öncelikle modlar ve adminler baksın kilitlemek isteyebilirler!! Eğer modlar ve adminler kilitlemek isterseniz lütfe çekinmeyin Küfürlü bir söz geçerse Forum kurallarına uymayan bir yöntemse Birde kendi referansımı wercem ama kızarsanız modlar ve adminler pm atın kaldırıcam Birazdan anlatacağım yöntem tamamen PayPAL üzerinden çalıştığı için sizin accountunuza hiç bir zararı yok...
1.Adımda email adresi haric butun bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini dogru yazin yoksa hem hesabınızı aktive edemezsiniz hemde asıl yontemden yararlanamazsınız.
Burada 2.asamada karsınıza kredi kartı bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tıklayın ve kayıtın 2.asamasında kayıttan cıkın...
sonra e-mail adresinizden doğrulamayı yapın.. PayPAL a yeni hesabınızla giris yapabiliyorsanız bu adımı artık gecebiliriz...
2.ADIM
Bize Para Saglayacak Reklam sistemine Kayıt olma... http://adbux.org/?r=ephesus Sisteme girip altta Join NOW yazısına tıklayıp karsımıza gelen forumu dolduruyoruz... PayPAL e-mail adresi kısmına paypal'a kaydolurken verdigimiz adresi yazmayı unutmayın.. email adresi doğrulamasınıda yapmamız gerekecegi icin email adresimizi yanlıs vermeyelim...
@mail doğrulamasını yaptıktan sonra 3.adıma gecelim...
3.ADIM
Sisteme giriş... Tekrar sitemize girip Login oluyoruz ve Surf Ads Yazısına tıklıyoruz... Karsımıza gelen Linklere tıklıyoruz. Bir pencere ile yeni bir site aciliyor site tam acilinca ustteki sayac saymaya basliyor 30sn sonra DONE $ yazısı cıkınca pencereyi kapatabiliriz.
Sonra girdigimiz linkin üzerinde 24saatligine bir cizik cıkacak 24saat sonra o linke tekrar tıklayabiliriz...
Bu sekilde butun linklere tıklıyoruz ve gunluk bir miktar para kazanıyoruz..
kazandıgımız paraya My Stats butonundan bakabiliriz...
eger kazanımımız 10$ olursa burada CAshOut a tıklıyoruz ve Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz
VE Bu sayede PayPal Hesabımıza 10$ yatmis oluyor..
arkadaslar ben haftada bu sayede 10$ kazanıyorum bu miktarda yetip artiyor..
PayPAL a yatan paraylada silkroaddan rahatlıkla SILK alabiliriz....
alıntımı bilmiyorum ama Kısa bir sürelğine bu insan yararına olan konu en üst konu olabilirmi
Bu konuyu araştırdım ve sizin için topladım birde referansıma basın yani sizde koyun referanslarınızı bende basıcam referansım: http://adbux.org/?r=soyadi lütfen basın basanlara şimdiden sağol
gerçek mi ??
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
gerçek mi ??
yaw ben yazılara cızık atabildim ama paramı bulamıyom nerede (my stats noktasını)
ayrıca bulunca nereden atacam my stats diye bi butonda yok
quote:
Orijinalden alıntı: MrKavinsky
yaw ben yazılara cızık atabildim ama paramı bulamıyom nerede (my stats noktasını)
Alıntıları Göster
adamlar 10 dolar istiyor ben tıkladım 0.06 dolar geldi butun linklere tıkladıgım hlade sen nasıl 10 dolar alıyonda bende senin 100 de 6 ını alabiliyom eksik werdigin bişi olanbilir !
quote:
adamlar 10 dolar istiyor ben tıkladım 0.06 dolar geldi butun linklere tıkladıgım hlade sen nasıl 10 dolar alıyonda bende senin 100 de 6 ını alabiliyom eksik werdigin bişi olanbilir !
