Şimdi Ara

gunz online download (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
0
Favori
39.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga ben ındırdım ama her oyna ggırerkene bastan dolmaya baslıo neden ve oyuna gırdımde amlar hepsı mesgul gozukuo??nedenı bılen warmı yardım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoldeMorrd -- 21 Haziran 2006; 11:33:17 >
  • nerden üye olunuyor
  • sitedde en sağ ve en üst köşede join war ona tıkla başka yerden de üye olunuyo ama bu kestirme yol
  • hangi site siteyi yazsana
  • www.gunzonline.com
  • çok saol
  • sen daha yeni mi başlıcan oyuna yoksa daha önceden kalma bir adamın war mıydı???
  • accont açtım msn me mesaj atçak lar mı
  • hyr sen direk gir oyuna ama oyun daha update olacak onu bir kaç saat beklemen gerekecek eyer takılırsa kapat yine aç oke iyi beklemeler
  • bu oyun sıkıldığınızda sıkıntıya birebir vallahi çok güzel:)
  • ewet paranı biriktir üstüne başına birşeyler almak çok güzel
  • oyun fena değil guzel yani
  • saol kardes
  • arkadaşlar oyunu indirdim kurdum fakat %35 te takıldı kaldı 2 gün oldu hala bi ilerleme yok yokmu bunun bi update dosyası falan illa beklemekzorundamıyız oyunun sitesinde bi tane vardı kurdum ama fayda etmiyo ne yapmalıyım
  • ben kendi sorunumu çözdüm nod 32 download yapmayı engelliyormuş
    eğer nod32 kullanan arkadaşlar varsa programı kaldırınca sorun çözülüyor bilginize ...
  • arkdaşlar peki bu oyunu indirince sitesin den falan accont alıoyozmu yoksa direk oyuna girebilriyormuz? ( şu an inidiriyorum % 10 işh sorun çıkmaz şu pacth işinden korktum bi sorun çıkarsa işh yardımcı olursunuz )
  • ewt abicim siteden accont alınıyor siteyide veriyim

http://www.gunzonline.com/

en üst sağ koşede join yazıyor oradan kısaca uyelik alabilirsin actıve etmek içinde msn adresine gelmiyor direk başlıyon
  • saol % 75 şu an indirdiğimde bu topicin ik başında yazdığın gibi yapıcam dimi ?
  • Kardeş Ben indirdim bitti kapadım tekara açtım sonra genen yüklemeye başladı. herseferinde 1 saat 2 saat beklicezmi oyamak için daha doğrusus oynayamadım bile bunu açtım kapadım % 35 den dewam etti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 1 Temmuz 2006; 1:48:11 >
  • olur olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.