Şimdi Ara

Gunza Beleş İJJİCOİN Alma Ben Buldum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen bu konuyu biri bana anlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • bi de internet faturama çok para gelmesin
    the kinq bana msnini versene
  • bi de ülkeyle dili yazdıktan sonra aşağıda üç seçenek oluşuo
  • arkadaslar ben valla 1 hafta tıkladım paramı aldım ijji coinimi de aldım cok mutluyum herkese tavsiye ederim

gercekten ise yarıo bende hic bi sorun cıkmadı

+lutfen referansıma tıklayın
  • ya bende 2 hafta fln geçti gene az.. referans lzm
    bide sadece linkimi versem tıklasalar bana para gelirmi? gelirse öle yapiyim tıklattırırm üye ol dediğimde biraz soğuk bakıyolarda... dolandırılcak gibi
  • ya bn anlamadm bnce direk para wermezler onda bi bit yeniği wardır....
  • verdiği reklamlardan aldıgı paranın ufak bi kısmını veriyo... herangi bi kişinin aldıgı 10$ dan ne kadar kar ediyo tahmin bile edemezsin aylık gelirini
  • önce sen bi al selim sora bnde denerim herçi 15 temmuzdan sora pek yokum artk sen bna gift yaparsn ztn
  • beyler ben bu sistemi biliyorum referansınıza tıkladıkca para gelmez isterseniz 100 kere referansınıza tıklattırın bişi olmaz buradaki amaç sizin referansınızla bskalarının üye olması eger böle bişi olursa mesela 10 kişi sizin referansınızı aldı ve bunlar haftada 1 dolar kazanıyo direk olarak sizede 10 dolar düşer cunki bu 10 kisinin kazandıgı meblanın %100 ü aynen size düşüyo referans mantıgı bu ..
  • yaw ben parayı bulamadım olmuyor daha acık bir sekilde resim yada yazıyı düzelterek anlatarilirmisin? kardes bulamıyorum ne yapcaz lütfen en kısa zamanda bilgi verin
  • yaw paypal a üye olurken hersey dogru diyor mesınger in altın da pasword diyor onu yapamıyorum yanlıs diyor msn min sifresini yazıyorum olmuyor sallıyorum sifreyi yine olmuyor nasıl olacak bu iş anlamadım acıklarmısınız oraya ne yazım lütfen
  • onine olan varsa lütfen cvp yazsın
  • beyler yanlış bişi yok dimi bosuna para odemeyelim allah için dogru sogleyim ben fakirim :D
  • http://****.org/?r=ephesus yazısına tıklıyorum sayfa gorüntülenemiyor diyor nasıl yapcam
  • cvp yok mu? yapamadım paypal üyeligini yaw neyse bide er cavuş bin bası nasıl olunur onu sogleyin bari ben yeniyim :D daha er im lütfen acıklayın
  • alın beyler halll server i açmanın yolu

1.Herhangi bir serverde herhangi bir kanalda herhangi bir isimle bir oda açın..
    2.Mode dalgasında The Deul Match 'i seçin..
    3.Stage dalgasında Hall 'ı seçin..
    4.The Duel Match 'ın üstüne fare ile basılı tutarak 2 kere ENTER tuşuna basın (ç ama ç hızlıca)
    5.Şimdi istediqiniz Stage yi seçebilirsiniz.. (örn: deathmach)
    6.Start Game
  • tolga post kasıp durma bi şikayet etsek banlancan direk bu ne böle arka arkaya 10 mesaj atılırmı biri gelirse cevap verir
  • tamam özür dilerim b bi daha atmam sorry üzgünüm allah a emanet ol by
  • iyiki atmadn 1.si mesajlarının yarısı konuyla ilgili değil ve eski konuyu ilgisiz bi mesajla yukarı cıkarıyosun...
    2.si shower room açma konusunda nasıl olcagı anlatılıyo
    3.sü de shower room da kasmak konusunda yeterince tartışma var bide sen girme istersen -.-
  • ii de b en hall serverini verdim shower room u vermedim ki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.