Şimdi Ara

Günümüzde Avea çekiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Turkcell faturalı hattım vardı, mahalleden baz istasyonunu kaldırdılar ve hiç çekmemeye başladı. Aradık ettik defalarca tüm mahalle utanmadan bize pişkin pişkin gelip sizin evin üzerine kuralım diye teklif ediyorlar. Koskoca turkcell gidin alın bir gayrimenkul dikin oraya ne dikerseniz sizin için ben burda komşularımla papaz mı olayım? gibisinden tartışmalar oldu. Neyse velhasıl kelam hattımı avea ya taşıdım.

Ama emin değilim acaba avea günümüzde çekiyor mu? Bunla ilgili internette pek bir şeye rastlıyamadım. Daha önce avea kullanmadım ama işte adı çıkmış bir kere çekmiyor diye. Kullanan kişiler nasıl memnunmusunuz?

Bu arada konuma bağlı falan derseniz Şehrin merkezindeyim 2 km uzaklıkta. Şimdiden Teşekkür ederim

• Iyidir sorun yasamazsin
  • Açık adres verirsen o bölgede kullanan varsa sana söyler çekip çekmediğini

Şuan tunelde 3g ile yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Açık adres verirsen o bölgede kullanan varsa sana söyler çekip çekmediğini

Şuan tunelde 3g ile yazıyorum
    Baz istasyonunu mahalleli kaldırtana kadar çeker o da. :D
    Çoğu yerde ciddi bir sıkıntı yaşamazsınız kolay kolay. Sıkıntı yaşayacağınız yerler olacaktır ama şehir içi vs. sıkıntılı yoğun yerler azdır.

Benim bölgede sıkıntılı mesela, arkadaş kullanıyor, attığı mesaj sonraki gün gidiyor, saatlerce şebekede kayıtlı değil hatası alıyor vs. ama yok sınırsız sms yok üç bin dakika yok bilmem ne İnternet 39 TL falan demişler, yine bir taahhüt vermiş. :D Nasılsa çekmeyince benim Turkcell'i kullanıyor uyanık. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Baz istasyonunu mahalleli kaldırtana kadar çeker o da. :D
    Çoğu yerde ciddi bir sıkıntı yaşamazsınız kolay kolay. Sıkıntı yaşayacağınız yerler olacaktır ama şehir içi vs. sıkıntılı yoğun yerler azdır.

Benim bölgede sıkıntılı mesela, arkadaş kullanıyor, attığı mesaj sonraki gün gidiyor, saatlerce şebekede kayıtlı değil hatası alıyor vs. ama yok sınırsız sms yok üç bin dakika yok bilmem ne İnternet 39 TL falan demişler, yine bir taahhüt vermiş. :D Nasılsa çekmeyince benim Turkcell'i kullanıyor uyanık. :D

Iki ay once aveadan vodafone gectim aveada 4gb internet paketim vardi ay sonuna kadar kullaniyordjm bazen artiyordu vodafone gectikten sonra 4gb internet kullanim ayni kullanim 15 gun icinde vodafone bitiyor
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız telefonun veri kullanımı sayfasını inceleyiniz derim. Orada da kullanım farklı mı yoksa hemen hemen aynı ama operatör mü farklı bildiriyor vs.

Valla burada Vodafone de birkaç gündür hizmet vermiyordu, voltajlar oynadıkça operatörler de oynuyor. :D
  • NY.Lightning kullanıcısına yanıt
    bulunduğun bölgeye göre değişir hocam. En güzeli taşıyıp ilk ay taahüt vermeden kendiniz deneyimleyin. Baktınız memnun kalırsanız taahüt u verir indirimli kullanırsınız
  • quote:

Kullandığınız telefonun veri kullanımı sayfasını inceleyiniz derim. Orada da kullanım farklı mı yoksa hemen hemen aynı ama operatör mü farklı bildiriyor vs.

