Şimdi Ara

gunz da hile yöntemi bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• abi bırak bu işleri sonra türklerden biliyolar her bi şeyi bırak bence hiç bulaşma ben önceden dağıtıyodum da noldu artık aklım başıma geldi sakın ha deneme bile anında ban yersin acc. silinir !
  • olsunya bana lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil skater

olsunya bana lazım
    beyler maksat oynarken eğlenmek öle hack progları swap fln çok anlamsız bence sadece bi oyun bu eğlenmenize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa

beyler maksat oynarken eğlenmek öle hack progları swap fln çok anlamsız bence sadece bi oyun bu eğlenmenize bakın

Alıntıları Göster
    eğlenmek için oynuyoz kazanmak için diil ki
    hem kazanıyozda nooluyo ben oynadığım oyunların bayaa bi miktarını bitirdim ama nooldu eveeet noolduuuu
    hiçbi bişi olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert5001

eğlenmek için oynuyoz kazanmak için diil ki
    hem kazanıyozda nooluyo ben oynadığım oyunların bayaa bi miktarını bitirdim ama nooldu eveeet noolduuuu
    hiçbi bişi olmadı

Alıntıları Göster
    online oyunda hile yapma diğerlerinin charlarına yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: cansilis

online oyunda hile yapma diğerlerinin charlarına yazık

Alıntıları Göster
    benim karşımda adamlar hile yapıolar 2 gün üst üste aynı adamı yakalım ne banlanma nede bişi eğer hile yontemi varsa boyle kişilere kullanabilmemiz için oğrenmemiz lazım.. Bilen varsa soylesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: folfos

benim karşımda adamlar hile yapıolar 2 gün üst üste aynı adamı yakalım ne banlanma nede bişi eğer hile yontemi varsa boyle kişilere kullanabilmemiz için oğrenmemiz lazım.. Bilen varsa soylesin

Alıntıları Göster
    ya 1 kısı yapar 1 kısı yapmazsa olmaz ya ıkısıde yapıcak yada yapmıcaklar bızım turkler yapmıyo yapan adamlarda ındırıyoyor ne anladım bu zevkden adama vuruyon vuruyon olmuyo gelıyo sana 1 vuruyor oluyorsun bıde bu oyundan zevk alıyorsunuz buda enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 30 Mayıs 2006; 1:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

ya 1 kısı yapar 1 kısı yapmazsa olmaz ya ıkısıde yapıcak yada yapmıcaklar bızım turkler yapmıyo yapan adamlarda ındırıyoyor ne anladım bu zevkden adama vuruyon vuruyon olmuyo gelıyo sana 1 vuruyor oluyorsun bıde bu oyundan zevk alıyorsunuz buda enteresan

Alıntıları Göster
    Hile yapanlara hile yapmakdan başka şansımız yok.Bize ne yapılırsa bizim onlara 3 katını yapmamız lazı.m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: folfos

Hile yapanlara hile yapmakdan başka şansımız yok.Bize ne yapılırsa bizim onlara 3 katını yapmamız lazı.m.

Alıntıları Göster
    é ye bas consolu aç

/godmode on --->>> ölümsüzlük

/allweapon ----->>> tüm silahlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

é ye bas consolu aç

/godmode on --->>> ölümsüzlük

/allweapon ----->>> tüm silahlar

Alıntıları Göster
    ---/>> bu işaretlerde yazılcakmı arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktug1315

Alıntıları Göster
    bilader biri bana yardım edebilirmi xp sürümü kullanırken gunz çalışıyodu şimdi format attırıp milennium sürümünü kurdurdum gunz ı indirip açmaya çalştığımda bu fonksiyon yalnızca win32 kipinde geçerlidir diye bişi yazıyo lütfen biri bana yardımcı olsun

• quote:

bilader biri bana yardım edebilirmi xp sürümü kullanırken gunz çalışıyodu şimdi format attırıp milennium sürümünü kurdurdum gunz ı indirip açmaya çalştığımda bu fonksiyon yalnızca win32 kipinde geçerlidir diye bişi yazıyo lütfen biri bana yardımcı olsun

Alıntıları Göster
    BABACAN BEN DE BI TANE TRAINER VAR AMA ADMINLER IZIN VERMEZ HACK E FALAN BOSU BOSUNA BANLANMAYALIM MSN turkish_ally@hotmail.com ISTEYENLER EKLESIN YOLLARIM

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckem

BABACAN BEN DE BI TANE TRAINER VAR AMA ADMINLER IZIN VERMEZ HACK E FALAN BOSU BOSUNA BANLANMAYALIM MSN turkish_ally@hotmail.com ISTEYENLER EKLESIN YOLLARIM

Alıntıları Göster
    ne yapacan hileyi sen

• quote:

Orijinalden alıntı: lordaragorn

ne yapacan hileyi sen

Alıntıları Göster
    walla hack oldumu oyundan atılar (ama hacklede guzel olmas dıede bısı yk ama ahck guzel bısı deıl)

• quote:

Orijinalden alıntı: WoldeMorrd

walla hack oldumu oyundan atılar (ama hacklede guzel olmas dıede bısı yk ama ahck guzel bısı deıl)

Alıntıları Göster
    puhahahahahaa bir kere é ye basınca konsol açıldığını sanmıorm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurmandaoglu

puhahahahahaa bir kere é ye basınca konsol açıldığını sanmıorm :D

Alıntıları Göster
    ben de pek sanmıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: COMPATRIOT

ben de pek sanmıyom

Alıntıları Göster
    beyler burada bilen de konuşmuş bilmeyende bune yaaa insan bilmiyorsa bilmiyorum desin yorum yapmasınnnn bakın bende gunz oyun hilelerini arıyorummm bulan olursa mail adersi vericem atsın bana sevinirimmm şimdiden teşekkürlerrr mail adresim :lovesfear@msn.com

not:millet hilesi yoktur falan demiş bune yaaaa millet oyunda üstümüzden geçiyorrr şimdi şuursuz arkadaşlar sen oynamasını bilmiyorsan biz ne yapalım diye bir düşünceye kapılacaklar ben bu oyunu 42 level ile oynuyorummm hacklere öldür mek için ben oo programı arıyorum yani hileleriiiiii....

• quote:

Orijinalden alıntı: muratmaca

beyler burada bilen de konuşmuş bilmeyende bune yaaa insan bilmiyorsa bilmiyorum desin yorum yapmasınnnn bakın bende gunz oyun hilelerini arıyorummm bulan olursa mail adersi vericem atsın bana sevinirimmm şimdiden teşekkürlerrr mail adresim :lovesfear@msn.com

not:millet hilesi yoktur falan demiş bune yaaaa millet oyunda üstümüzden geçiyorrr şimdi şuursuz arkadaşlar sen oynamasını bilmiyorsan biz ne yapalım diye bir düşünceye kapılacaklar ben bu oyunu 42 level ile oynuyorummm hacklere öldür mek için ben oo programı arıyorum yani hileleriiiiii....

Alıntıları Göster
    tamam işte buyrun yeni nesil knight online .ko dada hile coktu boyle bişey olacagını bildiğim için yok yakınken kodan dondum bu oyuna hiç başlamadım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: goktug1315

şaka yapıosun heralde çok güldürdn beni ya online oyunlarda hile olmaz ama hackerların yaptığı paroglarla hile yapılır o öle olamaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.