|
Bildirim
|
18den küçük olduğunuzdan, Polis evi basarsa kız isteğimle yaptım dese bile hapse girersin.
16 yaş ve ergen konusu değildir |
Görüntüleriniz çekilir haberiniz bile olmaz. Sonrası parasal olur, kız arkadaşınla birlikte olmaz ister, ister de ister yani. Yaşlarınız küçük olduğu için savcılığa şikayetçi de olmak istemezsiniz. Kısacası vazgeç hormonlarınızın esiri olmayın. Ve ayrıca ERGENSİN.
|
Hocalarim polis nereden bilecek evde kızla ilişkiye girdiğimi mobese falan mı var evlerde
|
Normalde mümkün değil, ancak evrensel dil para olduğu için para her kapıyı açar.Evi bulabildiğini varsayalım:
1)Herhangi bir tecavüz/taciz suçlamasında (kızın yapacağı) sen dahil bütün kiralayan elemanların başı yanar.Kızın yaşı 18 den küçük olduğu için daha karmaşık hal alır.Senin yaşının 18 den küçük olması pek bişey ifade etmez.Çocuk istismarı kapsamında sana cezalar verilebilir.(Böyle yerler giriş çıkışları 7/24 kamerayla kayıt altındadır.İnkar etmen bir işe yaramaz) 2)Herşey olumlu olsa dahi böyle yerlere güven olmaz.Bende çok kiraladım böyle yerler ancak kimse gizlice görüntülerinin çekilmediğini kanıtlayamaz.Ayrıca elaman kimliğinin fotoğrafı çekilecektir büyük ihtimalle evi kiralarsan.(Buda artniyetli insanların eline geçebilir) Ben sana ihtimalleri saydım göze alırsan buyur |
Yani diyorsun ki Biz Zina yapacağız. İnşallah bu yanlıştan dönersin.. Şeytanın Oyunlarına gelme sakın..
|
Yaş aralığın nedeniyle öttürürler seni haberin olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|