Şimdi Ara

Gunz Sosoria

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Sonunda basardık. Sosoria Network GUNZ Online ilk once oyuna girmek icin yapılması gerekenler:http://77.75.39.218 burdan kayıt oluyoruzhttp://77.75.39.218/GunzSosoria.rar burdan oyunu indiriyoruz Ve sonra GunzSosoria.rarı cıkartıyoruz gunz.exeden oyuna giriyoruz. Buqlar: 0/0 Buqı war serverda birileri olsa bile 0/0 gozukur İYİ OYUNLAR SERVER ACILALI 15 DAKKA OLMADI O YUZDEN

• private demi??deişik haritalar falan varrdır umarım ona göre şimdi indiriyorum
  • indirdim oynadım çok güzel bir oyun
    oyun private istediğiniz giysiler silahlar boss itemleri falan hepsi storedan alnıo hattta oyunda admini bile gördüm!:D
  • arkadaşlar ben kararımı deiştirdim bence bu oyunu hiç oynamayın adminler kendilerine göre oyunu yönetiyorlar oyunu açtğıınızda zaten klavye deişikliklerini ve mouse değişikliklerini görürsünüz ve de bir az önce oyundayken adminler Sickyy 3.1 çekiyor arkadaşlar duyurulur falan dediler bence bir oyun açmışsanız otoriteli başlamanız gerekir!hiç tavsiye etmiyorum bu sosoria yı
  • oyuncu sayısı ne durumda, ve server kapasitesi?
  • 1 tane server var ve bin kişi alabiliyor şu an en fazla 7 oyuncu bir arada gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşlar şuan içn bu oyunu indirmeyin çünkü server 1 hafta kapatıldı bazı ayarlamalar yapıldıktan sonra geri dönecekmiş :)
  • ne oldu oyun kapandımı geçen gün sitesine girmiştim şimdi Knight Online sayfası açılıo
  • oyun bakımda :D 4-5 gün sonra açılacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: jklberk

arkdaşlar şuan içn bu oyunu indirmeyin çünkü server 1 hafta kapatıldı bazı ayarlamalar yapıldıktan sonra geri dönecekmiş :)

oyunda bakım filan yok burda her hangi bi açıklama yok kapandı diye siteye girince GunZ'ile ilgili hiç bi şey yok bari bakımda diye yazılır ,yada bn göremedim
  • FAKE 3 günLük bunLar
  • bende görmedim bende boşuna indirdim herhalde ya kapatabilirlermiş sosoria yı bende boşuna sizi ümitlendirdim pardon :)
  • Ah nasıl umıtlendım 7 playerlık sosoria gunz oynamaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jklberk

arkadaşlar ben kararımı deiştirdim bence bu oyunu hiç oynamayın adminler kendilerine göre oyunu yönetiyorlar oyunu açtğıınızda zaten klavye deişikliklerini ve mouse değişikliklerini görürsünüz ve de bir az önce oyundayken adminler Sickyy 3.1 çekiyor arkadaşlar duyurulur falan dediler bence bir oyun açmışsanız otoriteli başlamanız gerekir!hiç tavsiye etmiyorum bu sosoria yı

• Server Kapatıldı Berk Aq su Ben FouND3r Yani Admin Emre Ben aq Geçen Gün Server Ne zman açılcak diye kıçını yırtıyodun Ksura bKamyın Sunucu Satıldı Oç SUnucusu Bizinm Sunucuyu Knıght Online Pw Serverine Satmıştır Herkesden Özür Dileriz

Server 1 hafta Kapatıldı Lg Gunz Gibi Olcaktı Ama Malesef Sunucyu Satıdılar Okan İBnesi Bizim Sunuçucu Satdı Herşeyden Dolayı Özür İDleriz
  • Küfürbaz haydo forum donanım haber versiyon huzurlarınızda...
  • bu ne aga ya aga kaç gn açık kalmşki bide kapanmş
    bide 7 kişi aynı anda online :D:D
    bide bide isim fena gunz sosoria mydı :D:D:D
  • Adam ofke küpü olmus be düşüncelerini düzgünce yazamıo bile sinirden
    Herseyinizi anlatmıssınız masallah bi ozgecmiş falan da koyun isterseniz
  • Biz Artık Gunz Kurma İşlerini >BIraktık Gunz Diye Bir oyun Duyak İstemiyorum ÇokGüzel Arekdaşlarmız Oldu Sosoriada Ama Kapandı Biliyiroum Ne kadar Oyunu Kötülesenizde Gunz Sosoriayı Hepimiz Çok Mutluyduk Eventler Yapıyoudk Kazanana 5 lwl Atlatıyoduk Eventlerde Gelecek Özel İtemler Gelcekti jang Felan BUg Coant Storede Satılıyor Ve Playerlere Özrel Elbise Bile Vardı Özel Silahlar Bile Ama Kapandı İşl Açmayı Düşürsek Sizide aramıxda Bekleriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.