Şimdi Ara

gunz online download (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
39.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: caner1992

yukarıda açıkladım hepsini bir okuyun.

okudum...

başka bi öneriniz ?

0.47 de takıldı yaww ( ama rekorum : 1.74 gibi bişeydi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert5001 -- 24 Mayıs 2006; 15:22:51 >
  • 4.26% oldu hiç kıpırdamıyor bile yaa ne gıcık şey
  • bendede aynı sorun var inmiyor eve gitmeden önce saat 5 civarı arkadasa gittim orda 1.30 saatte tıkır tıkır indi eve geldim rekorum %11
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaNight

bendede aynı sorun var inmiyor eve gitmeden önce saat 5 civarı arkadasa gittim orda 1.30 saatte tıkır tıkır indi eve geldim rekorum %11

vaaay benden çok iyi yapmışın BRAVO %11 i bulamayanda var :D
    :P
  • bende indriom %15 şuan bakalaım nolcak inşallah sorunsuz çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folfos -- 27 Mayıs 2006; 18:45:11 >
  • 16.00-19.00 arası indirin oyunu kuranlar gunz ı actıkları saatler 15.00 hızla iniyor en az eger takıldı diosanız bilgisayar kapamayın launcher kapatıp tekrar açın
  • oyunu yukledin ancak torrent %35 den başladı 1 saat beklemek zorunda kaldım.Herşey içinde 300 mb download yapdım sabahdan beri denedim artık oyanayabiliom.Level 8 oldum.Ancak oyun oynanırken çok fazla download yapılıor sınırlı adsl kullanıcıları günde en fazla 3 saat oynasın daha fazla oynarlarsa limiti aşarlar...Oyun her yonuyle mükemmel ancak eskiklikleri de var.Mesela knight Online daki gibi haritada serbest gezim imkanı yok keşke olsaydı istediğimiz yere gidebilseydin ben zatn oyunu bu şekilde sanmışdım.biraz hayal kırıklığı oldu ama oyun gayet başarılı herkezin denemesini tavsiye ederim.
  • Ben dediginiz gibi maiet içindeki gunzı sildim zip içindeki gunz klasorunu oldugu gibi oraya attım luncherı actıgımda full dolduruyo bir kere sonra %35 te kalıyo
  • ne kadar sürede iniyor
  • valla ben indirdim arkdasın dedigi gibi o dosyayı silmeden % 0dan basladı o dosyayı sildim %35ten basladı oyun yuklendı oynadım hattal lv 3 oldum ama bırcok sorum var bunlar ıcın msn verıyorum: xmen30000@hotmail.com eklerseniz size sorular soracagım msn yoksa pm bile atıp sorabilirim yeter ki soruların cevaplarını alabiliyim?1-2 tane burdan sorcam

1-bu oyun knıght gıbı yollarda yureme sılahcıya armorcuya gıtme falan yok mu?hep takım savası?

2-silah ve giysi nerden alcaz?

daha da var ama onlar msn de sımdılık bunları cevaplarsınız iyi olur bende oyuna gireyim bari

• 1. cevap =yok aga silahçıya gitme birde takımlı ve takımsız olanlarda var

2.cevap =oyuna girdigin anda adamı seçiyorsun sonra bir sürü oyuncu için server adresleri falan var onun en üst kısmında bir yazı olucak sol üst küşede adını unuttum şimdi ona tıkla orada bought falan yazıyor o senin şu kadar paran var diyor sağ tarafta da istediğini alabilirsin.
  • Ya beyler benim arkadaşım oyunu indirmişti cd ye çekip bana verdi.

143mb lık bir dosya ydı c nin içine attım

Daha sonra gunz a tıkladım hiçbişi olmadı

Bu sefer gunz launcher ı açtım orda da %35den yuklemeye başladı şimdi ben bunun yüklemesi bittikten sonra mı oyuna girebilcem??
  • quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

Ya beyler benim arkadaşım oyunu indirmişti cd ye çekip bana verdi.

143mb lık bir dosya ydı c nin içine attım

Daha sonra gunz a tıkladım hiçbişi olmadı

Bu sefer gunz launcher ı açtım orda da %35den yuklemeye başladı şimdi ben bunun yüklemesi bittikten sonra mı oyuna girebilcem??

evt bırak o yükleeycek en gec 3.5 saatte
  • biri yardım etsin veya patch'i atsın inmiyor sabahtan beri.
  • herzaman kendini güncelliyor oyun yani yeni haritalar falan geldi. bu yüzden onları da indiriyor %35 den başlıyor.
  • haklı
  • sagol dostum ındıorum sımdı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.