Şimdi Ara

Günümüzde Avea çekiyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatay, Antakya (Merkez oluyor). Birçok yerde şebeke problemi var.
  • NY.Lightning kullanıcısına yanıt
     Günümüzde Avea çekiyor mu?

Bir fikir verir umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5g de gelse aveadan bi cacik olmaz etrafimda bir çok arkadaşım avea nin ucuzzluğuna aldanip turkcellden ve vodafone Dan geçtiler evea ya şimdi hepsi vodafone geri döndü.herkesin ortak şikayeti çekmemesi ve internetinin aşırı yavaş olması avea nin işi gercekten çok zor insanlar avea deyince " abi lanet olsun çekmiyor çektiği zamanda bile ulaşılamıyor i interneti yavaş hi daha yanından bile geçmem" diye şikayetleri cok duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda bi fikir verir umarım

• Çekmiyor, tövbe ettim bugün Turkcell hat aldım 10 lira ve 250 dakika zararım oluyor Avea ya göre ama çekim gücü sorunu yok bulunduğum bölgede. Avea ile sürekli kesilme kopma oluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Buda bi fikir verir umarım

Sim kartin 4g sim kart mi ? Esimde z3 var onda bi turlu lte sinyal yakalayamadim.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bursa'da mı bu?
    Telefonun servis menüsüne girebilip oradaki frekans seçeneklerinden deneme yanılma ile bazılarını kaldırırsan LTE şebekesinin hangi frekansta olduğunu öğrenebilirsin. Ama zor iş tabi, Nisan'da zaten öğreneceğiz. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşinizde eski sim kart varsa görmez bende de görmüyordu ama değiştirince görmeye başladı .

Avea her gün bazlardaki antenleri değiştiriyor

• Calistigim son 2 okulda da en iyi ceken avea idi. (Diyarbakir/sur\bagivar mimar sinan i.o ve alanya dimcayi o.o) internetin de memnunum. Ortalama 10 mbit hiz var. Sorunuzun cevabi ^evet^ cekiyor.

• Bakalım sonuç ne olucak, 2 saat sonra hat taşıma işlemleri tamamlanıcak. Gece saat 01:30 dan itibaren Avea sim kartımı kullanıcam. İlk kez yarın deneme şansım olucak Aveayı. Duruma göre memnun olup olmadığımı yazarım buraya. bi 3 5 gün deniyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NY.Lightning

Bakalım sonuç ne olucak, 2 saat sonra hat taşıma işlemleri tamamlanıcak. Gece saat 01:30 dan itibaren Avea sim kartımı kullanıcam. İlk kez yarın deneme şansım olucak Aveayı. Duruma göre memnun olup olmadığımı yazarım buraya. bi 3 5 gün deniyeyim.

Dene dene 4g gelene kadar sabret kötüyse

• Valla şu an için herhangi bir sorun kesinlikle yok, ilk gün adına gayet memnunum. Turkcell de iken şebeke tek diş çektiği zaman asla arama yapmıyordum. Ancak aveada tek diş şebeke olsa bile kaliteli görüşme gerçekleştirebildim. Şu anda otobüsteyim ve avea internetinden yazıyorum sıkıntı yok.
    Bu arada kartım 4g kart ama nete 3g denmi 2g den mi bağlanıyor bilmiyorum henüz bakmadım. Ancak iyi olduğundan eminim

• Üç operatörü de yıllarca deneyimlemiş ve şu anda Turkcell kullanan biri olarak samimiyetle diyebilirim ki merkezi yerlerde yok denecek kadar az sıkıntı yaşarken, taşrada da işinizi görecek derecede çekiyor diyebilirim. Hatta sıralama yaparsam 1. Turkcell 2. Avea 3. Vodafone derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

Üç operatörü de yıllarca deneyimlemiş ve şu anda Turkcell kullanan biri olarak samimiyetle diyebilirim ki merkezi yerlerde yok denecek kadar az sıkıntı yaşarken, taşrada da işinizi görecek derecede çekiyor diyebilirim. Hatta sıralama yaparsam 1. Turkcell 2. Avea 3. Vodafone derim

Sıralaman yanlış.
    3 ünü de kullandım.
    1 türkcell 2 vodafone 3 avea

• İphonelerde oparatör taraması yapılmıyo dimi 2g 3g 4g falan yazmıyo seceneklerde

• Merkezi yerlerde çekiyor çekmiyor muhabbeti boş hemen hemen aynı kalitede.3g yönünden kırsalda turkcell önde iken 2gde vodafone,avea,turkcellde aynı.1 nisandan sonra bu da kalmayacağı için cebibize,çevrenize uygun operatörü seçin.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullandığım dönemlerde, ikinci hattım Avea olduğu için sürekli kıyaslama yapma şansım olurdu. Emin olabilirsin Vodafone'un Avea'dan bariz üstünlük gösterdiğine neredeyse hiç rastlamadım, tersi de çok olmadı, ama burun farkıyla olsa da bence Avea bir adım öndeydi...
  • Istanbul avrupa yakasindayim. Yeni gectim avea ya fakat hic memnun değilim. Birincisi internet çok yavaş whatsaptan resim atmak işkence keza mail alıp göndermekte. Ayrıca ses kaliteside gerçekten kötü. Yine en iyisi bana göre turkcell

• Avea 50 yıllık bir şeymiş gibi sormuşsun kardeş

• Ankarada hiçbir sorun yaşamıyorum ama yaşadığım yerler de oldu çok nadiren

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.