Şimdi Ara

Günümüzde Avea çekiyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yav öyle de olsa dedim ya adı çıkmış bir kere.

Hazır gelmişken deneyimlerimi yazayım bari :) Hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar cidden en ufak bile. Hatta daha iyi bile hissediyorum diyebilirim şu anlık. Çünkü Turkcell de gördüğüm hizmetten aham şaham aşağı kalır bir yanını görmedim. Turkcell kullanırken şebeke tek diş çektiğinde arama yapamazdım. Aveada full çekiyormuşcasına rahat konuşabiliyorum. İnternetinden yana da bir sıkıntı yaşamadım, günlük alanda çok yardımcı oluyor. Mesajlarda da öyle.

Aslına bakarsanız iyi ki bu değişimi yapmışım diyorum şu an ileride bir sorun çıkar mı bilemeyiz tabii ama şu an çok iyi. Turkcell de sadece konuşma paketi yapabildiğim paranın daha azıyla 100 dk fazlasını 3 gb +sını ve acil anlarda işime yarayacak olan 100 sms i aylık alıyorum. Bursa da yaşayanlara özellikle tavsiye ederim Avea yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NY.Lightning

Yav öyle de olsa dedim ya adı çıkmış bir kere.

Hazır gelmişken deneyimlerimi yazayım bari :) Hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar cidden en ufak bile. Hatta daha iyi bile hissediyorum diyebilirim şu anlık. Çünkü Turkcell de gördüğüm hizmetten aham şaham aşağı kalır bir yanını görmedim. Turkcell kullanırken şebeke tek diş çektiğinde arama yapamazdım. Aveada full çekiyormuşcasına rahat konuşabiliyorum. İnternetinden yana da bir sıkıntı yaşamadım, günlük alanda çok yardımcı oluyor. Mesajlarda da öyle.

Aslına bakarsanız iyi ki bu değişimi yapmışım diyorum şu an ileride bir sorun çıkar mı bilemeyiz tabii ama şu an çok iyi. Turkcell de sadece konuşma paketi yapabildiğim paranın daha azıyla 100 dk fazlasını 3 gb +sını ve acil anlarda işime yarayacak olan 100 sms i aylık alıyorum. Bursa da yaşayanlara özellikle tavsiye ederim Avea yı.

hangi mahallede olduğunu yazmadın :)

2007 den beri kullanırım Bursa'da

• Dun telefonla internete girerken dedem sen telefonu niye sabit tutmuyon telefonun mu cekmiyor saga sola oynatiyon dedi dedem bile anlafi aveanin cekm2digink

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saehır merkezınde ıyı cekıyor da koylerde sıkıntılı sehır merkezınde oldugum ıcın 4.5g de gelecek ve sorun yasmamam sim değişimide yapıcam yakında
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.