Şimdi Ara

Günlük Kullanım İçin Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlük kullanım için 15” ekranlı notebook almak istiyoruz ve tavsiyelerinize önem veriyoruz. Kullanım amacı için söyleyebileceğim internet kullanmak, film izlemek, office programlarını kullanmak gibi günlük işler için kullanılacak. Fakat yüklü miktarda dosya depolayacağız. Bütçemiz 1200 lira. Araştırma yaptığımda bu fiyatlara celeron işlemciden fazlasını bulamadım ve sizlere sormak istedim. En azından bi i3 işlemci olsun istiyorum ama celeron hakkında fikirlerinizi de almak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu günceldir arkadaşlar. Bu hafta sonu alacağımız için biraz acele etmekteyim kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım eğer i3 bir cihaz alcaksan minimum piyasada 1500 tl den başlıyor . 1200 tl ye dediğin gibi celeron alabilirsin ama bence senin ihtiyacını celeron karşılayacaktır. . 226 veya 300 MHz veri işlemesine sahip olduğu için film izleyip office programlarını kullanabilirsin. 500 sata 2 gb ram senin için bu anlamda ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır. Şuanda internetten araştırdığımda kampanyada olup en uygun istanbulbilişimde satılmakta . Dilersen sende bir incele kampanyalı olduğu için bu özelliklerde bir pc 1400-1500 civarı .
    https://www.istanbulbilisim.com/asus-x-series-x541sa-xx008t-notebook-fiyati-229670.html
    Kafana takılan bişey olursa aktif oldukça cevap vermeye calısırım kardeşim .

• Bence celeron işlemcileri pek tercih etmemelisin. En ucuz i3 işini görecektir. Bu gönderdiğimi hediye çeki ile birlikte 1350 civarına alırsın.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-250-g6-1wy08ea-z3a66es-yerine-i3-6006u4gb500gb156fdos-P209664227
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.