olumlu olsa dahi böyle yerlere güven olmaz.Bende çok kiraladım böyle yerler ancak kimse gizlice görüntülerinin çekilmediğini kanıtlayamaz.Ayrıca elaman kimliğinin fotoğrafı çekilecektir büyük ihtimalle evi kiralarsan.(Buda artniyetli insanların eline geçebilir)
    Ben sana ihtimalleri saydım göze alırsan buyur
  • polis basıyor tacizden en az 10 yil yiyorsun tabi aileninde itibarı kalmıyor ailenlede aran bozulacak yinede sen bilirsin atın ölümü arpadan olsun.
  • 18den küçük olduğunuzdan, Polis evi basarsa kız isteğimle yaptım dese bile hapse girersin.
    16 yaş ve ergen konusu değildir
  • Hocalarim polis nereden bilecek evde kızla ilişkiye girdiğimi mobese falan mı var evlerde
  • Normalde mümkün değil, ancak evrensel dil para olduğu için para her kapıyı açar.Evi bulabildiğini varsayalım:
    1)Herhangi bir tecavüz/taciz suçlamasında (kızın yapacağı) sen dahil bütün kiralayan elemanların başı yanar.Kızın yaşı 18 den küçük olduğu için daha karmaşık hal alır.Senin yaşının 18 den küçük olması pek bişey ifade etmez.Çocuk istismarı kapsamında sana cezalar verilebilir.(Böyle yerler giriş çıkışları 7/24 kamerayla kayıt altındadır.İnkar etmen bir işe yaramaz)
    2)Herşey olumlu olsa dahi böyle yerlere güven olmaz.Bende çok kiraladım böyle yerler ancak kimse gizlice görüntülerinin çekilmediğini kanıtlayamaz.Ayrıca elaman kimliğinin fotoğrafı çekilecektir büyük ihtimalle evi kiralarsan.(Buda artniyetli insanların eline geçebilir)
    Ben sana ihtimalleri saydım göze alırsan buyur
  • Eve para vereceğine git kızı parka götür sahile götür oralarda halledin işinizi tenha bir sokak bulun yapın
  • ben çok tuttum ama yaş 18den yukarı.
    evde yalnız kalacağını söylemelisin. kızla gitme sakın. kız sonradan çaktırmadam sessizce gelmeli.kız enselenirse arkadaştan kitap almaya geldim falan diyebilir.

o günlük kiralık evlerde film izleme ortamı olmaz.tv izlersin. he tabi laptop götürürsen izlersin.

diğer bir yöntem bir otelde oda tutarsın sonra kızda ordan oda tutar.ardından bir odada buluşursunuz.fakat onda da yine parmaklarının ucunda gelmesi lazım. en iyisi sen araba kirala arabayla gezin arada durun arabada yiyişin falan
  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    termojuum amerikada işler nasıl gidiyor. kalorifer petekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

termojuum amerikada işler nasıl gidiyor. kalorifer petekleri
    İyidir sen neler yapın faslı karı buldun mu?
    karı bol. karıya doyduk hojam. git gece kulüpte bekliyorlar benden tel no istesin diye.en kralı 200-300dolar. karı dediğin nedir hepsi paranın kölesi.boşver karıyı sana bişey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

karı bol. karıya doyduk hojam. git gece kulüpte bekliyorlar benden tel no istesin diye.en kralı 200-300dolar. karı dediğin nedir hepsi paranın kölesi.boşver karıyı sana bişey olmasın
    Parayla yaparsın tabi parasız yap salla parayı
  • Yani diyorsun ki Biz Zina yapacağız. İnşallah bu yanlıştan dönersin.. Şeytanın Oyunlarına gelme sakın..
  • Günlük kiralık ev haberlerini okumanı tavsiye ederim, şantaj filan olayını geç canına mal olacak durumlar olabilir uzak dur.
  • bise olmaz avrupada 15 yasinda kizlar pompa pesinde keyfine bak genc adam
    ben evli adamım zaman ayıracak vaktim yok. para vermezsen yemek ısmarlarsın hediye alırsın aynı hesaba gelir. ben bıraktım o işleri.gençken çok atraksiyon yaptık artık yeter.
  • Hocalarım sahilde değilde izmirde boş bir sokak bulup yapmak çok zor
  • berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Mimlenmemiş bir yer olsun
  • Görüntüleriniz çekilir haberiniz bile olmaz. Sonrası parasal olur, kız arkadaşınla birlikte olmaz ister, ister de ister yani. Yaşlarınız küçük olduğu için savcılığa şikayetçi de olmak istemezsiniz. Kısacası vazgeç hormonlarınızın esiri olmayın. Ve ayrıca ERGENSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 3 Kasım 2019; 16:51:34 >
  • Yaş aralığın nedeniyle öttürürler seni haberin olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.