Şimdi Ara

gunz online download (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
39.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt olması gerekiyo sen bu forumda yazdıklarımızı iyice bir tekrar et biraz beklemek biraz sorun oluyor.
  • oyunu guncelliyo da olabilir o sırada indirme sorunun da sıklık yaşanabiliyor..
  • bendede bu sorun olmuştu. fakat tekrar aynılarını yaptım geri duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner1992 -- 7 Temmuz 2006; 10:12:10 >
  • arkadaşlar lvl 24 un %71 ini doldurdum herkes yazsın ne kadar ını da doldurduğunu ..
  • knight ı ztn bırakacam ark. lar da gunz a geçti ben de geçebilirim yakında çok teşekkürler topic için emeğe saygı
  • önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdkbet

ben kendi sorunumu çözdüm nod 32 download yapmayı engelliyormuş
    eğer nod32 kullanan arkadaşlar varsa programı kaldırınca sorun çözülüyor bilginize ...

NOD32 NEDİR KARDES.. HALA OYUNA GİRMEKTE SORUN YASİYORUZ Bİ İLERLEME OLURSA BURDAN PAYLASİRSANİZ SEVİNİR.
  • arkadaşlar bu gunzda heralde uptade yappıyor bir türlü açılmıyor
    %97.52 de duruyor sizdede bu olay oluyor mu bir türlü yapamadım update yapmasıda zatenkısa sürüyor ilerlemiyo bile yardım edermisiniz...
  • ya ben oyunu tekrar indirdim dün oynayabiliyordum ama bugün gene update çıktı hemde 140 mb lık. Nası olcak ?
  • Bu kdr guzel dediniz ama sorunlu bi oyunda sakın yüklemeyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuDuizm -- 28 Temmuz 2006; 14:56:52 >
  • adsl hızına göre eğer senin adsl hızın guzelse çok rahat oynayabilirsin
  • arkadaşlar bende gunz online indirdim 30 dakka kadar bekledim yanıt vermiyor gorev yoneticsinden baktım tık yok patch de yuklemiyor resim de gelmiyor sinir oldum
  • arkadaşlar verdiğiniz link ölmüş yardımcı olun
  • link saglam iyi çalışıyor

http://files.filefront.com/Gunzzip/;4805461;;/fileinfo.html

buna bak

bu arada clanım war delivers killer diye isteyen katılabilir lvl +30
  • Caner bu sitede yada başka güvendiğin bir sitede 26.07.2006 sürümü nün linkini verebilirmisin mümkünse?
    Ama lütfen fileplanet ve kendi sitesi olmasın çok uğraştırıyolar ve geç iniyor.
    Bide bu sitede flashgetle indirilmio demi?
  • ewt indiriyor
  • Ok sağol,
    bide sen bir konuda sunu demissin gunz india yı yükledim fakat sonra sildim niye sildin ne fark var yoksa geçtiğim leveller boşa gitmesin diyemi gunz online a döndün.
  • india gunz da aggent error hatası yok dediler fakat war sadece agent error hatasını demiyor diğer adamlara ateş ediyosun fakat onlar sana ateş edemiyor diye sildim.
  • arkadaşlar ben fileplanettende indirdim olmuyor canerin verdiği linkdendee indirdim olmuyor sakın bilgisayarda sorun var demeyin başka bi ark.ada oldu aynısı nası bir cozum yolu onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragondstroyer -- 31 Temmuz 2006; 0:21:06 >
  • Ben 1. linkten indirdim 20 dkda falan indirdi.Ama sen 2.linkten indir nede olsa yeni diğerine göre yeni sürüm.
    Ben flashgetle indirdim sende flashgetin son sürümü olan 1.72 yi indir.Öyle indirmeyi dene bakalım.

>Bende herşeyi yükledim torrent tan birsürü sey çekti sonunda tamam a bastım içim rahatladı oyuna gircektimki loding te interfaceSkip te takıldı.Ne yapalım!Acaba bile birisi var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.