Şimdi Ara

gunz ve kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ağustusun 4 ünde gunz ı indirdim ve oynamaya basladım dün bi baktım kotam 3.8 olmus. 6 günde bu kdr kota doldurdu oyun. hiçbir dosya indirmedim youtubeda kapalı. yani anlıycağınız ya oyun kotalılar için baya sakıncalı yada bnm bilgisayar da bişi war

• Çok abartılı değil ama sakıncalı olduğunu oynayanlar biliyor.

Ama sadece gunz oynadım 1 ay boyunca kota aşırı geldi diye kimse yazmadı buraya.Yazsada gerçek değil zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neyazsakki

arkadaslar ağustusun 4 ünde gunz ı indirdim ve oynamaya basladım dün bi baktım kotam 3.8 olmus. 6 günde bu kdr kota doldurdu oyun. hiçbir dosya indirmedim youtubeda kapalı. yani anlıycağınız ya oyun kotalılar için baya sakıncalı yada bnm bilgisayar da bişi war

oda bişeymi Ağustos boyunca tatildeydim geldim 9 ağustosta Cabal Online'yi üç gün oynadım kota 6gb olmuş.Birde o nicki kendinmi yaptın o nickler hep ben kullandım "neyazsamki,neyazmasamki,neyazsakki"
  • walla bu bnm kendi nickim coğu forumdan böle aldım hicbiride bu kullanılıyo demedi

bende cabal oynadım hic doldurmadı
  • cabalın saati 25mb mı ne yiyo diye bişi duymuşdum galiba.Ama abartıda olabilir kmden duyduğumu hatırlamıyom,hatta 25 mb mı onuda hatırlamıom ama öle bişi hatırladım...

Not:Karışık oldu gibi k.bakmayın
  • Gunz cabalın 2 katından fazla kota yiyo :)
    Drift City .. tek kelimeyle kota katili :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 13 Ağustos 2008; 5:53:55 >
  • Farkmaz işde bende öle bişi duymuşdum xD

Biri demişdi ama karışık hatırlamışım =)
  • Drift City harbi kota katili saatte 60 mb mı ne? heralde :S
  • Ben geçen yaz 3gb kota varken sabahtan akşama kadar GunZ oynuyordum bütün ay boyunca geçmiyordu genelde geçincede çok az geçiyordu 6 günde söylediği kadar yapmaz..
  • 2 aydır TTNET kotaları yüksek tutuyor.Geçen yaz ben hem Knight_Hem Gunz oynıyodum ve üstüne azda olsa download yapıyodum sabah akşam pc başındaydım.Bu yaz knightı bırakalı baya olduğu Gunz oynıyorum sadece 2 aydır 1024/256 4 gb kotalı bağlantıda 61 ytl fatura geldi iki aydır.geçen sene biliyorsunuz bu 3 gb dı.önceden 500 upload sayıyolardı.Şimdi ise 1.5 gb upload ücrete tabi değildir diyo faturada ikisinin toplamı kadar gösteriyo.12 saatte bi yenilenen ne kadar indirdiğinizi gösteren sayfa 2 gün önce 3 gb gösterip fatura günü 5 gb oluyor.Bu ay msn açmadım internet sayfalarında dolaşmadım.Ve Youtube v.b sitelerden video izlemedim Gunz oynamadğım saatler harici internetin fişini çektim 29 ytl geldi.Adamlar bişiy bulmaya çalışıyor 3 gb ken 4 gb nasıl oldu kota? o 1 gb fazlasıyla kar amaçlı kullanıyorlar benden sölemesi Biraz DİKKAT!yaz aylarından sora düzene girer Sanırım bu sıralar yoğunluğun 2 katına çıktığından şüpem yok.

• en iyisi sınırsız internet almak :))
  • bnde kota yüzünden bıraktım oyunu acayip şekilde yiyor kotanızı kotalılar bence hiç başlamasın
  • Sınırsıza geçin kurtulun. Ben bu ay 50 gb download yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: delpiero26

2 aydır TTNET kotaları yüksek tutuyor.Geçen yaz ben hem Knight_Hem Gunz oynıyodum ve üstüne azda olsa download yapıyodum sabah akşam pc başındaydım.Bu yaz knightı bırakalı baya olduğu Gunz oynıyorum sadece 2 aydır 1024/256 4 gb kotalı bağlantıda 61 ytl fatura geldi iki aydır.geçen sene biliyorsunuz bu 3 gb dı.önceden 500 upload sayıyolardı.Şimdi ise 1.5 gb upload ücrete tabi değildir diyo faturada ikisinin toplamı kadar gösteriyo.12 saatte bi yenilenen ne kadar indirdiğinizi gösteren sayfa 2 gün önce 3 gb gösterip fatura günü 5 gb oluyor.Bu ay msn açmadım internet sayfalarında dolaşmadım.Ve Youtube v.b sitelerden video izlemedim Gunz oynamadğım saatler harici internetin fişini çektim 29 ytl geldi.Adamlar bişiy bulmaya çalışıyor 3 gb ken 4 gb nasıl oldu kota? o 1 gb fazlasıyla kar amaçlı kullanıyorlar benden sölemesi Biraz DİKKAT!yaz aylarından sora düzene girer Sanırım bu sıralar yoğunluğun 2 katına çıktığından şüpem yok.

geçen yazda böyleydi gunz çoık kota yiyor

• Ben geçen yaz 3 gb kotayla gayet rahat oynuyordum hemde sabahtan akşama kadar en fazla 20 YTL açmıştı ondada film ve müzik indirmiştim baya onun dışında sırf gunz bakınca aşmıyordu..
  • ben her ay 1-2 GB civarı aşıyom kotayı genelde :P
    Gunz oynasamda oynamasamda gidiyo kota.. yani boşuna stress yapmayın Kota hiç aşmasın kota hiç yemesin bu oyun fln yok, bütün oyunlar kota yiyo.. neye göre yediklerini anlayabilen yok....
    ama ekran ayarlarını düşürmeyi denerseniz belki daha az yer kota.. bilmiyorm denemek lazım :D
  • drift city nasıl yiyior
    kotalıyım ve 6gb aşmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.