Valla burada Vodafone de birkaç gündür hizmet vermiyordu, voltajlar oynadıkça operatörler de oynuyor. :D

Kullanim ayni vodafone daha cok internet yiyor musteri hizmetlerine sordum lafi geveledi facebook whatsao forum disinda biseyr bakmam internette 15 gun kala interteim bitti bugun aveada baska hat aldim 4.5 g 128 kb sim kart verdiler ikici telefon ici. Resmi k birazdan yolarim kart uzerinde lte yaziyor
  • Ycekim gucu internet hizi cok iyi 32 megbt hz goruyorum vodafone da en dusik bugune kadar 20 megabit gordum . ama kota yi ve sarji su gibi iciyor abimin hattini codafone tasidim ondada aynisi
  • Konu vodafone döndü :)

Dün 6 kademe şarj gösterirken 1 saat 26 dak konuştum şarj 2kademeye düştü :)
    Avea ada batarya zayıf ile 1saatten fazla konuşuyorum

Bu arada Avea'da 1saat 10dak otomatik kapanıyor .
    Vodafone de kapanmıyormuş bunuda test ettim
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bursa merkez hocam :) Bakıcaz deniyecez hayırlısıyla, iyidir inşallah. Olmadı dolaşıcaz operatörleri tek tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: NY.Lightning

Bursa merkez hocam :) Bakıcaz deniyecez hayırlısıyla, iyidir inşallah. Olmadı dolaşıcaz operatörleri tek tek

BAŞTAN SÖLESENE :)

sokağını söyle pm den sana çekip çekmediğini söyleyim
  • 1 Aralık itibariyle Avea'nın çekim gücünün bariz şekilde iyileşeceği söyleniyordu. Kimse bundan bahsetmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow was here

1 Aralık itibariyle Avea'nın çekim gücünün bariz şekilde iyileşeceği söyleniyordu. Kimse bundan bahsetmiyor?
    benim bulunduğum bölgede sorun yaşamıyorum.
  • 4,5G gelirse düzelir
    Şuan sorun yaşarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

4,5G gelirse düzelir
    Şuan sorun yaşarsınız

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111830031&p=1#111830031
  • heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Tüm baz istasyonlarını 1 Aralık'a kadar 900 MHz ile güncelleyebilecek mi? Zaten 900 MHz kullandığı istasyonlar var da, 1800 olanları güncelleyebilecek mi? Mucize beklemeyin derim. Ha artık günümüzde çekim gücü 3G konusunda önemli, 2G çekmeyen yer pek kalmadı da, onda da 1 Aralık'a kadar değişen bir şey olmaz.
  • quote:

Tüm baz istasyonlarını 1 Aralık'a kadar 900 MHz ile güncelleyebilecek mi? Zaten 900 MHz kullandığı istasyonlar var da, 1800 olanları güncelleyebilecek mi? Mucize beklemeyin derim. Ha artık günümüzde çekim gücü 3G konusunda önemli, 2G çekmeyen yer pek kalmadı da, onda da 1 Aralık'a kadar değişen bir şey olmaz.

Ben @Yandex in gazına geldim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow was here -- 22 Kasım 2015; 21:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow was here

quote:

Ben @Yandex in gazına geldim :D
    Yıllarca Avea kullandım, çok nadiren çekim problemi yaşadım. Yalnız en son çekim problemi yaşadığım yer iş yerim olunca mecburen Vodafone'a geçiş yaptım. İki yıl memnuniyetle kullandım, sonra iş yerim değişti, bu defa da Vodafone çekim sorunu yaşattı. Sıra Turkcell'e geçiş yapmaya geldi. Şimdilik memnunum. Özeti yaşadığınız yerde hangisi iyiyse, en iyi çeken operatör odur:))

• Türkiye genelinde türkcell fazla baz istasyonu ve çekim kapasitesinde önde pahalı ama kalite denilebilir.
    Vodafone çekmediği yerlerde avea gayet full çekiyordu Vodafone'un yerin altında çekmezse tl iade reklamları yokmu insanları kandırmaktan başka bir iş yapmıyorlar avea genel olarak gayet çok iyi vodafonu ezip geçebilecek duruma geldi 4g bekleyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 23 Kasım 2015; 7:16:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.