Şimdi Ara

gunz online download (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
39.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz daha bekle 100 olduğunda bir tane daha yüklemesi gerekiyor
  •  gunz online download
    kanka tmm doluyor ama 93 de kaldı birden doldu hemen 93 e sonra yawaş yawaş artıyo yüzdeler siteden patchi indirdim onuda yaptım çok sabırsızım ben dellenecem şimdik msni eklermisin benim üstteki yazıda war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 29 Nisan 2006; 19:39:04 >
  • 93de kalıyo yaw napıcaz?
  • kardeş dolması uzun sürüyor bende de 93 de takılıyor zannettim ama bekledim dolmaya başladı
  • ne kadar bekledin?
  • Olaya açıklık getiriyorumMmmmm:

1. Oyunu her açtığınızda torrenting files yapar. Burada tüm dosyaları kontrol eder yeni patch var mı diye.
    2. Sizin indirdiğiniz dosya ile patchlenmiş dosya arasnda %6 fark vardır. Yani siz indirdiğinizde %93 e kadar sadece kontrol yapıyor ve bakıyor hepsi aynı, geri kalanı farklı olduğu için indirmeye başlıyor. O yüzden %93 e kadar çok hızlı sonra yavaş oluyor.
    3. Torrentten indirme işlemi bazen hızlanır bazen yavaşlar ama GUNZ da neredeyse hiç gitmiyor ama biraz bekleyince ilerlediğini göreceksiniz en az 20 dk sürer bunu da belirteyim.

Anlayanlar anlamayanlara anlatsın
  • olmuyo işte 20 dakikadan fazla bekledim tık yok!
  • Torrent indirecek bir yer bulamıyordur ya da 1 baytla filan indiriyordur sen bi' info ya bak.
  • onada baktım bomboş oluor hiç bişey yok
  • bu anlatığım yeri okursanız kolayca yaparsınız
  • abi biri yardım etsin handsome_birant@hotmail.com
  • arkdaşlar tıkır tıkır çalışıyor yapamadıysanız e-mail adresim yukarıda yazıyor.
  • eğer hala çok yavaş şunda takılıyo diyorsanız o zaman da virüs programlarını falan kapatın bilgisayarda uğraşmayın bende 93 de başladı bilgisayar açık gittim tv izledim birkaç dk virüs programlarınıda kapadım tak açılıverdi.benim gibi yapın walla en kolay we sitressiz

• bende de %57 de duruyor ilerlemiyor bile info dan bakıyorum yok tık yok
  • kardeşim bu oyun belli bi süre download ediyor ve duruyuor ya
  • Arkadaşlar kolay gelsin hepinine oncelikle, bendede bu oyun yüzde 93 te 1 saattir saygı duruşunda bekliyor ....bi el atalım çözüm olan yardımcı olsun tşk.
  • DeR_GeNeR@L

%93 de donunca oyunu kapat tekrar ac info ya bak 1 2 dk bekle download a başlamazsa tekrar kapat sona tekrar ac...download a başlayana kadar böyle yap bazen download a başlıyor sonra donuyor o zamanda kapat download ettiği yerden devam edicektir
  • agent hatası veriyo ve resimde kişekilde kimse hareket etmiyor (7700-7800 portlarını da açtım)

nedendir bilenvar mı?

gunz online download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 13 Mayıs 2006; 19:38:20 >
  • aga o zaman virüs programı falan açıksa veya bilgisayar ı kasıcak birşey varsa onu kapa sonra bir dene ve düşük oyuncularla oyna sorun çıkmaz
  • arkadaşlar bende o hiç dolmuyorr ne yapmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.