Şimdi Ara

GUNZ PRIVATE CLIENT VERENI SERVERIMIZDA GM YAPICAZZ KOSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWT ARKADASLAR MU UTRKEYIN ANLATTIGI GUNZ SERVER KURULUMUNDAKI CLIENTIN LINKI KIRIK BANA O CLIENTI VERENI SERVERIMIZDA GM YAPICAZ!
    YADA GUNZ TURKEY CLIENTI OLABILIR AMA PATCHLERI HIZ YUKLENMEMIS

• ^^ bulursam veririm açabilicegini sanmam açarsan ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turb0Fight3r

^^ bulursam veririm açabilicegini sanmam açarsan ii olur
    niye LG clientini denemiyosun.. Quest server %100...
    daha az ugrastırmaz mı seni?
    egerki 0dan başlarsan daha uzun sürer ve daha zor olur diye düşünüyorum onun yerine tamamlanmış bi clientte oynama yapmak daha kolaydır kanımca

al bi tane daha buldum client... BRGunz clienti... Duel vs vs var onda olucaksa madem en iisinden olsun :P
    http://forum.ragezone.com/f245/tut-br-server-client-setup-266831/
    anlarsın heralde adam yazmış baya ben bi b*k çakmıyom da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Temmuz 2007; 3:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

niye LG clientini denemiyosun.. Quest server %100...
    daha az ugrastırmaz mı seni?
    egerki 0dan başlarsan daha uzun sürer ve daha zor olur diye düşünüyorum onun yerine tamamlanmış bi clientte oynama yapmak daha kolaydır kanımca

al bi tane daha buldum client... BRGunz clienti... Duel vs vs var onda olucaksa madem en iisinden olsun :P
    http://forum.ragezone.com/f245/tut-br-server-client-setup-266831/
    anlarsın heralde adam yazmış baya ben bi b*k çakmıyom da

Alıntıları Göster
    arkadaslar walla kurucaz pcmiz hazır ama br guınz kurulumu cok zor en kolayı pv server br gunz kurulumunda hex editorle fln ugrasıon ugrasılmaz o yuzden private client lazım Br Gunz Clienti Launcher ister launc icinde hex editorden bi boklar ayarlıon lutfen bulan versin yada GunZTURKEYIN CLIENTIDE OLUR PATCHLERRI YUKLENMEMEIS

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL39

arkadaslar walla kurucaz pcmiz hazır ama br guınz kurulumu cok zor en kolayı pv server br gunz kurulumunda hex editorle fln ugrasıon ugrasılmaz o yuzden private client lazım Br Gunz Clienti Launcher ister launc icinde hex editorden bi boklar ayarlıon lutfen bulan versin yada GunZTURKEYIN CLIENTIDE OLUR PATCHLERRI YUKLENMEMEIS

Alıntıları Göster
    India yı indir onun üstünde dene derim... veya international, nee olsa TR I Gunzun eski clienti

• quote:

India yı indir onun üstünde dene derim... veya international, nee olsa TR I Gunzun eski clienti

Alıntıları Göster
    dr nin eski clienti indir bir sürü yeni kıyafet var bende eski bi clienti var en sevdigim kıyafetler orada...lazım olursa up etmeye çalışırım...
    gunz ı çok özledim çoook ya uff el birligiyle bana bi ekran kartı alıp yollayın plss 256ATI-Radeon x9250 olsun plss bende 128Atı-Radeon x9250 var deiştirirsem düzelirmi acaba mrk ediyorum:S bnm işlemci dandik lanet olası Celaron snn taaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

dr nin eski clienti indir bir sürü yeni kıyafet var bende eski bi clienti var en sevdigim kıyafetler orada...lazım olursa up etmeye çalışırım...
    gunz ı çok özledim çoook ya uff el birligiyle bana bi ekran kartı alıp yollayın plss 256ATI-Radeon x9250 olsun plss bende 128Atı-Radeon x9250 var deiştirirsem düzelirmi acaba mrk ediyorum:S bnm işlemci dandik lanet olası Celaron snn taaa...