Alıntıları Göster
Yaws her tıkta 0.01 gelıyo galiba ıste ne kadar tıklarsan okdar kaznaırsın mantıgı
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
Yaws her tıkta 0.01 gelıyo galiba ıste ne kadar tıklarsan okdar kaznaırsın mantıgı
Alıntıları Göster
lol 100 kere tıklıyacam 10 dolar kazanacam adamda 1 haftada kasıyomus artık nasıl kasıyosa hepsine tıkladım 0.6 geldi
quote:
lol 100 kere tıklıyacam 10 dolar kazanacam adamda 1 haftada kasıyomus artık nasıl kasıyosa hepsine tıkladım 0.6 geldi
Alıntıları Göster
Bu arada sanada tıklıyacaklar İmzana koy mesela sana tıklarsa sen 0.01 kazanıon gene galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
Bu arada sanada tıklıyacaklar İmzana koy mesela sana tıklarsa sen 0.01 kazanıon gene galiba
Alıntıları Göster
Kardeş bak Zaten sana haftalık 7.30 vercek bonus olarak birde referans falan vermen lazım benim verdiğim gibi ok ben ilk haftamı yaptım aldım 100 ijji coinimi ikinci haftamı yapıcam şimdiden birikti pazar günü ikinci hafta dolacak bak ben en altta referansımı yazdım zaten ok hergün bakıyorum konuya sorunuz olursa yine yazın şimdilik bu cevap hepinize yeter galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Sakurain
Kardeş bak Zaten sana haftalık 7.30 vercek bonus olarak birde referans falan vermen lazım benim verdiğim gibi ok ben ilk haftamı yaptım aldım 100 ijji coinimi ikinci haftamı yapıcam şimdiden birikti pazar günü ikinci hafta dolacak bak ben en altta referansımı yazdım zaten ok hergün bakıyorum konuya sorunuz olursa yine yazın şimdilik bu cevap hepinize yeter galiba
Alıntıları Göster
şimdi gelelim sana yukarıda surf ads butanunun yanındada my stats war basıcan ona sonra en alttan bakıcaksın haftalık 7.70 veriyo bonus ama hergün 10 tane tıklarsan alırsın bonusunu zaten sitenin ana sayfasında yazıyo
Earnings Example You click 10 ads per day = $0.10!= 10 kere tıklayınca $0.10 alırsın! 10 referrals click 10 ads per day = $1.00!= Her referansa yazdığım gibi $1.00 alırsın! Your weekly earnings = $7.70!=haftalık $7.70 alırsın hiç aksatmadan tıklarsan! Your monthly earnings = $30.80!= bir ay boyunca hiç aksatmadan tıklarsan ve paranı hiç bir yere aktarmazsan aylık $30.80 alırsın
bu kadar referans ile ilgili sorularınız warsa bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sakurain
şimdi gelelim sana yukarıda surf ads butanunun yanındada my stats war basıcan ona sonra en alttan bakıcaksın haftalık 7.70 veriyo bonus ama hergün 10 tane tıklarsan alırsın bonusunu zaten sitenin ana sayfasında yazıyo
Earnings Example You click 10 ads per day = $0.10!= 10 kere tıklayınca $0.10 alırsın! 10 referrals click 10 ads per day = $1.00!= Her referansa yazdığım gibi $1.00 alırsın! Your weekly earnings = $7.70!=haftalık $7.70 alırsın hiç aksatmadan tıklarsan! Your monthly earnings = $30.80!= bir ay boyunca hiç aksatmadan tıklarsan ve paranı hiç bir yere aktarmazsan aylık $30.80 alırsın
bu kadar referans ile ilgili sorularınız warsa bekliyorum
Alıntıları Göster
cok güzelmiş alıyorum alınca yazıcam linkleri tıklarsınız bana da yardmınız olur :)
+ tıkladım linkine
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
cok güzelmiş alıyorum alınca yazıcam linkleri tıklarsınız bana da yardmınız olur :)
+ tıkladım linkine
Alıntıları Göster
Kardeş ben dediklerini yaptım ama söyle bir hata oldu.Linklere tıklayınca resim de görülen hayayı veriyo sonra yukarda 30dan geriye doğru sayıyo bitince sayfa görüntülenemedi yazısı geliyo.yardımcı olursan sevinirim.
