bilmiyoruz mami yeni bişi wermiş onu yapmaya çalışıyo galiba admin eğer yaparsa eminim süper olucak
yeni ne verdi mami admine? mapler mi? maplerse bende oyunun clientinden fazla map var ^^ bide su ara massasive veya dash ın rengini değiştirmeye uğraşıyom inş onuda yapıcam ^^ baska serverlerin de dosyalarını kurcalıyaraktan yapmaya calısıyorm
selo bişi vermedim ya sadece dr nin clineti verdim ıtemler fln dr deki gibi olucak inş. daha iyisini yaparım client olsa dedi h4pp3 he bide selim bana chruc_a yı up etsene map olarak link ide msn den at plzz
selim sen en iyisi bütün mapları upload edip buraya koy bence çünkü gerçekten çok lazım oluyor
evt abi ya :S ama te ktek up et plzz bide hepsini yapma ya gerekli olanları newyork.nest.west.chruch_a bide mansion_shower_room gibi bi yer vardı onuda up et plzz
ewt tek tek olursa güzel olur sana zahmet hallet be
ya olum tek tek atam da çoğu dandik curch çok buglu bi map boşa alma derim arada durduk yere asagı uçuyon fln fln kilise gibi bi yer zaten saçma sapan bişi diğerlerinide yavas yavas uplarm sizi mi kırıcam :) Zero_ss zaman alıcak bişi daemonsring.net bu da başka gunz adamlarda az da olsa hack fln var ezik pro arası rahat oda içinde ilk sıralara cıkabildiğim bi gunz serveri.. bide legacygamers.net var bu biraz daha proların serveri diyebilirim adamların hemen hepsi dbf biliyor(bf hepsi biliyor) dbf bilmeyenlerde deli gibi bf yapıyor zaten k.çımı yırtaraktan ezik bi odada 1. olabildim.. aklıma gelen baska... ArGunz varda söleyen arkadasa söz verdim kimseye sölemiycem die arjantinlilerin gunzu xD oynamaya degmez server güzel ama cok lag oluyo 1k dan az ping göremezsin genede Trgunzun bigün bunların hepsinden daha iyi olacagına eminim türk işi gibi olmaz hiç birisi
trgunz bence anca 1 sene sonra iyi olur yani server açısından deil player açısından anladın sen onu selo olm bana bi kaç map up et ya
ya şimdi yeni map gördüm bi tane onu arıyorum! Drain diye bişey bulursam onuda koyucam , sen bulursan sende koy biz biraz kullanak ^^
4.q hep lafda ya bi up et olm ya
ya olum draini bulsam up edicem hepsini ama bulamadım gitti! DR Gunz forumunda chicken inş atıcak... ya sinir oldum bulsam su mapı cok merak ediyorum nası biyer die
sorarak öğren sende olanlardan nest gibi bi yerse tek geçerin kesinlikle
nest olm cok deli map o vincenti nası kestim Goblin Launcher le xD zuhauhaha inş öle bi yerdir drain sadece 1 kere gördüm o mapı açan adamları pm attım ama cvp vermediler
vermezler sen olsan vercen sanki adamda içerde lvl kasıyo yani en nihayetinde nedir ki yani
ama bende görmek istiyom orayıııı ben olsam vermezdim cünkü pm kapalı geziyorum genelde buffer atmasınlar diye ama pm açık denk gelirlerse verirdim büyük ihtimalle bide bakam da su maplara güzellerini uplayam bugun.... bitsin gitsin bu işte :) hepisini denemedim bile daha
yaşasın maplar geliorrrr oleyy hadi yine iyiyiz
ya beyler bende oynamak istiyorum guzelde oynarim ama nerden indircem bunu yardim edebilirmisiniz acaba?