Şimdi Ara

Gunz International Kapandı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Yıllar önce ilk çıktığında başlamıştım Gunz The Duel' e . Şimdi baktım da galiba İnternational kapanmış, doğrumu ? GunzOnline.Com dan mmosite ye yönlendiriyor oradakini indirince ijji gunz yüklüyor. Torrent desen çekmiyor zaten.. Bilgisi olan varmı? Eski hesaplarımız falan kapandı mı IE deki şimdi?

• kapanalı yıllar oldu xD onun yerine ijji gunz açıldı
  • hayır kapanmadı hala açık bir ara bakıma girmişti ama geri geldihttp://www.gunzonline.com/
  • inglzce bişeler yazıo ama pek anlamadım oynayan warsa bende indiricem :D
  • ijji oynayın bence güzel ;)
  • kapanmadı ama update sorunu var.
    Update edebilirsen gir oyna
  • International Gunz, IJJI ilk açıldığından beri Hadi kapancak, kapandı, tekrar açıldı söylentileriyle sallanıyo, hepsi balon onların IGunz kapanmadı, kapancağını da sanmam en azından Gunz2 tam olarak cıkana kadar (Kore versionu 2009 içinde gelicek en geç.. ÖSS geçmiş olursa bende bakcam )

Edit: Ara ara bakım yapılıyo ya da sitesi patlıyo olablir doğaldır. Onlarda insan yapımı şeyler ve onlarla ilgilenenlerde insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Mayıs 2009; 16:21:24 >
  • IGunz kapanmadı diyorsun ama bütün aramalarıma rağmen adam gibi hiçbir linke ulaşamadım. Kendi sitesinden indirdim 200 mb fln bişey içinden ijji çıktı benim kontak attı. Torrent desen ayrı dünya zaten çekmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.