Şimdi Ara

gunz:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler önce international gunzu indirdim başta bi hata alıyodum sonra o hatayı düzelttim bu seferde patch leri yüklemiyor. 0b/s yazıyo. sonra ijji yi indirdim onda hatasız oyuna giriyor fakat oyundayken galiba karakter yaratamadığımdan basabildiğim tek şey exit oluyor. karakter yaratmayı veya patchleri indirmesini sağlamayı anlatabilir misiniz?şimdiden teşekkür ederim...

• bak gunz rehberi war onda ijjiyi çok güzel anlatıo gir bak...
  • bende launcherde error oLUYO YAa
  • 1.si bak kardeş ilk basta oyuna girdiğinde karakterin yoktur karakter yaratmak için orda asagıdakilerde Create var ona basıcaksın Exit değil :)

2.si Kenny sorunu sölersen belki yardımcı olabiliriz
  • benm hatırladıım internationalda bi ara charachter kurulmuodu ijjide sorunsuz kuruluodu
  • bilmiyorm ben international oynarken sorunsuz kuruluyodu ^.^
  • international'de en az kişi olan server'a girip char açmayı deneyin..bende bi abimden duydum(abim dedigim gunz hocamxD)öle yapdıgımda olmuşdu bide kendi isminizi inglizce harf kullanarak yazın olması lazım
  • kanka creat yokki connect var bide exit var connectede tıklayamıyom :(
  • connet'e tıklayamıyorsan ndn char açılmıo diorsun a kardeşim server'a giremiorum desene internatinal öldü...Lg'gunz a bak derim...ijji pek tavsiye etmedigim bi server...
  • bence direk ijjiye başla Lg nasılsa gene silicek accountları
  • bişi deişmezki ijji'de lvl kasana kdr yada pre li adamlarla kapışa kapışa kafayı yer bence...Lg'de lvl kasmak kolay hemde Lg'de eglenmek için oynarsın..ijji deise lvl kasıp bi yere gelmek için...gunz playerlıgını geliştirmek için oynanması gerek bi oyun bence...yanlış düşünüyorsam özür dilerim...
  • pre en fazla 30 ap ve 20 hp değiştiriyo cok asırı bişey değil. . . premium görünce kaçmanın mantığı yok...
    ve lg eğlence ijji kasma konusuna katılmıyorum... 2side eğlence için.. oyunların olamsı gerektiği gibi..
  • lg gunzu ben international gunz sanıodum lg gunzu nerden indirrebilirim?ijjiden installexeyi indirdim fakat download edemiyorum çift tıklayınca(simgeye)sitesi açılıyor ve downloada tıkladığımda küçük pencere içinde bişielr yazıo
  • beyler internationalda launcher error veriyo ya patch leri indiremiyom :(
  • quote:

pre en fazla 30 ap ve 20 hp değiştiriyo cok asırı bişey değil. . . premium görünce kaçmanın mantığı yok...
    ve lg eğlence ijji kasma konusuna katılmıyorum... 2side eğlence için.. oyunların olamsı gerektiği gibi..

gunz'da 1hp bile önemlidir...
    ikiside eglence içinse Lg'e gidin çnkü orada herkes eşit lvl'ı aynı olan herkes ıtem bakımından eşit...lvl kasmakda kolay.
  • ama LGye gidicekse ilk başlangıç olarak Bf,Ss,Rs üçlemesini bilmesi gerek diye düşünüyorum.. LGde herkes cok pro oldugunu düşündüğü için spray görünce kick atıyolar Noob onları kesmesin diye
    genede bi bakımdan haklısın LGde itemler vs eşit olması güzel bişey :P CW serveride sürekli açık olsa tam olucak
  • beyler ben lg de lwl kolay kasılıyomus diye duydum ondan oynamak istemiyom kolay kolay lwl atlamanın ne zevki olucakki
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer20

beyler ben lg de lwl kolay kasılıyomus diye duydum ondan oynamak istemiyom kolay kolay lwl atlamanın ne zevki olucakki

+1 aynı fikirdeim
  • bak orda creat var delete var 2 şey daha var işte onlardan creat tıklıcaksın sonra ismini yazcan sonra sını bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.