Şimdi Ara

Gunnar oyuncu gözlükleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
23.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oce bundanmı takıyor bilmiyorum ama gün içinde çok uzun süre pc ekranına baktıgım için gözlerim çok yoruluyor alayım diyorumda dedigim gibi firmanın türkiye sitesinden baktım 79 dolarlık gözlüge 300 lira demişler bi şekilde getirticem amerikadan
  • Bu gözlüğü alanlar kör olmuş
  • yeni işim gereği günde yaklaşık 8 saat iş yerinde pc başındayım. gözlerimde ve başımda ağrılar oluşmaya başlayınca phenom serisi aldım oyuncu değil ofis amaçlı olandan.
    pc ekranındaki yazılar bi güzel gelmeye başladı yazıları daha önce görmediğimi fark ettim ekran renkleri bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmezdi. 4 aydan bu yana kullanıyorum 199 tl den aldım. tavsiye ederim. ayrıca kör olan da yok
  • banada lazim ya su oce nin gozlugu nedir hosuma gidiyo cok pahalidir kesin.gozlerim agriyo pcde az durunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada oyun için gözlük önerirmisiniz beyler hiç anlamam hangi marka model iyidir fiyatı 300 ü geçmesse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

ne oluyomuş ki bundan alınca

Asosyal gözlüğü işte(banada lazım bi tane bunlardan:D).

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackHawkk

Arkadaşlar biraz araştırdım 79 dolar fiyatındaki gözlüge türkiyede 300 lira fiyat vermişler bu gunnar marka gözlükleri daha ucuza nasıl temin edebilirim bi yardımcı olabilcek varmı?

birader afedersin ama adam .. yer arıyolar gidip ordan alıcana gir bi gözlükçüye 0 numara aynı renk çerçevesi süper bişey al kafana göre
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 22 Kasım 2012; 23:45:04 >
  • gittigidiyorda 180,190 tlye satıyorlar eğer aynı kalite ve orjinalse al derim 80 dolara yurt dışından getirsende min o kadara patlayacak zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiberKarpuz

quote:

Arkadaşlar biraz araştırdım 79 dolar fiyatındaki gözlüge türkiyede 300 lira fiyat vermişler bu gunnar marka gözlükleri daha ucuza nasıl temin edebilirim bi yardımcı olabilcek varmı?

birader afedersin ama adam .. yer arıyolar gidip ordan alıcana gir bi gözlükçüye 0 numara aynı renk çerçevesi süper bişey al kafana göre

pazardan görüntüyü güzel gösteren gözlüğü satın alıp göz doktoruna gitmeyen adam was here.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiberKarpuz

quote:

babam gözlük sektöründe çalışıyor.adam haklı zamanında bende kullanmıştım 0 numara cam işe yarıyor birde bu camların pc ve tvden gelen zararlı ışınları kıran cinsi var onların 0 numarası işinizi görür bence.
  • hediye olursa daha az problem çıkarır ancak satıcı ile önceden konuşmanız falan gerekir. hediye olması problem çıkarmayacağı anlamına gelmez, ucuza kapatcam diye gümrükte takılırsa daha çok para ödeyebilirsiniz.
  • f.lux programını indirdim oda benzer etkiyi yaratıyomuş sizce gunnar vs flux farkları /benzerlikleri nelerdir ? Gerçekten değer mi gunnar gözlükleri o paraya
  • aynı departmanda çalıştığım arkadaşımda 0 numara uv filtreli özel optikçide yaptırdığı gözlükleri var ancak gunnar kadar etkili değil. diğer markaları bilmiyorum. ancak 0 numara ve gunnar arasında görsellik açısından çok büyük fark var. birinde gördüğünüz anda denemenizi tavsiye ederim. monitördeki yazıları daha önce bu berraklıkta görmediğinizin farkına varacaksınız. göz ve sağlık sizin.
  • 3 yıldır ebaydan alışveriş yapıyorum detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsin, arkadaş xbox vergi verdim demiş türkiyede 150£ fiyatını aşan her ürün vergiye tabidir, ülkedeki fiyatıyla kıyaslanıp ona göre para verilir yani yurt dışından telefon, elektronik alet almak zaten akıl işi değil.. Bunun dışındaki ürünlerde ve fiyat olayı olmassa sorunda olmaz gelişlere örnek verirsekte ülkesine göre değişir.. Amerikadan 7-15 gün arasında çinden alırsanız 30 günü bile bulur..
  • http://www.ebay.com/itm/CHEAP-AFFORDABLE-Gunnar-Optiks-Glasses-Pipeline-Mercury-Amber-/281032197144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416ed30418

Bu 40 dolarmış bu nasıldır? Bana da lazım 15 saat PC başındayım.

EDIT: veya şuhttp://www.ebay.com/itm/Gunnar-Optiks-PC-glasses-PPK-Onyx-Amber-/221157041757?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337dfca65d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 7 Aralık 2012; 23:58:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dakican

http://www.ebay.com/itm/GUNNAR-OPTIKS-RPG-GUNMETAL-PC-Xbox-360-Ps3-Videogames-Glasses-NEW-/140750652311?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c5648397#ht_2536wt_1139

e-baydan hiç alışveriş yapmadım türkiyeye kargo varmı ? kargo ne kadar sürede gelir tahminen ?

xbox almıştım ben minnesota'dan yaklaşık 1 haftada geldi 700 dolar'a xbox aldım bi de onun üstüne türkiye'de 100 tl gümrük parası ödedim çok sakat iş.

canada da arkadaş var artık yaz tatiline gelirse ona aldırayım teşekkürler bilgi için

Yalnız arkadaşın aldığı Xbox 700 $ ve 10-15 KG civarında, büyük bir kutuda. Sizin gözlük 1 KG bile tutmaz, küçük bir kutuda gelir ve 100$ değerinde olur. Gümrüğe takılacağını zannetmiyorum.

ürün seçtikten sonra kargo maliyetinin ne kadar olduğunu nasıl ögrenebilirim ?

shipping details kısmında bulabilirsin her ürünün altında vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

ne oluyomuş ki bundan alınca

çok uzun süre pc başında duranlar için özel tasarlanmış

Gunnar optiks oyunculara özel bir gözlük tasarladı. Parlamayı azaltma, göz yorgunluğunu azaltma ve uçucu hava akımlarını bloke etme özelliklerine sahip bu gözlükler farklı kaplamalar, renkler ve şekillerde uzay çağının malzemeleriyle üretiliyor. Ars Technica bu gözlükleri denedi ve gerçekten işe yaradıklarını doğruladı. Çok uzun süreler oyun oynuyorsanız, oyun oynamak gözlerinizi yoruyorsa ve böyle bir ürüne para harcayabilecek durumdaysanız bu gözlükler tam da sizin için tasarlandı.

Gunnar optiks in Ceo'su gibi konuştun gerçek bal vallaha

• f.lux diye bir program var aynı etkiyi yapıyor o gözlüklerle,isterseniz bir araştırın derim tamamen bedava ve gece-gündüz ayarlamasını kendi yapıyor monitör parlaklığını ayarlıyor.Şahsen ben kullanmaya başladım gayet de memnunum gece uzun saatler oturduğumda gözlerim ağrırdı artık öyle bir sorunum kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.