Alıntıları Göster
    yaa abeyler bana private gunz client lazım yani trnin client o eski ama onun clienti lazım lutfen verirseniz linkini cok sevinirim

• quote:

yaa abeyler bana private gunz client lazım yani trnin client o eski ama onun clienti lazım lutfen verirseniz linkini cok sevinirim

Alıntıları Göster
    patchli istemiyor...!!
    patchli olcak olduktan sora LG indirir... 2 kat fazla item var nerdese
  • quote:

patchli istemiyor...!!
    patchli olcak olduktan sora LG indirir... 2 kat fazla item var nerdese

Alıntıları Göster
    yok abi pachli deil sadece client
  • quote:

yok abi pachli deil sadece client

Alıntıları Göster
    tmm ama o patchli işte... normal clienti onun TRGunzun patchsiz clienti gibi bişey..
  • quote:

tmm ama o patchli işte... normal clienti onun TRGunzun patchsiz clienti gibi bişey..

Alıntıları Göster
    hmm... ozm indianın var pachsiz client o yaramı?:D
  • quote:

hmm... ozm indianın var pachsiz client o yaramı?:D

Alıntıları Göster
    Bana eski client lazım yane india gibi deil ilk gunturk clienti gibi cok eski client lazım dier serverların versionları uymuo
  • quote:

Bana eski client lazım yane india gibi deil ilk gunturk clienti gibi cok eski client lazım dier serverların versionları uymuo

Alıntıları Göster
    india gibi deilmi?ben gunz india clientinin üstüne pach atarak gunz turkey yapmışdım onu ama işine yaramıyosa bilemem...
  • quote:

india gibi deilmi?ben gunz india clientinin üstüne pach atarak gunz turkey yapmışdım onu ama işine yaramıyosa bilemem...

Alıntıları Göster
    aynen öle india gibi, international gibi.. veya herangi bi ezik global serverin olabilir... girip indianın sitesine indirin derim
  • quote:

aynen öle india gibi, international gibi.. veya herangi bi ezik global serverin olabilir... girip indianın sitesine indirin derim

Alıntıları Göster
    yoook siteden indirme ben vereyim Gm yap beni oynayamıorum nslsa bari hava atarım..Agalar ben GEMEYİMGEYMMASTIRXD

• quote:

yoook siteden indirme ben vereyim Gm yap beni oynayamıorum nslsa bari hava atarım..Agalar ben GEMEYİMGEYMMASTIRXD

Alıntıları Göster
    bende lg gunz un en yeni db si server dosyalari fln war
    ama sonsuza dek gm yaparsaniz :) uzuhahahaha yım ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar59

bende lg gunz un en yeni db si server dosyalari fln war
    ama sonsuza dek gm yaparsaniz :) uzuhahahaha yım ben :D

Alıntıları Göster
    quote:

uzuhahahaha yım ben :D

uzuhahahaha ne anlama geliyo?sorunlu anlamınamı gelio yoksa çocuk anlamınamı gelio?hemde adamlar client arıyo yoksa db i lg nin kendi sitesindede bulabilir...üstelik bu gmlige sendne daha çok ihtiyacı olanlar var...mesela ben pc kasıyo oyun u oynayamıorum sadece Gm lik yapmak için girerim..sen oynarsın vede %90 lık bi kısım seni keser...ama bni kesmek kolau deil pc kassa bile çok pis kaçarım

• quote:

quote:

uzuhahahaha yım ben :D

uzuhahahaha ne anlama geliyo?sorunlu anlamınamı gelio yoksa çocuk anlamınamı gelio?hemde adamlar client arıyo yoksa db i lg nin kendi sitesindede bulabilir...üstelik bu gmlige sendne daha çok ihtiyacı olanlar var...mesela ben pc kasıyo oyun u oynayamıorum sadece Gm lik yapmak için girerim..sen oynarsın vede %90 lık bi kısım seni keser...ama bni kesmek kolau deil pc kassa bile çok pis kaçarım

Alıntıları Göster
    abi lg gunz verdim diğer cocuga istemiyor

• quote:

abi lg gunz verdim diğer cocuga istemiyor

Alıntıları Göster
    demekki adama lazım deilbni Gm yap plss gm olmalıyım oyuna grişi ndnim yok bari gm die gireyim plss yaw :D

• quote:

demekki adama lazım deilbni Gm yap plss gm olmalıyım oyuna grişi ndnim yok bari gm die gireyim plss yaw :D

Alıntıları Göster
    beni yapmasın ben client verdim diye GM olmak istemem sahsen
    zaten pek açılcak gibi durmuyo ya hadi hayırlısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.