Şimdi Ara

Gunz.ijji.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gunza başlamak isteyenlere bilgi werilir ama önce mail atmanız şartıyla siz mail ile msn adresinizi ve gunzla ilgili soru sorcağınızı yada bilgi alcağınızı sölerseniz eklerim ramboo_35@hotmail.com gunz.ijji.com sitesidir indirdikten sonra siteye üye olunuyor sonrasında ise siteden oynanıor bu bilgileri edinmek için vede oyundaki clanımıza girmek için mail atın lütfen. ayrıca beraber questlere gireriz bayağı bi zevkli oluyor lütfen mail atınıs

• yav nasıl quest yapılıo?ben bi türlü çözemedim bana biri anlatabilirmi lütfennn.bende bu serverda oynuyorum nick:Tr_Girl_Tr clan için vede lütfen şu quest işini anlatırmısınız çok güzel ve zevkliiii.ben create yapıyorum sonrada yandaki yeri mansion olarak seçiyorum fakat alttaki oyunun nassıl bi biçimde oynandığını yazan yerde (deathmach,gladiator vs.vs.)çok nadiren ben 2 lvl iken açılmıştı nasıl açıcam acaba onu anlatırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkilinc

yav nasıl quest yapılıo?ben bi türlü çözemedim bana biri anlatabilirmi lütfennn.bende bu serverda oynuyorum nick:Tr_Girl_Tr clan için vede lütfen şu quest işini anlatırmısınız çok güzel ve zevkliiii.ben create yapıyorum sonrada yandaki yeri mansion olarak seçiyorum fakat alttaki oyunun nassıl bi biçimde oynandığını yazan yerde (deathmach,gladiator vs.vs.)çok nadiren ben 2 lvl iken açılmıştı nasıl açıcam acaba onu anlatırmısınız.
    Dediğiniz siteden direk indirdim 149 mb'lik bi dosya, oyunu kurdum fakat açamıyorum oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Dediğiniz siteden direk indirdim 149 mb'lik bi dosya, oyunu kurdum fakat açamıyorum oyunu

Alıntıları Göster
    300üb500 msne eklersen öğretirim nasıl olduğunu oyun siteden oynanıcak msne gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ramcho_

300üb500 msne eklersen öğretirim nasıl olduğunu oyun siteden oynanıcak msne gelirsin

Alıntıları Göster
    siteden indirin sing in e basın ıd ve şifrenizi yazın play live diyin sonra launcher acılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: STaTIC10000

siteden indirin sing in e basın ıd ve şifrenizi yazın play live diyin sonra launcher acılacak

Alıntıları Göster
    launcheri açıyo bende sonra tekrar kapatıyo ne işdir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

launcheri açıyo bende sonra tekrar kapatıyo ne işdir anlamadım

Alıntıları Göster
    serwer bakımda su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: treasure15

serwer bakımda su an

Alıntıları Göster
    1saat sonra acılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: treasure15

1saat sonra acılır

Alıntıları Göster
    açılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: NightDevil

açılmadı

Alıntıları Göster
    ben diğer msjlarda gördüm anlattıkları gibi yaptım oyuna girdim 4. lvl oldum questleri görüdüm, oyun beni sardı bende clana girmek istiyorum geriye sadece oyunu çözmek kaldı.(para kazanamıyorum)( ve hafta içleri giremiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300üb500 -- 12 Ocak 2007; 20:49:59 >

• quote:

ben diğer msjlarda gördüm anlattıkları gibi yaptım oyuna girdim 4. lvl oldum questleri görüdüm, oyun beni sardı bende clana girmek istiyorum geriye sadece oyunu çözmek kaldı.(para kazanamıyorum)( ve hafta içleri giremiyorum)

Alıntıları Göster
    ya ben laucheri açınca hata raporu oluşuyo adam bilgi veririm dedi mail atalı 1 hafta oldu msn eklemedi

• quote:

ya ben laucheri açınca hata raporu oluşuyo adam bilgi veririm dedi mail atalı 1 hafta oldu msn eklemedi

Alıntıları Göster
    Allah'a şükürler olsun bende öle bişi olmadı, ben 1 hafta sonra açtığımda eklemişti

• quote:

Allah'a şükürler olsun bende öle bişi olmadı, ben 1 hafta sonra açtığımda eklemişti

Alıntıları Göster
    eklemişdi?

india gunz launcheri açınca hata raporu veriyordu ama şimdi vermedi inş. gunzijji dede vermez şimdi yüklüorum inş. sorun olmazsa korkun benden

Nick oyuna girerse JrChesta olucak inş. girer ya

• quote:

eklemişdi?

india gunz launcheri açınca hata raporu veriyordu ama şimdi vermedi inş. gunzijji dede vermez şimdi yüklüorum inş. sorun olmazsa korkun benden

Nick oyuna girerse JrChesta olucak inş. girer ya

Alıntıları Göster
    hani sen 1 hafata oldu ekelemedi dedin ya beni ekledi diyorum
    benim nick: SELİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 300üb500 -- 13 Ocak 2007; 15:42:29 >

• quote:

hani sen 1 hafata oldu ekelemedi dedin ya beni ekledi diyorum
    benim nick: SELİM

Alıntıları Göster
    anladım tmm peki şu soruyu sorarmısın ona gunz laucher play lıve diyince bazen açılmıyo açılıncada hata raporu veriyo onu nasıl düzelticem
  • quote:

anladım tmm peki şu soruyu sorarmısın ona gunz laucher play lıve diyince bazen açılmıyo açılıncada hata raporu veriyo onu nasıl düzelticem

Alıntıları Göster
    tmm görürsem sölerim
  • Sen siteden mi giriyorsun oyuna?
    (siteden girsin dedi de]
  • quote:

Sen siteden mi giriyorsun oyuna?
    (siteden girsin dedi de]
    gerçi kısayoldan girincede siteye yönlendiriyor ya
    bide ben senin sorunu msn de copyala yapıştırdım yaptım güvenli bir şekilde ulaştı yani
    Ayrıca clan bozulmuş
  • quote:

bide ben senin sorunu msn de copyala yapıştırdım yaptım güvenli bir şekilde ulaştı yani
    Ayrıca clan bozulmuş

Alıntıları Göster
    valla siteden giriyorum tabiki öle saçmalık olmaz ama bazen launcher açılmıyo hatta hiç açılmıyo

• quote:

Ayrıca clan bozulmuş

Alıntıları Göster
    valla siteden giriyorum tabiki öle saçmalık olmaz ama bazen launcher açılmıyo hatta hiç açılmıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.