Şimdi Ara

Gunza Beleş İJJİCOİN Alma Ben Buldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hımm bence 10 doalr için 4 ay doru olabilir çünkü internet üzerinde bu tğür sitelere rastlamak mevcut adam neden sana beleşe para versinki
  • 1 haftada 10$ yaptım diyor adam niye yalan sölesin ki... eline ne geçicek yalan sallıyosa?
  • zip code ye ne yazcaz ? kabul etmiyo hiç bişey yada ben yapamadım
  • 25987 yaz kabul eder

edit: ya arkadaslar baya bi kişi oldu... adbux hakkında kötü seyler söleyen... arkadas diyor ki... borçlu cıkarmıslar.. aldıgı 120$ ın yerine geriye 1200$ ödemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Haziran 2007; 2:53:36 >
  • ARkadaşlar pardon hepinizden cevap yazamdım tatildeydim zaten size yukarıda çevirdim haftalık olarak size bonus vericek diyo aylık olana bakmayın o haftalıkların tıplamı sanırsam yalan konusuna gelince ben silkroadda silk aldım ve gunzda oynadığım için baktım paypalı destekliyormu diyo destekliyor ijji tamamen paypalı desteekliyor referansa gelince benim 56 site referansım olmuş 5 ise mail referansım olmuş hepinize tıklamalarınız için teşekkür ederim bende verenlere tıkladım başka sorunuz olursa beklerim Tıklayalım kazanalım Adamlar neden bonus versin diyenlere gelince adamlar link başına haftalık 100 dolardan fazla alıyor bakın link başına dedim daha paypaldanda alıyorlar yani adamlar hem kendileri köşe oluyorlar bizide köşe yapıyolar saygılar herkese!!!
  • ya ben tklıyorum tıklıyorum para eklenmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: OGUZ ZERO

ya ben tklıyorum tıklıyorum para eklenmiyo

aga para eklenişine my stats butanundan basıcak sın en altta 3 tane verilen değerden ortadaki paranı gösterir birde her tıklama yeniden surf ads ye bas bazen geçersiz kılıyor bir gün boyunca link bloke edilir bastığın sürece

• ya arkadas dedi bilmiyorum 120$ almış... 1200 geri ödemiş... sen eminsin dimi temiz olduguna ???
  • hotmailden adbux.orgu onaylarken güvenli değil falan diyo virüs olabilir bunda
  • yaw ben kayıt olcam ama :
    * City, State, ZIP Code: Please enter a valid combination of City, State, and ZIP Code.
    * Home Telephone: The phone number is not properly formatted.
    * Mobile Telephone: The phone number is not properly formatted.
    * Password: Your password must contain between 8 and 20 characters. Please enter a longer password.

en üstte böyle şeyler yazıyor ne yapcam???
  • *şehir adını, state (ilçe fln yaz), posta kodu : Dogru yazın
    *ev tlfn dogru yaz 7 haneli olursa kbl eder.
    *anlamadım...
    *şifrenin 8-20 karakter arası olması lzm. uzun bi şifre gir.
  • HYR
    quote:

Orjinalden alıntı: poysion

hotmailden adbux.orgu onaylarken güvenli değil falan diyo virüs olabilir bunda

HYR yaw yok öle bişi ben hotmaile verdim öle bişi demedi sendemi bir şey war acaba

REFERANS OLAYI DEVAM DİMİ BEN VERENELRE TIKLIYORUM BENİMKİ EN ÜSTEKİ KONUNUN EN ALTINDA
    BENDE KENDİMİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM HAHAHA :D HİÇ KOMİK DEĞİL DİMİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakurain -- 12 Haziran 2007; 18:56:17 >
  • adbux.org bi tanede deneme sitesi cıkarmıs..!!!

bilmeyenleri burdan alalım plshttp://bux.to/?r=thekinq
    Olay aynı linkler baska... acc baska...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 14 Haziran 2007; 11:20:09 >
  • My Stats bölümü tam olarak nerede ben bulamadım biri göstersin plss
  • Members a bas ordan görürsün

+ benim verdiğim linkten Bux.to ya da al account aynı seyleri yapıyosun.. daha yeni acıldı o ama beta da betadan cıkmadan önce paralarını cekme derim
  • Arkadaslar benim kafama takıldı ya ^120ytl aldı 1200^ geri ödedi demiş acaba bu gerçekmi eger gerçekse bizde 10dolar alıp 100dolar odemek zorunda kalırsak ne olucak lutfen bilen biiri acıklık kazandırsın bu konuya birde siz kayıt ollurken gerçek bilgilerinizle mi kayıt oldunuz yoksa guvenemediginiz için sahte bilgimi yazdınız?

bu arada referansımhttp://adbux.org/?r=fireforce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforce -- 15 Haziran 2007; 19:38:00 >
  • http://bux.to/?r=thekinq tıklayıp acc alın beyler...!! yardımınız olsun
    ayrıca adbux tan baska siteler var yani hem adbux hem buna tıklayabilirsiniz
    yardımlarınızı bekliyorm

• ya şimdi adamlar on doları nereye yatıracaklar
    çok merak ediyom
  • veya on doları paypala yatırdıktan sonra biz o parayla nasıl silk alcaz
    (para elimize geçmiyor)
  • paypal accountuyla giricen sitesine veya nerden alınıyorsa... pay with paypal vs gibi bir seçenek %99 vardır... onu seçersin paypal mailini şifreni vs girersin yaparsn
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.