he bide resimde yukarda ingilizce bişey yazıyo onuda çevirirsen iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: thesplash
Kardeş ben dediklerini yaptım ama söyle bir hata oldu.Linklere tıklayınca resim de görülen hayayı veriyo sonra yukarda 30dan geriye doğru sayıyo bitince sayfa görüntülenemedi yazısı geliyo.yardımcı olursan sevinirim.
Alıntıları Göster
yha bak... bende de böle yazdı ilk... sonra saymaya başladı... Done $ yazısını gördün mü sorun kalmamıstır... bide linkleri tek tek açın.. yoksa olmuyor Done X diyor 0.13$ olee
quote:
Alıntıları Göster
tıklamam gereken siteler nerde :S
quote:
Orijinalden alıntı: Wirm
tıklamam gereken siteler nerde :S
Alıntıları Göster
Kardeş sen silkroad ta silk te alabilirsiniz demişsin 1 silk ne kadar ?
quote:
Kardeş sen silkroad ta silk te alabilirsiniz demişsin 1 silk ne kadar ?
Alıntıları Göster
beler hadi imzama tıklayın ben sizinkilere tıkladım
quote:
beler hadi imzama tıklayın ben sizinkilere tıkladım
Alıntıları Göster
ya abi ben bi arkadasa dedim bu bu site işte burdan para yapıcaz pre alıcaz fln diye
cocuk aynı böle dedi...
hea o sitemi onu biliyorum hepsi yalann bosa ugrasma az az artıyor 10$ için 4 ay ugrasman lzm ve o dolmadan zaten ban atıyorlar..
bilmiyorm ne kadar dogru ama sen parayı aldın mı 1 hafta da 10$ ve Paypal a aktardın mı hiç??? eger yaptıysdan inanıp bende devam edicem de tıklamaya onun için dedim
quote:
ya abi ben bi arkadasa dedim bu bu site işte burdan para yapıcaz pre alıcaz fln diye
cocuk aynı böle dedi...
hea o sitemi onu biliyorum hepsi yalann bosa ugrasma az az artıyor 10$ için 4 ay ugrasman lzm ve o dolmadan zaten ban atıyorlar..
bilmiyorm ne kadar dogru ama sen parayı aldın mı 1 hafta da 10$ ve Paypal a aktardın mı hiç??? eger yaptıysdan inanıp bende devam edicem de tıklamaya onun için dedim
Alıntıları Göster
evet beyler bu sistemi bırakın bence ztn o parayı paypala aktarmak için senden 10$ istiyor ve ztn 10$ yapmak 4ay sürüyoryani 8ay bekle 10$ olsun güzel fikir
quote:
evet beyler bu sistemi bırakın bence ztn o parayı paypala aktarmak için senden 10$ istiyor ve ztn 10$ yapmak 4ay sürüyoryani 8ay bekle 10$ olsun güzel fikir
Alıntıları Göster
hyr ben sadece arkadas haftada 10$ yapıyorum demiş egerki haftalık olarak 7.7$ vericekse devam edicem yoksa bırakıcam... cünkü 4 ay fln duyunca acıkcası içime kurt dustu
quote:
hyr ben sadece arkadas haftada 10$ yapıyorum demiş egerki haftalık olarak 7.7$ vericekse devam edicem yoksa bırakıcam... cünkü 4 ay fln duyunca acıkcası içime kurt dustu
Alıntıları Göster
beyler herkez birbirinin referansına tıklasında biraz hızlı kazanalım.
quote:
beyler herkez birbirinin referansına tıklasında biraz hızlı kazanalım.
Alıntıları Göster
öle tıklamakla bişey olmuyor.. ona tıklayıp account alması ve linklere basması gerekiyor anladıgım kadarıyla